rexh,,,,kenga spaska porrdh kurr me duket![]()
rexh,,,,kenga spaska porrdh kurr me duket![]()
kjo kenga, ben vete apo smerr vesh me vertete
ecin mi dhe pjerdhin. shesin pol, me nje fjale perrc perrc, i leshojne pa pare. e more vesht mi ? lol
kam nje makine sportive me sedijle te ulta, kur jam brenda dukem shum i vogel, por une jam mbi 190cm.....jan ca pinxhuka te vegjel qe shahem me ta, kur ngasin makinen ose kur ngasin bicikletat.....shahem dhe ju them mos me be te dal perjashta se do te te rrehi......
come out ma bojne come on.....kur dal dhe me shohin, zbutin zerin fill hahaha kan te forta kta anglezet.//
me acarojne pinxhukat e vegjel qe shajne dhe pastaj kerkojne falje menjehere.
hahahaha shup, gjithemone mendohem si nuk ndihen claustrophobic apo si nxejn, ata qe jan te medhenj ne trup dhe kan ato makinat e vogla sportiveta shpifin ato makina, no offence lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
ne fakt une kam pas nje makine shum te vogel para 10 vitesh kur erdhem ne londer, ecnim pa patente, pa insurance, si shqiptaret mo, edhe isha shum i ri ne moshe. atehere cdo njeri qe hypte ne sediljen e pasme te shoferit, bertisnin po shtyje mo sediljen me para, komet e gjata mor vlla skom ca te boj, gjujte gjithnje ne timon i kisha
tanime, kam makine te madhe por ngaqe sediljet i ka sportive, jan shum te ulta, dhe nuk e dijne ata qe me shajne nga jashta qe jam bukur i madh, me rastis qe tme shajne ca morracak te vegjel fare![]()
keq te jesh i gjat dhe keq te jesh i shkurter, te dy palet kan disadvantages, middle is the way to go lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
bisedat palidhje,edhe mos serioziteti
deshtaket urrej
kush tha denglat me lart
jehovas witnesses,,,,nuk jan te bezdisshem por te bejne zbor po u more me ta hahahaha
Krijoni Kontakt