Close
Faqja 78 prej 134 FillimFillim ... 2868767778798088128 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 771 deri 780 prej 1336
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    keq te jesh i gjat dhe keq te jesh i shkurter, te dy palet kan disadvantages, middle is the way to go lol
    ne te gjatet kemi probleme vetem kur jemi ne aeroplana, per tjerat jemi ne avantazh rexho

ata qe gjithmone jane serioz....!

Me acarojne ca specie kur marrin fryme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Shup Laka Lexo Postimin
    ne te gjatet kemi probleme vetem kur jemi ne aeroplana, per tjerat jemi ne avantazh rexho
    ne aeroplan s'eshte disavantazh se arrin kollaj te vesh valixhet lart lol...por ne makina ke disavantazh ose te pakten njerzit qe do ulen nga pas, sepse do shtysh karrigen ne fund fare qe te jesh lirshem lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Me acarojne ca specie kur marrin fryme.
    you mean heavy breathers lol

you mean heavy breathers lol
    No, I actually mean some people who are too ignorant to deserve to breath.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    ne aeroplan s'eshte disavantazh se arrin kollaj te vesh valixhet lart lol...por ne makina ke disavantazh ose te pakten njerzit qe do ulen nga pas, sepse do shtysh karrigen ne fund fare qe te jesh lirshem lol
    ulen ne aeroplan British Airways, gjithnje gjunjet ke ajo tavolin ulsja e vogel me rrijne gjunjet, eshte tmerr, sidomos me udhtime te gjata.

per makina, une jam shoferi, those that complain about me putting the seat way behind, i tell them: don't distract the driver plsease

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    infy po beja shaka
    shup, i feel bad for your future kids lol, invest on a big van

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Me acaron ne kulm kur e marr ne tel dhe ma mbyll , dmth duhet ta kuptoj qe do me marri ai mua qe mos harxhoj une , por per cudi thirrja vjen pas disa oresh , ue me vjen ta haj te gjall ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-03-2006
    Postime
    184
    rexh, meqe hym ke aeroplani, po them nje ndodhi qe me ka ndodh para 2-3 vitesh, isha duke shku per SHqiperi, British Airways, dhe afer kisha ulur nje dreq plak qe shikonte me zell stewardesat kur kalonin afer sediljes sone....ca plak i poshtun, fol e kesh me te duke bo hajgare tan rrugen kam nejt, 3 ore e gjys si kam ndjer fare.

une isha ul afrer dritares, dhe aeroplani dridhej pa pushim, ishin ato turbulencat ajrore qe na dridhnin aeroplanin cdo 10 min, i them plakut, a tutesh/frigohesh aeroplanit kur dridhet kshu.

normal ma ktheu, a spo e sheh qysh po i dridhen krahet.

une: edhe une tutna apo s'jemi duke fluturu lart.

ne ate moment, piloti flet ne degjimore: se ca po thoshte anglisht, we have 1 hour to land in Tirana, apo dicka tjeter.

i drejtohem plakut: e more vesh ca tha piloti?

plaku: he ca tha, kallxom ca tha.

une: he a sdin anglisht ah?

plaku: po mesus anglishtje ne fakultet jam, kallxom mor cka tha:

une ja perkthej: osht ka dridhet aeroplani nga ngarkesa e tepert sic po i shef krahet, dhe mbase duhet te hedhim dike ne toke.

bac i them, a po gjuhesh, se une jom djal i ri, ka kqyri me u feju, skom bre vec 20 vjec i kom, kom do pleq te lodhun

plaku: gjuju ti ma boni se e kom nje plake te shkrete ne shqiperi ka me pret, ti pa femi koke, une kam 4 djel e 3 vajza dhe ka pres me me le nje fmi tjeter, smund ta le jetim hahahahahahhahahahahahaha ishte plaku 70 vjec hahahahahhaha

ca kom bo tuj kesh me to o Zot, qitem asi lloj njerzish ne aeroplan s her te udhetoj.

Tema tė Ngjashme

1. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •