Close
Faqja 75 prej 134 FillimFillim ... 2565737475767785125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 741 deri 750 prej 1336
    i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    kur flasin banal,te dyja gjinite

me acarojne ca tipa qe hedhin grepa bosh
    duke pritur te zene ndonje peshk
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

kur ulem ne ēamqakėz

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kur i pelqen vetja injorantit, dhe te jep mend.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    mia,

pse mi me injoranta shoqerohesh tina?

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    mia,

pse mi me injoranta shoqerohesh tina?

Vallahi Kat u shmangem me aq sa mundem. Mund dhe te mos kem fare kontakt me ta prej shume kohesh, por Zoooooooot sa u mungoj! Nuk me heqin dot nga goja.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Vallahi Kat u shmangem me aq sa mundem. Mund dhe te mos kem fare kontakt me ta prej shume kohesh, por Zoooooooot sa u mungoj! Nuk me heqin dot nga goja.
    si ste heqin nga goja?

te lepin dmth

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    e di por me vjen inat se me mire mos te shisja librin fare atehere , ata ne post office te rrjepin, duhet te specifikosh qe ke libra qe te te japin price vec per librat se perndryshe te njeshin nja 5 gjasht dollar me shume sesa duhet dhe mua amazon vetem 3.99 pays me for shipping...ata qe do marrin librat do mendojn "wow kjo paguajti 10 dollar per nje liber" agggghhh i am getting angry just thinking about it

me kujton nje ngjarje tjeter, kur do shisja 4 libra te psychology class...dhe meqe kisha punuar tek ajo bookstore me perpara nuk desha te hyja se duhet te takoja te gjithe, edhe yada yada do me pyesnin cfare po bej etje...i just didnt want to meet them lol, dhe i thash burrit "shko dhe shiti librat"....kur me vjen burri me 20 dollar!!!1 me vinte te shkulja floket "what the helll is this!" the money for books "whaaaaattt pse i shite per kaq pake!!!!" ..."ti me the ti shes"...."yes but not for this little!!!!"..."ehu te shkoje dhe ti shisje vete" me thot ....so infy i have still scars from the past lol
    Me fal ti zonje po pse pa enderr burri jot se sa doje ti te merrje per librat?! Pastaj ata ne librari gjithmone te japin shume pak kur e shet nje liber mbrapsht. Une psh nuk kam shitur mbrapsht asnje liber te universitetit. Mbaj mend vitin e pare qe shkova ne librari te shisja nje liber dhe me ofruan $15. E pashe njehere gjithe inat ate budallin atje dhe i thashe: "E ke idene ti sa kam paguar une per ate liber?" Une kisha paguar $180 dhe ky thoshte $15...pfffffffffffffff. I thashe I would rather rip it apart than give it to you for that much. Keshtu qe boll i re me qafe burrit se nuk lexon dot ai mendjen tende....oj kjo. lol

kur disa ne forum paraqesin gjera aq "personale" te imagjinuara,piiffff !!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Me fal ti zonje po pse pa enderr burri jot se sa doje ti te merrje per librat?! Pastaj ata ne librari gjithmone te japin shume pak kur e shet nje liber mbrapsht. Une psh nuk kam shitur mbrapsht asnje liber te universitetit. Mbaj mend vitin e pare qe shkova ne librari te shisja nje liber dhe me ofruan $15. E pashe njehere gjithe inat ate budallin atje dhe i thashe: "E ke idene ti sa kam paguar une per ate liber?" Une kisha paguar $180 dhe ky thoshte $15...pfffffffffffffff. I thashe I would rather rip it apart than give it to you for that much. Keshtu qe boll i re me qafe burrit se nuk lexon dot ai mendjen tende....oj kjo. lol
    lol ke te drejt, nje liber qe e kisha bler 250 dhe shkova tek libraria e shkolles per ta shitur, dhe i thash sa do ishte, me than "25" "whatt!!" i thash,....dhe ika direkt, keta presin nga student te tjere used books dhe kur ja shesin te tjerve ja shesin 80% higher...saper te lexuar mendjen, ma lexon mire per gjera te tjera por per librat qe dua te bej pak biznes nuk ma lexon hic lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Tema tė Ngjashme

1. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •