kur flasin banal,te dyja gjinite
me acarojne ca tipa qe hedhin grepa bosh
duke pritur te zene ndonje peshk![]()
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Kur i pelqen vetja injorantit, dhe te jep mend.![]()
Feelings change - memories don't.
mia,
pse mi me injoranta shoqerohesh tina?
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Me fal ti zonje po pse pa enderr burri jot se sa doje ti te merrje per librat?! Pastaj ata ne librari gjithmone te japin shume pak kur e shet nje liber mbrapsht. Une psh nuk kam shitur mbrapsht asnje liber te universitetit. Mbaj mend vitin e pare qe shkova ne librari te shisja nje liber dhe me ofruan $15. E pashe njehere gjithe inat ate budallin atje dhe i thashe: "E ke idene ti sa kam paguar une per ate liber?" Une kisha paguar $180 dhe ky thoshte $15...pfffffffffffffff. I thashe I would rather rip it apart than give it to you for that much. Keshtu qe boll i re me qafe burrit se nuk lexon dot ai mendjen tende....oj kjo. lol
kur disa ne forum paraqesin gjera aq "personale" te imagjinuara,piiffff !!
lol ke te drejt, nje liber qe e kisha bler 250 dhe shkova tek libraria e shkolles per ta shitur, dhe i thash sa do ishte, me than "25" "whatt!!" i thash,....dhe ika direkt, keta presin nga student te tjere used books dhe kur ja shesin te tjerve ja shesin 80% higher...saper te lexuar mendjen, ma lexon mire per gjera te tjera por per librat qe dua te bej pak biznes nuk ma lexon hic lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt