Kur,ne trafik,ai pas...i bie borijes ne menyre te vazhdueshme.Dhe kur i nxjerr gishtin e mesit...gati sa s'e thyen borijen nga inati.
mbase qenka fjala se cfarė na acaron mė sė shumti nė forum, mendoj se deri diku ka tė drejt dea_07.
Ėshtė kultura jonė ajo qė po imponon kėtė gjė.E kam fjalen pėr dominimin e temave politike.
Problemi mund tė quhet deri diku i drejt , se vėnien e politikes nė vend tė vetin , as qėshtjet e tjera nuk mund tė "rrehatohen" si duhet , mendoj unė.
Kėtu nė forum , e qė mė acarojnė, ka disa forumis qė e kan gjet kėt forum, dhe hyjnė kėtu duke mos pas parasysh asnjė kriter , tregohen patriot e tė menqur sa ska mė.
Tė pakt nga ta janė mediokrit , e shumica truthatė.
Po u lėshove rrugėn , hapsiren e forumit pa u treguar vendin , frigohem se mbushen me vetdėshirė e kėnaqėsi, pranaj edhe pse mė acarojnė , nuk i lė rrehat.
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Me Acaroin Shum Kur Me Fshijn Temat Sidomos Se Skan Cbejn
Dhe Tifozat E Barcelones Sidomos![]()
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
nė kėtė forum :
http://forumi.ks-forum.us/index.php
tė gjitha temat janė lojra ( shumica ) dhe ato mė tė diskutueshmet janė :
Kush ka me postu mas meje.!!!
Pranoj... Refuzoj
Asnjėherė nuk kam ......
Pergjigjuni me PO ose JO
Ka dilni mas shpeshti
Dita qe pret me padurim eshte....
Qka i kishit dhuru Anntarit Siper TeJe.!
Nje e miR qe doni ti ndodh antarit siper TeJe.!
Sa ėshtė ora pėr momentin
Nje dite ...
Nje akullore per???
Ky / Kjo Nalt ??
Deshira e momentit
Q'fare do tė shkruanit ne njė xham te veshur nga avulli
Nga Kush E Keni Marr SMS-in e Fundit
Nėse tė pėlqen mund tė shkosh tė luash e tė mos diskutosh,tė debatosh, ne kemi nevojė pėr debate sepse me kėto debate dikush mėson. Shpresoj nuk e ke marrė si fyerje.
Dhe mund tė shohėsh qė nė kėtė forum kam dėrguar kritikė mu pėr kėtė mister. . .tema qė e kam hapur ėshtė : Pse largoheni nga debatet ?
Me Rrepsekt : ILMGAP
Krijoni Kontakt