Close
Faqja 120 prej 134 FillimFillim ... 2070110118119120121122130 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,191 deri 1,200 prej 1336
    mos lexo shkrimet e mia atehere
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    po po

drogaxheshe

ja ngjit fajin infermieres
    lol surreee...oh dhe dicka tjeter ne gjimnaz me acaronin kur me shikonin duke vizatuar nje lule (qe apparantly i vizatoja si gjethet e opiums...me vone pash sa shume gjante lulia ime me ate te opiums) dhe me vinin meshkujt ne bank te me thoshnin nese pi droge dhe nese kam extra :/...ose kur kisha alergji metalit te ores (per cudi sa e vija me behej e kuqe kyci i dores dhe e kruaja sa me dilte gjak dhe vija bandage...dhe te tjeret mendonin sikur ose prija kycet e dores, ose beja droge lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    se kisha me ty more e kisha me njerezit jasht forumit qe tja kapesh ate gojen tja besh corape

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Qe te mendohesh mire me pas kupton se e bukura e disa personave, eshte pikerisht largimi i tyre nga jeta jone.....kjo me acaron nervat

Citim Postuar mė parė nga riduana Lexo Postimin
    se kisha me ty more e kisha me njerezit jasht forumit qe tja kapesh ate gojen tja besh corape
    nuk po shoh ndryshim si te jesh ketu, si te jesh jashte
    shkrim/e folura me ironi eshte e njejta, si ketu, si jashte internetit

nuk dua te acarohesh shume, se mund te shkaktoje ndonje infrakt ne zemer, ose mund te besh ndonje budallki dhe nuk dua te jem une shkaku

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    lol surreee...oh dhe dicka tjeter ne gjimnaz me acaronin kur me shikonin duke vizatuar nje lule (qe apparantly i vizatoja si gjethet e opiums...me vone pash sa shume gjante lulia ime me ate te opiums) dhe me vinin meshkujt ne bank te me thoshnin nese pi droge dhe nese kam extra :/...ose kur kisha alergji metalit te ores (per cudi sa e vija me behej e kuqe kyci i dores dhe e kruaja sa me dilte gjak dhe vija bandage...dhe te tjeret mendonin sikur ose prija kycet e dores, ose beja droge lol
    nah, that's you trying not to come out like an whining selfish emo drug addict (you summed up in all the things that you've said on this page)
    I think that's what it is, i hope i'm wrong

anyway, some emo cartoons are cute

awwwwww

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    lol surreee...oh dhe dicka tjeter ne gjimnaz me acaronin kur me shikonin duke vizatuar nje lule (qe apparantly i vizatoja si gjethet e opiums...me vone pash sa shume gjante lulia ime me ate te opiums) dhe me vinin meshkujt ne bank te me thoshnin nese pi droge dhe nese kam extra :/lol
    lol
    this is funny
    Edhe mua me bejne reaksion metalet pervec floririt dhe fillimisht me nje ore metalike e kam kuptuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    sigurisht qe ndryshon pasi ketu ne forum as ti sme njeh mua as une ty thjesht i shkruajme gjerat si na vijne ndersa ne jeten reale eshte komplet ndryshe thirsty gjithsesi ti mos me fol me ironi se pastaj i shkreti ti ahahah :d

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    sigurisht qe ndryshon pasi ketu ne forum as ti sme njeh mua as une ty thjesht i shkruajme gjerat si na vijne ndersa ne jeten reale eshte komplet ndryshe thirsty gjithsesi ti mos me fol me ironi se pastaj i shkreti ti ahahah :d
    tybe mire e ki edhe ty te ka ra

Bingo

nje fshes elektrike hahahah ama ti se ke te Naim abazi po e ke te Ardit gjebrea hahahahah

Mua ma thone Astrit
    Baben e quajne Ardit
    Jemi nga Mirdita
    tash po jetoj tek Amerika
    Ty nga te kena?

ja u njohem

Tema tė Ngjashme

1. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •