Ja pra se qfar teme dhe konflikti lind kur ne shqiptaret qe jemi me te vjeter ne kete tok ballkanike bejm polimika ndermjet dy religjojneve orjentale te lindura, ajo krishtere dhe myslimane njeri ishte qifut e tjetri ne arab e ndersa neve na ipet rasti qe te ndyjm duart ne gjakun e njeri tjetrit per kete qeshjte se kush qka.
Kur na vet si njerze ishim krijus te zotave qe ju binden disa popuj verbisht qe i kishim per rreth para ketyre dy filozofive te fundit.
religjoni ka vdek o miku im ja ku po ta them nuk ka me me religjon me dominu ne nacionalitete ka vdek kjo u muarr vesh ne luftrat e fundit qe ndodhen neper bote.
edhe tjetra religjoni ka lujtur rrolin e nje bisnesi (sot) qe eshte i lidhun ngusht me shkencen qe shkon drejt civilizimit njerzor
Tash e kemi momentin te tregojm diq nepermjet kultures tone se tash eshte lufta ndermjet kulturave e AI kadare shum bukur po e ben ate ndonse vetem po shum pak po e bashkshoqerojn bile edhe po e ndyjn me disa thanje te vjetra te ti e po harrojn se gjuha prej tulit eshte qkas qet kur ne e kuptojm ket edhe e falim .
Miku im RELIGJJONI KA VDEKE dikush tha me lart hobi le te mbet ashtu me takat nese don mir nese jo Fungja...
Ne EMER TE ATIT tim
Krijoni Kontakt