Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Roli i fese

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2002
    Vendndodhja
    Romuni
    Postime
    7

Lightbulb kam per te then ate se...

Ja pra se qfar teme dhe konflikti lind kur ne shqiptaret qe jemi me te vjeter ne kete tok ballkanike bejm polimika ndermjet dy religjojneve orjentale te lindura, ajo krishtere dhe myslimane njeri ishte qifut e tjetri ne arab e ndersa neve na ipet rasti qe te ndyjm duart ne gjakun e njeri tjetrit per kete qeshjte se kush qka.
    Kur na vet si njerze ishim krijus te zotave qe ju binden disa popuj verbisht qe i kishim per rreth para ketyre dy filozofive te fundit.
    religjoni ka vdek o miku im ja ku po ta them nuk ka me me religjon me dominu ne nacionalitete ka vdek kjo u muarr vesh ne luftrat e fundit qe ndodhen neper bote.
    edhe tjetra religjoni ka lujtur rrolin e nje bisnesi (sot) qe eshte i lidhun ngusht me shkencen qe shkon drejt civilizimit njerzor
    Tash e kemi momentin te tregojm diq nepermjet kultures tone se tash eshte lufta ndermjet kulturave e AI kadare shum bukur po e ben ate ndonse vetem po shum pak po e bashkshoqerojn bile edhe po e ndyjn me disa thanje te vjetra te ti e po harrojn se gjuha prej tulit eshte qkas qet kur ne e kuptojm ket edhe e falim .
    Miku im RELIGJJONI KA VDEKE dikush tha me lart hobi le te mbet ashtu me takat nese don mir nese jo Fungja...
    Ne EMER TE ATIT tim
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ti je me mua!
    Kur une te them ty se po shkojme drejt te ardhmes, per te miren e neve dhe gjithe njerzimit!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Bravo Gjakova e "skuqur"!
    Te lumte!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    71
    Nese ka vdekur per zemren tende te vdekur,per te tjeret eshe ende gjalle dhe gjithnje do te jete.
    Leri ato peralla lum miku,se po i lexoi ndokush do te te marre per budalla dhe do te preferoj te gjesh ndonje vend neper shtepi permirsuese.
    ---------------------------------------------------------------------------------
    open your eyes,and use your mind
    haker007

Me emrin e All-llahut, Meshiruesit, Meshireberesit.

Paske nje shkrim katastrofik or ti burre i malit, te keshilloj te rregullosh shkrimin, sepse kur nuk e ke shkrimin te qarte as mendimet nuk mund t'ua shprehesh te tjereve. Persa i perket religjionit ai nuk ka vdekur, por je ti ai qe po kalbesh per se gjalli. Ki frike Zotin kur i thua ato fjale.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2003
    Postime
    197
    ki frike zotin kur i thua ato fjale.

une o enes nuk kam frike asnjeri ,dhe kurren e kurres nuk lejoj ndonjeri te me thote mua te kem frike kundrejt nje njeriu ose dickaje.nqs se ti o myslyman na studion ne aq shume per librat fetar dhe i beson aq shume zotit dhe fjales se tij dhe padyshim ke me shume njohuri rreth fese se nje pjese e madhe e anetareve ketu,atehere ti duhet ta dish qe zoti nuk te lejon te mallkosh te tjeret ashtu sic bere ne postin e mesiperm zoteria jote.urrejtja qe shprehe ti kundrejt anetarit te forumit eshte kundra asaj qe beson ti.prandaj i vetmi kalbesire ketu fatkeqsisht del zoteria jote.

allahu ekber!!!!!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •