Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 55
    ve ila Tarikim Mustekim
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovė
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    kjo asht nga feja jote ,

ja pafsh hajrin se keto ndodhin ne teqe jo ne xhami.
    interesant qe deri me sot nuk i paskam pa keto ne Teqe e as qe po i disha. Mirpor po e pyes veten: Athua ky i njejti, nga po i di keto?! Kur dikush di dicka, me siguri se e ka perjetu ne trupin e tij apo eshte sprovu me gjera te tilla se perndryshe nuk ma merr mendja se ka dikun budall qe me ndegju cka i thon te tjeret. Apo ndoshta ka?! hmmm...
    innema juridullahu li judhibe ankumur rixhse Ehlel Bejti ve jutahhirakum tathira

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2010
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga Mexhid Yvejsi Lexo Postimin

H. Imam Ali
    (600-661)
    a mundesh mem tregu pak ma shum per ket person, edhe pse qajo "H" perpara???

ve ila Tarikim Mustekim
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovė
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga filon Lexo Postimin
    a mundesh mem tregu pak ma shum per ket person, edhe pse qajo "H" perpara???
    Beso se me za mke ba me qesh i Nderuar. Nuk din kush ka qene Imam Aliu r.a. ?! Ateher mos i thuaj vetes musliman, TE LUTEM !
    innema juridullahu li judhibe ankumur rixhse Ehlel Bejti ve jutahhirakum tathira

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2010
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga Fakir Lexo Postimin
    Beso se me za mke ba me qesh i Nderuar. Nuk din kush ka qene Imam Aliu r.a. ?! Ateher mos i thuaj vetes musliman, TE LUTEM !
    ske nevoj me qesh hiq, amo apet se ke te ndaluar, e di edhe ma mir se ti kush ka qen, dhe si esht vra, dhe si ju kan mbyt edhe djemt, por ke tu me interesu qka ishte qajo "H" perpara emrit, e pata qef me ndi prej teje, keshtu qe nese nuk te vjen keq pergjigjmu en ket pytje

ve ila Tarikim Mustekim
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovė
    Postime
    72
    ske nevoj me qesh hiq, amo apet se ke te ndaluar, e di edhe ma mir se ti kush ka qen, dhe si esht vra, dhe si ju kan mbyt edhe djemt, por ke tu me interesu qka ishte qajo "H" perpara emrit, e pata qef me ndi prej teje, keshtu qe nese nuk te vjen keq pergjigjmu en ket pytje
    Postuar mė parė nga filon
    a mundesh mem tregu pak ma shum per ket person, edhe pse qajo "H" perpara??? ... pra ne kete pyetje jane dy pyetje, e para kush ka qene ky Person, dhe e dyta kjo H-ja qe po te intereson.
    Edhe pse nuk i kam shkru une keto Keshilla kaq te mira, por ma merr mendja se Autori ka harruar edhe nje Z ti ja shtoje H-jes, pra Hz. - Hazreti Imam Ali.

Je i kenaqur me pergjegjjen, apo deshiron ta spjegoj edhe kuptimin e fjales Hazret?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2010
    Postime
    30
    Postuar mė parė nga filon
    a mundesh mem tregu pak ma shum per ket person, edhe pse qajo "H" perpara??? ... pra ne kete pyetje jane dy pyetje, e para kush ka qene ky Person, dhe e dyta kjo H-ja qe po te intereson.
    Edhe pse nuk i kam shkru une keto Keshilla kaq te mira, por ma merr mendja se Autori ka harruar edhe nje Z ti ja shtoje H-jes, pra Hz. - Hazreti Imam Ali.

Je i kenaqur me pergjegjjen, apo deshiron ta spjegoj edhe kuptimin e fjales Hazret?
    Jo spo e kuptoj fjalen HAZRET, mundesh me ma kallzu kuptimin e ksaj fjale..!?

ve ila Tarikim Mustekim
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovė
    Postime
    72
    Jo spo e kuptoj fjalen HAZRET, mundesh me ma kallzu kuptimin e ksaj fjale..!?
    www.google.com ose .de te ndihmon tutje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2010
    Postime
    30

Unhappy

www.google.com ose .de te ndihmon tutje
    jo, smujta me kry pun kurgjo, po du prej teje me ndi ni pergjigje, e krejt esenca e ksaj osht se kam ndegju qe ka prej jush qe Aliun r.a. e marrin si te derguar te Allahut, si pejgamber, eudhubilah, e pata qef me vertetu po si duket spo muj me ja arrit qellimit, ose kom ndegju gabim

ve ila Tarikim Mustekim
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Vendndodhja
    Gjilan - Kosovė
    Postime
    72
    jo, smujta me kry pun kurgjo, po du prej teje me ndi ni pergjigje, e krejt esenca e ksaj osht se kam ndegju qe ka prej jush qe Aliun r.a. e marrin si te derguar te Allahut, si pejgamber, eudhubilah, e pata qef me vertetu po si duket spo muj me ja arrit qellimit, ose kom ndegju gabim
    Shife, o i Nderuar, mos fol paushall edhe ne total, Hazreti Aliu r.a. eshte i vetmi pasardhes legjitim qe Pejgamberi s.a.v.s. e emeroi ne Gadir Kum, e kush ty te ka thane se eshte i Derguar i Allahut (Estagfirullah) ai te ka genjy.
    E nese ai apo ajo qe te ka thene ne kuptimin se te gjitha krijesat jane te derguara nga Allahu, kjo eshte dicka tjeter kurse Pejgamber Hazreti Aliu nuk ka qene, e kete vertetim nuk mundesh me marr jo vetem nga une, por nga ASNJI SUFI !!!

Pejgamberi s.a.v.s. ka thene:

"Aliu eshte nga une, dhe une jam nga Aliu. I vetmi dallim ne mes meje dhe Aliut eshte qe pas meje tjeter Pejgamber nuk do te kete"

Ma kjart un nuk di si me tu pergjegje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fakir : 29-03-2010 mė 18:52

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2010
    Postime
    30
    Shife, o i Nderuar, mos fol paushall edhe ne total, Hazreti Aliu r.a. eshte i vetmi pasardhes legjitim qe Pejgamberi s.a.v.s. e emeroi ne Gadir Kum, e kush ty te ka thane se eshte i Derguar i Allahut (Estagfirullah) ai te ka genjy.
    E nese ai apo ajo qe te ka thene ne kuptimin se te gjitha krijesat jane te derguara nga Allahu, kjo eshte dicka tjeter kurse Pejgamber Hazreti Aliu nuk ka qene, e kete vertetim nuk mundesh me marr jo vetem nga une, por nga ASNJI SUFI !!!

Pejgamberi s.a.v.s. ka thene:

"Aliu eshte nga une, dhe une jam nga Aliu. I vetmi dallim ne mes meje dhe Aliut eshte qe pas meje tjeter Pejgamber nuk do te kete"

Ma kjart un nuk di si me tu pergjegje.
    ok flm shum per pergjigje, po a mundesh perafersisht me dit kush eshte transmetus i ktij hadithi, nese tkujtohet, nese jo, krejt nrregull

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Thėnie Filozofike
    Nga W-A-N-T-E-D nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 308
    Postimi i Fundit: 07-01-2024, 04:43
  2. Si mund te dergohen porosi SMS permes internetin
    Nga antitheos nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 07-10-2009, 18:07
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 12:57
  5. Porosi tė pėrgjithshme
    Nga webmasterpimi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-05-2006, 16:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •