Close
Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 113
    PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576

Sa larg qëndrojnë urrejtja dhe dashuria?

Eshte me te vertete e cuditshme ene interesante ndjenjat qe njeriu pershkon.....

Te ka ndodhur ndonjehere qe ti te urresh me shpirt nje person, ta uresh deri ne piken qe sdo ta shohesh me sy......ene teksa ti vazhdon me ate urrejtjen tende vjen nje pike qe as ti se di se si, ene gjendesh qe e do ate person. Pastaj ti mban ate krenarine tende ene fillon e genjen veten qe cdo gje eshte kot, qe eshte thjesht nje konfundim ndjenjash, por dashuria rritet.........ti akoma kembengul ene i bertet vetes, i gjun ndjenjave, kujton ato castet kur e urreje.....por pa rezultat sepse dashuria vetem rritet. Ene ti i nenshtrohesh asaj dashurie te madhe e pa kuptim.......

Pra pyetja ishte kjo se i rash gjat :P :
    1. Te ka ndodhur ndonjehere te dashurosh ate qe ke urryer me pare?
    2. Sa larg eshte dashuria me urrejtjen per ty?
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anëtarësuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Jo smenoj qe mund te kalosh ka urrejtja ne dashuri, nga dashuria ne urrejtje osht tjeter gjo edhe pse besoj se te dyja jan te veshtira.

2. Sa larg eshte dashuria me urrejtjen per ty? jan aq larg sa jan dhe afer.

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anëtarësuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    sme ka ndodhur kurre te dashuroj ate qe urrej, sic tha edhe parafolesja nga dashuria ne urrejtje kalohet po te dashurosh dike qe e ke urryer se besoj dote.

dashuria edhe urrejtja jane shume larg jane dy ndjenja komplet te kunderta.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Nuk isha e sigurt per kete koncept, prandaj e hapa temen.

Megjithate mua me ka ndodhur qe te urreja nje person, ene mendja me punonte vetem si ta injoroja, ofendoja, si ta beja te ndihej keq. Pastaj u mesova me ate mendimin qe ate ta kem ne mendje tere dites ene me vone nuk me rrihej pa e para se gjoja doja ti thyja hundet, ene u gjenda qe e pelqeja shume.
    Megjithate ndoshta una se kam urrryer ate deri ne ate pike, ose se kam dashur, se si i thojn pune kalamojsh :P
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

gone Maska e helene
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    2. Sa larg eshte dashuria me urrejtjen per ty
    S'urrej
    Dashuria dhe urrejtja jane te aferta vetem ne intensitet ndoshta, po per mendimin tim s'kane gje te perbashket tjeter. Per mua jane vjete drite larg.
    Sa per keto kalimet nga njera te tjetra, s'flas dot se s'i njoh te dyja

Kurse une mendoj qe eshte nje vije aq e gjere midis dashurise dhe urrejtjes. Njerezit qe s'me pelqejne (sepse urrejtja eshte harxhim i madh energjish prandaj shuuuume rralle ia lejoj vetes) do te thote qe dhe nuk i dua. Gjerat jane te qarta o keshtu o ashtu. Po u bene ngjyra-ngyra e lara-lara tregojne probleme ne anen tende.
    Dashuria dhe urrejtja qendrojne ne dy pika ektreme. Si te tilla as bashkohen e as afrohen ndonjehere.

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kërçovare1
    Anëtarësuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afër...
    Postime
    222
    Mua s'me ka ndodhur te dashuroj ate qe urrej. Kam pasur rast te urrej shume ate qe me ka dashuruar, por kjo urrejtje kurre nuk u shnderrua ne dashuri...
    Ndersa besoj ne te kunderten, dmth dashuria mund te shnderrohet ne urrejte...

Happiness is: ME & YOU ;)

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Nuk i lexova hartimet ketu, por ne lidhje me titullin e temes, them se dashuria dhe urrejtja jane shume afer dhe shume larg. Si me then, urrejtja eshte nje virus i fjetur brenda dashurise, qe ne momentet e zgjimit per shkak te arsyeve te ndryshme shfaq sintoma te forta. Urrejtja eshte ndjenje perberse e dashurise. Dhe elokuenca vazhdon.....Dashuria eshte universi, ndersa urrejtja nje vullkan tek tu neper univers qe shperthen dhe ben deme.
    HOLLAND...

Citim Postuar më parë nga __SwEeT_GirL__
    Eshte me te vertete e cuditshme ene interesante ndjenjat qe njeriu pershkon.....

Te ka ndodhur ndonjehere qe ti te urresh me shpirt nje person, ta uresh deri ne piken qe sdo ta shohesh me sy......ene teksa ti vazhdon me ate urrejtjen tende vjen nje pike qe as ti se di se si, ene gjendesh qe e do ate person. Pastaj ti mban ate krenarine tende ene fillon e genjen veten qe cdo gje eshte kot, qe eshte thjesht nje konfundim ndjenjash, por dashuria rritet.........ti akoma kembengul ene i bertet vetes, i gjun ndjenjave, kujton ato castet kur e urreje.....por pa rezultat sepse dashuria vetem rritet. Ene ti i nenshtrohesh asaj dashurie te madhe e pa kuptim.......

Pra pyetja ishte kjo se i rash gjat :P :
    2. Sa larg eshte dashuria me urrejtjen per ty?

hi
    nuk me ka ndodhur ndonjeher te dashuroj ate qe kam urryer, do thodha ndoshta kam urryer disa nga veset e asaj por perseri jam munduar ta pranoj ashtu siq eshte me te mirat edhe te keqijat, sepse nuk mund te ndryshoj ate dhe as ajo nuk mundet te me ndryshoj mua.

1Pra kam dashuruar ate qe i urrej ca vese te asaj. < DUKE PRANUAR KET SE AS UNE NUK JAM PROFEKT>....

2Dashurija per mua eshte aq lar me urretjen sa qe nuk bashkohen kurr bashke pra kan komplet drejtime te kunderta. ke dua e dua.... ke urrej e urrej

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Ka mundësi

Citim Postuar më parë nga MiLaNiStE
    Jo smenoj qe mund te kalosh ka urrejtja ne dashuri, nga dashuria ne urrejtje osht tjeter gjo edhe pse besoj se te dyja jan te veshtira.

2. Sa larg eshte dashuria me urrejtjen per ty? jan aq larg sa jan dhe afer.
    MiLaNiStE,

Kujtoj se ekziston mundësia që dashuria të shëndrrohet në urrejtje, dhe e kundërta.
    Përse mendoj kështu: Përse do të urreja dike që nuk më intereson fare??!! Kujtoj se mund dhe do të urrej dikë që për një arësye, apo një tjetër do të më bënte që ta urrej.
    Dhe e kundërta, nëse e urrej d.m.th. që diçka më lidh me atë person dhe mund të ndodhë që në një moment edhe të filloj ta dua, por pa e gënjyer vehten dhe pa i mëshehur ndjenjat...
    Kjo ngase edhe uerrejtja edhe dashuria kanë shumë gjëra të përbashkëta, lidhja me përsonin, njohja e shpirtit të tij dhe anët negative e pozitive që ai mund ti ketë.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Faqja 0 prej 12 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 21:28
  2. Mos qaj poet
    Nga gijon gijon në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 29-01-2009, 06:10
  3. Dashuria dhe urrejtja, e njëjta gjë.
    Nga bebushja në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2008, 13:51
  4. Për rilindjen e shpirtit
    Nga RTP në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 10:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •