Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    ne pergjithsi esht shum i vogel numri i personave qe respektojn te kaluaren e te dashurit/es ky esht realiteti jon ndaj me shum preferohet heshtja ngase e dim qe kemi te bejm me nje person qe nuk na kupton..

Hakmarrese
    Anėtarėsuar
    07-05-2002
    Vendndodhja
    Ne vednin me te pershtatshem
    Postime
    75
    Faleminderit Izadora , bie dakord 100% me ty. E kaluara ime eshte vetem e imja dhe nuk i perket askujt, per me teper personit qe kam tani ne krah dhe nuk ka qene pjese e asaj te shkuare. Sikurse dhe e respektoj deshiren e partnerit tim te mbaje sekret te shkuaren e tij. Askush nuk i jep llogari njeriu per te kaluaren e vet. Dhe nuk ka pse te kemi turp per te shkuaren tone. Njeriu ben ceshte me e mire per te ne cdo kohe.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    “Dashuria i harron mekatet dhe deshtimet e te kaluares!”
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Gjakova1999
    Anėtarėsuar
    26-04-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    7
    Smendoj se asht mir me pas sekrete ...

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga mije Lexo Postimin
    ne pergjithsi esht shum i vogel numri i personave qe respektojn te kaluaren e te dashurit/es ky esht realiteti jon ndaj me shum preferohet heshtja ngase e dim qe kemi te bejm me nje person qe nuk na kupton..
    Te respektosh te kaluaren e tjetrit automatikisht ke respektuar te kaluaren tende . Ka dy menyra per ta analizuar kete te kaluar :"Heshtja ose Tell me some more for your past , I need to know you better" pasuar kjo me nje buzeqeshje dhe harmoni te plote .

Love itself is a Sin , try to combine this within !
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-12-2009
    Postime
    5
    Eshte nji pyetje shume me rendesi nese e ke bere me kohe.Do te mundohem te flas shkurt nga experienca ime.Kur u njohtuam me gruan time te sotme pershtypjet e mia te para ishin se ajo ishte nji vajze me nji te kaluar te pasur dhe ndoshta mendova se do te jete nji aventure e shkurter me te.Por me kalimin e kohes gjeta tek ajo nji gje te fort qe me terhiqte shume dhe nderrova mendjen dhe vendosa te filloj jete me te.Para kesaj kisha vendosut te kem mardhenje seksuale me te dhe pasi u be ajo pune doli se nuk ishte e virgjer.Ne ate moment me erdhi rende ta pyes se si qendron puna.Une mendoj se ajo u mundua te beje nji truk duke u shtrenguar qe te beje pershtypjen se depertimi ishte i veshtire, e me duket se u mundua te megervishte ke organi apo te perdori nji karmin qe une kisha blere se pastaj kur i mora ere qarshafit vinte era e karminit.Ne nji moment tjeter kur e ballafaqova me mendimin qe une kisha ajo refuzonte me qdo kusht te kishte patur pune me ndokend bile me akuzonte se une nuk isha mjaft i aft per ta kryer punen. Pas mardhenjes se pare qe patem ajo me thase tani e tutje nuk do te mund te kontaktonim pa u njohtuar me dike nga familja e saje.Une nuk pranova por ajo e kishte kurdisur ashtu qe kur u takova me te vij vllau i saj dhe te takohet me mua.Ai ishte nji njeri i mire dhe me pelqu paraqitja e tije shum mikpritese.Pas kesaj vazhduam te shifemi prap dhe kishim mardhenje prap ku edhe mbeti shtazene e une ika ushtare.Me rekomandimin tim ajo u dasht te abortoj.Pas kthimit nga ushtija isha me i vendosur.Dhe morem vendim qe te fejoheshim, edhe pse bindja ime per te kaluaren e saje ishte ende e njejte se ajo kishte pasur pune me meshkuj tjere por se kurr nuk ma pranoi.Jetova tere kohen me deshiren e madhe qe te zbuloja te verten dhe i gjithe ky mosbesim me beri qe edhe une te futem aventurave.Po shkon shume gjat por tani jam 50 vjeq ende i martuar me te njejten grua kemi femij dhe une u zura ne nji afere me nji femer tjeter dhe gati sa u ndame.Me kete deshta vetem qe te se e verteta duhet te thuhet gjithsesi me kohe sepse pastaj ka pasoja ne jete e jete e jeta asht vetem nji nuk mund de kthehesh prapa e ta korigjosh.Kerkoj falje qe e zgjata shum por ndoshta kjo i jep mend te rinjeve qe jane ne fillim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teper_modest : 08-07-2011 mė 20:30

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Filmi: Perralle nga e Kaluara
    Nga Albo nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-04-2020, 05:45
  2. Sekretet e vullnetit
    Nga Mina nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 09-01-2019, 19:07
  3. A ju intereson e kaluara e personit qė doni?
    Nga ersjada nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 225
    Postimi i Fundit: 25-06-2009, 08:02
  4. A mund tė harrohet e kaluara romantike?
    Nga Poeti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 16:00
  5. Sekretet ! Si mendoni ju?
    Nga BvizioN nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •