Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga mije Lexo Postimin
    Jeta eshte e tille qe here na rrezon,here na pret,here duhet folur e here duhet heshtur..
    Do doja te dija nga ju se nese i/e dashuri/a juaj kerkon te mesoje mbi te kaluaren tuaj dhe aty mund te kete dicka qe ju vertet mendoni se nese ja tregoni do humbnit personin qe dashuroni ne kete rast, si do te reagonit?

Do te rrezikonit ta tregoni te verteten e se kaluares sado e hidhur te jete?
    Apo me mire do te ishte te heshtni ?
    Nese do e humbas personin qe dashuroj per dicka qe ka lidhje me te shkuaren time, atehere nuk eshte personi qe me dashuron . Ne nje lidhje dashurie nuk dua te kem frike te shpreh ate qe ndiej ate qe jam, kam qene dhe cdo lloj gjeje tjeter, nese kam bere gabime ne te shkuaren eshte 100 here me mire qe personi qe kam ne krah ta dije . Ne nje lidhje besimi eshte gjithcka, nese fillon nje lidhje me genjeshtra atehere eshte e kote ta vazhdosh, eshte si nje farse qe ti e jeton dite pas dite. Ne radhe te pare nuk dua te genjej veten dhe as me pak personin qe dua.Te gjithe gabojme dhe gjithashtu mesojme nga gabimet tona, e tille eshte jeta dhe te tille jane qeniet njerezore.Ndoshta kur eshte gabuar , nuk kam zgjedhur une nga padituria a cdo gje tjeter, ama mund te zgjedh te mos gaboj duke mashtruar dhe genjyer njeriun qe dua, dhe pse jo dhe veten time.
    Te gabosh eshte njerezore , e rendesishme eshte ti pranosh gabimet dhe jo ti fshehesh ato. Ai qe do kem ne krah dua te me doje mua , per ate qe jam dhe per ate cka mund te jemi te dy per njeri-tjetrin.Per mendimin tim gabimi me i madh eshte te nisesh nje lidhje Dashurie te bazuar mbi genjeshtren, sado e dhimbshme te jete ajo e kaluar , sinqeriteti dhe besimi se ajo qe ke krijuar eshte me e forte se e shkuara jote eshte mbi gjithcka.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    jam dakord me fjollen...ne pergjithsi njerez jemi dhe gabime ka nuk jemi te perkryer mirpo meshkujt sado te ken pas gabime ne te kaluaren i quajn ato si normale kurse tek femra quhen pak si tragjike te themi dhe ja pse duhet te heshtim...

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Dyshimet ne rradhe te pare vendosja vetes sepse duke pasur shume vetebesim i marrim gjerat te kollajta dhe ne fund jane ato qe na perkulin .

Kurse ne lidhje me situaten qe ti thua , mos e lodh mendjen me situata te komplikuara per te cilat nuk di i dashuri as se si te formuloje pyetjen psh : Me ishin tend a ke tradhetuar me puthje ndaj nje tjetri ? Si pyetje qesharake kjo apo jo .

Thjesht ji e lumtur me ate qe te lumturon dhe mbaje si mendon se duhet ruajtur ndjenja

Gjithe te mirat !

Antare Maska e Fjollaa
    Anėtarėsuar
    13-02-2008
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    28
    Num thash,me ishin e tradhtoj Partnerin,por ishin e kam tadhtuar,besoj se jom e qart !?,,
    Ndoshta eshte nje teori qesharake,por e morra vetem si shembull,pasi nuk gjeta nje me te mire
    Me ket deshta te them,se ndoshta ne lidhjen e kaluar,nuk funksionoi si duhet,dhe ja bera nje gabim,kjo nuk don te thot se perseritet,mirpo nga kjo ngjarje mund te fillojne dyshimet tek Partneri i tanishem !!

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Mire eshte te themi te verteten,ne menyre siperfaqesore ndoshta...Por jeta shpesh ka te papritura,mund te besh gabime dhe ke qene i\e lumtur,edhe pse e ke dit qe ka qene gabim...e pse duhet ta marre vesh partneri i tanishem???...
    Robi duhet te ruaje ca sekrete,se cu pa puna pastaj?
    Really Dude... Get A Life!!!

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Te vertetat sado te hidhura te jene vlen te dihen qe prej fillimit qe te pakten te didh se me ke ke te besh , ti marresh vone me kalimin e kohes do te ishte teper e rende ...
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

e brishte
    Anėtarėsuar
    20-04-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    3
    nuk njihet njeriu duke mesuar edhe gjerat me te fshehta te te kaluares se tij. se njeriu jeton te tashmen dhe te ardhmen me njeriu qe ka nje histori dashuri ose do te lidhe jeten pergjithnje me te.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    varet c'a sekretesh behet fjale, nese ka vra ndonje mire eshte te ma thote. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Antare Maska e Fjollaa
    Anėtarėsuar
    13-02-2008
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    28
    jona783 pajtohem me ty,nuk besoj ne at thenjen"nje her kriminel,gjitheher kriminel"
    Njeriu ndryshon shum dhe nuk eshte patjeter te tregohet qdo sekret i vogel qe mund te sjellin probleme ne te ardhemen.
    Jan ca gjera qe Partneri ka te drejt ti dije,qe heret a vone dalin ne shesh,siq nje krim i madh,nje semundje kronike,borxhe....etj
    Por kushdo qe ka jetuar nje histori te gjate lidhjeje, e di fare mire se duhet pak vend per te ruajtur disa te fshehta personale, te cilat jane te pademshme dhe nuk kane te bejne me Partnerin.
    Sado i kuptueshem te jet Partneri ,prap do te lindete mosbesimi !!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga mije Lexo Postimin
    Jeta eshte e tille qe here na rrezon,here na pret,here duhet folur e here duhet heshtur..
    Do doja te dija nga ju se nese i/e dashuri/a juaj kerkon te mesoje mbi te kaluaren tuaj dhe aty mund te kete dicka qe ju vertet mendoni se nese ja tregoni do humbnit personin qe dashuroni ne kete rast, si do te reagonit?

Do te rrezikonit ta tregoni te verteten e se kaluares sado e hidhur te jete?
    Apo me mire do te ishte te heshtni ?

ne fakte c'lidhje do kishte e kaluara ime me personin qe dashuroje.

Do heshtja ne sensin qe e kaluara ime me perket vetem mua dhe askujt tjeter.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Filmi: Perralle nga e Kaluara
    Nga Albo nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-04-2020, 05:45
  2. Sekretet e vullnetit
    Nga Mina nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 09-01-2019, 19:07
  3. A ju intereson e kaluara e personit qė doni?
    Nga ersjada nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 225
    Postimi i Fundit: 25-06-2009, 08:02
  4. A mund tė harrohet e kaluara romantike?
    Nga Poeti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 16:00
  5. Sekretet ! Si mendoni ju?
    Nga BvizioN nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •