Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212

E kaluara dhe sekretet e saj!

Jeta eshte e tille qe here na rrezon,here na pret,here duhet folur e here duhet heshtur..
    Do doja te dija nga ju se nese i/e dashuri/a juaj kerkon te mesoje mbi te kaluaren tuaj dhe aty mund te kete dicka qe ju vertet mendoni se nese ja tregoni do humbnit personin qe dashuroni ne kete rast, si do te reagonit?

Do te rrezikonit ta tregoni te verteten e se kaluares sado e hidhur te jete?
    Apo me mire do te ishte te heshtni ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 21-04-2009 mė 03:48

i/e larguar Maska e Edna- shpk
    Anėtarėsuar
    21-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane.http://www.edna-professional.com/
    Postime
    150
    Eshte e mira te mbash dhe dicka per vete , jo gjithmone e verteta 100% eshte e vlefshme te dali ne pah sepse gjate jetes ne rrethana te ndryshme mund te te plagosin shume disa fjale qe do degjosh nga partneri.fatkeqesisht e kaluara do te te ndjeki gjithmone prandaj mundohu qe jeten ta besh sa me te thjeshte.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Nese nuk eshte njeriu krenar per jeten qe ka bere sigurisht do te mundohet te fshihet pas sekreteve por mendoj se njeriu duhet te beje nje jete te denje qe te ndjehet krenar ne veprat e tij dhe nese per dike psh po e marrim si rast ( te fjeturit me nje ish perben problem ) , atehere mendoj se do ishte mire per te gjetur dike qe e ka bere po ashtu kete dhe nuk do te te bente te ndihesh fajtor/e .
    Por nuk mendoj se fshehtesia mban sekret ndonje gje te mire , dhe llogjikisht kuptohet edhe heshtja apo "sekreti" se per virtytet e per veprat e mira njeriu mburret , i ve ne pah , e kur eshte e kunderta , ja keshtu genjen veten se mund te fshihet si kameleon pergjithnje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 21-04-2009 mė 03:54

Antare Maska e Fjollaa
    Anėtarėsuar
    13-02-2008
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    28
    daniel00,nuk jemi per gjitha veprat krenar ,qdo Njeri ben gabime qe me vone pendohesh,mirpo kot eshte,nuk mund te kthejm kohen mbrapa!
    Eshte mire te jemi te sinqert me Partnerin dhe ti tregojm per sekretet e se kauleres,qe mos te mbesin secrete per te ardhmen,,mirpo nese eshte diqka e fsheht dhe jemi te sigurt se Partneri nuk si te marr vesh,,si shembull nje One-Naight-Stand,dot ishte me mire te mbajm per vete!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fjollaa : 21-04-2009 mė 04:54 Arsyeja: gabim

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Rendesi ka realiteti dhe karakteri i njeriut qe ben vepra te caktuara si ne rastin e nje historie seksi te nje nate . Dhe s'mendoj se sjell ndonje ndryshim aftesia e mire per te genjyer ne rastin me te keq apo per te fshehur .

Pse ?

Sepse ēdo akt ka nje pasoje , dhe pasojat jane ne shpirtin e njeriut , ne karakterin e ti, ne aftesine per te qene e sinqerte pikerisht , per te dashuruar apo per te qene besnike ( flasim ne parim , gjate nje jete ) .
    Per t'ju fshehur dikujt , pike se pari duhet t'i fshihesh vetvetes dhe kesaj nuk ja arrin dot kurre edhe sikur te mashtrosh pergjithe jeten nje njeri qe mund te jete besues .

Pastaj ēfare do beje nje femer po e marrim si shembull , do te hiqet e virgjer apo do qepet ?

Perseri mbetet te aftesia e saj per te genjyer syleshet dhe kjo nuk e ndryshon fare ate qe eshte ne mos e ben qenie te ulet .

Une mendoj se duhet jetuar per te qene i sinqerte gjithmone me njeriun e dashur , nuk dua te bej hipokritin por ndaj vetes me kete parim shkoj , kush e quan veten te zonje , veten do genjeje e mua as qe behet llaf

Ps - Gjithēka sa thashe ne anen shpirterore mendoj se vlen edhe per meshkujt .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 21-04-2009 mė 04:45

Antare Maska e Fjollaa
    Anėtarėsuar
    13-02-2008
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    28
    Sigurisht qe e kaluara formon Personalitetin tone dhe qe na bejn ata qka jemi dhe besimi eshte shtylla kryesore e nje lidhje te sukseshme,,mirpo nese nje seckret ska si te zbulohet,pse te tregojme?
    Pse te lendojme Partnerin?
    A nuk me mire te heshtim??
    Sinqeriteti e ka edhe qmimin e vet,varet sa jemi te gatshem te paguajm at qmim!!

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga mije Lexo Postimin
    Jeta eshte e tille qe here na rrezon,here na pret,here duhet folur e here duhet heshtur..
    Do doja te dija nga ju se nese i/e dashuri/a juaj kerkon te mesoje mbi te kaluaren tuaj dhe aty mund te kete dicka qe ju vertet mendoni se nese ja tregoni do humbnit personin qe dashuroni ne kete rast, si do te reagonit?

Do te rrezikonit ta tregoni te verteten e se kaluares sado e hidhur te jete?
    Apo me mire do te ishte te heshtni ?

Po, do e tregoja te shkuaren time dhe pse ndoshta mund te rrezikoj te humbas personin qe dua. Nese me do, atehere me pranon per ate qe jam, nese jo, atehere do te thote se krenaria e tij eshte me e forte se ndjenjat e tij... Nje histori e ngritur mbi sekrete apo mbi genjeshtra nuk i ka bazat e forta dhe nga momenti ne moment gjithēka mund te shkaterrohet. Nuk mund te kalohet nje jete e tere me friken se “i dashuri / e dashura” mund te zbuloje sekretin apo genjeshtren e nje gabimi qe ndoshta per te s’eshte aq i veshtire per t’u falur, sepse ne fund te fundit ka lidhje me te shkuaren time, ku ai person nuk ishte i pranishem. Si njerez jemi me te prirur te falim nje gabim, nese na e thone ne kohe, sesa nje genjeshter apo nje sekret qe e zbulojme nga te tjere pas shume kohesh.
    Personalisht do te doja qe te m’i thonin gjerat ne fillim... fillimi i mbare gjysma e punes.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Une siē thashe jam per ate qe mos te besh gjera per te cilat pendohesh me vone vete , apo qe lendon dike tjeter . Pastaj ka lloj lloj menyrash per te konceptuar diēka te mire apo te keqe , diēka per treguar e diēka per tu fshehur . Une mendoj se duhen fshehur tundimet apo ngasjet , apo e thene ndryshe mendimet e keqija qe vijne e ikin ne mendjen njerezore vetem se jane te ēmendura apo te ndaluara . Pra vetem per kete mendoj se sa me teper ta flasesh aq me teper te behet e pranueshme dhe behesh i apo e gatshme ta besh .

Ne lidhje me sinqeritetin dhe heshtjen secili e kupton ashtu si i pershtatet , kush jam une qe te vendos per te tjeret , jeta ne fund te fundit eshte e gjitha eksperience dhe e tera per tu kuptuar , e ardhmja e tregon per secilin se ēfare eshte e drejte ēfare eshte e mire e ēfare eshte e duhur . Fjalet i merr era kurse veprat ngelen gjithmone , kesaj une dua t'i permbahem ne jete per kaq mund te flas , per jetet e te tjereve nuk di te them , pasi secili ka bere jeten ndryshe , por nese shprehem eshte ne parim duke u nisur nga jeta ime e aq sa kam kuptuar

Pershendetje Fjollaa !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 21-04-2009 mė 05:42

studente Maska e miska
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Vendndodhja
    Mos me kerko larg, kur me ke shum afer..
    Postime
    118
    Me mir te thuhet e verteta heret sesa te jete teper vone....nese te pranon ai person ashtu siq je, dmth te don pavarsisht te kaluar tende qoft po te jete ajo edhe e hidhur.....

Ateher duket dashuria e tij....dhe falet a jo nga an e tij.
    Where there is love..there is life.!!

Antare Maska e Fjollaa
    Anėtarėsuar
    13-02-2008
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    28
    Ndoshta nuk e kam kuptuar ende jeten(jam nen hetime ) por mendoj nganjeher duhet te fshehim apo heshtim,vetem te mos i kompleksojme gjerat..
    Marrim shembull,nese ne lidhjen e meparshme e kom tradhtu Partnerin,me nje puthje,,per nje arsye,moment i dobet,kam qen e dehur...
    Pse duhet ti tregoj Partnerit tanishem,per ket ??
    Un ndoshta kam ndryshuar plotesisht dhe tani jam e lumtur me Patnerin,,mirpo nga kjo ngjarje mund te lindin dyshimet te Partneri,apo,jo ??

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Filmi: Perralle nga e Kaluara
    Nga Albo nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-04-2020, 05:45
  2. Sekretet e vullnetit
    Nga Mina nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 09-01-2019, 19:07
  3. A ju intereson e kaluara e personit qė doni?
    Nga ersjada nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 225
    Postimi i Fundit: 25-06-2009, 08:02
  4. A mund tė harrohet e kaluara romantike?
    Nga Poeti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 16:00
  5. Sekretet ! Si mendoni ju?
    Nga BvizioN nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 08:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •