Kompani me abuzim te nje shkalle me te larte s'besoj se ka!!
Nga 1700 leke ne muaj qe ish kontrata u rrit me 350% gjate muajt e veres,,,thonin duke shkuar 5800 leke.
Edhe nderprerjen se pranonin madje.
Abisnet me me kualitet,edhe me lire.
Gjashte muaj 78 euro,ose 1 vit 140 euro.
Speedtesti im, Abissnet 15 euro (2100 lek) ne muaj.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 02-01-2012 mė 10:50
Life's too short to remove USB safely.
pa limit sigurisht. Abissnet ka internet shumė tė mirė, mė parė e kam pas 20 euro tė njėjtėn shpejtėsi dhe paketė qė kam tani, para 3 muajsh bėri njė ulje dhe tani pėr tė njėjtėn paketė paguaj 15 euro (21 mij lek). Nuk i di pėr tė tjera, po nga Abissnet jam shumė i kėnaqur, ndėrprerje thujse ska fare, shpejtėsi konstante, gb pa limit dhe asnjė website i bllokuar.
Life's too short to remove USB safely.
Shumė mirė. Me sa shkarkon zakonisht ? Unė pėrdor Albtelecom kėtu ku jam ,nuk operon asnjė tjetėr dhe me thėnė tė drejtėn nuk ėshtė se kam pasur ankesa pėr shkėputje,vetėm ka pasur njė periudhė prej 2 javėsh qė jepte njė problem qė e kam raportuar edhe mė sipėr. Nuk jepte internet,nė modem tė gjithė llampat ok,ndėrsa nė pc hiē !!! Pėr tė tjera,edhe unė nuk ėshtė se ankohem.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Sot pashe qe sinkronizimi kishte vajtur 4503/798 kbps me kontraten 2mbs.I ka vajtur ndonje tjetrit kjo
██████████████████████
F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
██████████████████████
Krijoni Kontakt