Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 87
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Arabia Saudite eshte nen ndikimin e Amerikaneve, cudi si nuk e ka njohur deri tani.

Dito.
    po sepse eshte e gjitha nje loje e madhe Dito,
    teater kukullash,
    kukulla te ndryshme por e njejta dore qe i leviz.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga H2SO4 Lexo Postimin
    mos u nxito ore i uruar!fundi fundit Sabriu nje deshire te mir na dhuroi!!
    Ou, pse keshtu shprehet deshira: "Arabia Saudite pranon Kosovën shtet"? Duke genjyer he?

ketu ke te drejte ti!!vertet disa nga vendet e botes kristiane e njohen Pavarsine e kosoves,sic duhet pranuar se po keto vende kristiane e kishin copezuar dhe masakruar kosoven prej shume dekadash per te mos thene shekujsh!!
    [/QUOTE]

Mos i hyj fare kesaj teme. Ishte NATO dhe vetem NATO qe e shpetoi Kosoven se do te ishte e humbur perfundimisht. Plus pastaj qe Amerika i dha pavaresine.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ou, pse keshtu shprehet deshira: "Arabia Saudite pranon Kosovën shtet"? Duke genjyer he?

ketu ke te drejte ti!!vertet disa nga vendet e botes kristiane e njohen Pavarsine e kosoves,sic duhet pranuar se po keto vende kristiane e kishin copezuar dhe masakruar kosoven prej shume dekadash per te mos thene shekujsh!!
    Mos i hyj fare kesaj teme. Ishte NATO dhe vetem NATO qe e shpetoi Kosoven se do te ishte e humbur perfundimisht. Plus pastaj qe Amerika i dha pavaresine.[/QUOTE]
    nuk po e mohon njeri kontributin e natos dhe te Amerikes,perkundrazi vetem falenderime!!por duhet pranuar realiteti se po keto shtete te krishtera ishi ato te cilat ja dhuruan kosoven Serbise shume kohe perpara!!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga H2SO4 Lexo Postimin
    Mos i hyj fare kesaj teme. Ishte NATO dhe vetem NATO qe e shpetoi Kosoven se do te ishte e humbur perfundimisht. Plus pastaj qe Amerika i dha pavaresine.
    nuk po e mohon njeri kontributin e natos dhe te Amerikes,perkundrazi vetem falenderime!!por duhet pranuar realiteti se po keto shtete te krishtera ishi ato te cilat ja dhuruan kosoven Serbise shume kohe perpara!![/QUOTE]

amerika i dha kosven serbit?

apo kto te europes?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    nuk po e mohon njeri kontributin e natos dhe te Amerikes,perkundrazi vetem falenderime!!por duhet pranuar realiteti se po keto shtete te krishtera ishi ato te cilat ja dhuruan kosoven Serbise shume kohe perpara!!

apo kto te europes?[/QUOTE]
    EUROPA---------K****VE e copezoi shqiprine!!
    kurse Amerika ka bere per shqiptaret,por gjithmon interesat e saja ne plan te pare!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Mos u ngatrroni bre per fjale te sabriut kush kujt ja shiti kosoven!Ka shum duar ktu ishte edhe enveri paaaaaak ktu e lereni kete pune !Kesaj i thone,,Ndrikulla e pruri,ndrikulla e hengri''Nese e kuptoni thenjen!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170

apo kto te europes?
    Derjans, e verteta eshte se Serbia e mori vete dhe ne nuk kishim asnje mundesi per ta mbajtur. Ne ato kohera ashtu ishte: nqs dicka nuk mund ta mbrosh, nuk mund ta mbash.

Ne fakt Serbia (dhe Greqia) i kishin te gjitha mundesite te merrnin edhe cfare kishte ngelur nga Shqiperia, po t'u kishte lene dore te lire "Evropa".

Kjo filologjia e "Evropes qe na copetoi" eshte historikisht false dhe vetengushellim kolektiv, per te shmangur perballimin me pergjegjesine historike.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

apo kto te europes?[/QUOTE]

Amerika ne ate kohe as qe ekzistonte ne harten e botes si Super fuqi. Kosova iu dha serbise ne vitin 1878 gjete Kongresit te Berlinit, dhe amerika nuk merte pjese ne ate kongres, biles ne ate kohe amerika kishte vetem disa dekada qe kishte dalur nga lufta qytetare qe e kalpoi ate gjate shekullit XIX.
    Por ama keto shtetet tjera anetare te Natos, si Franca, Italia, Gjermania, dhe Anglia, nuk mund te thuash se keto shtete nuk i dhane kosoven Serbise!!!
    Andaj ata na pranuan si shtetet te pavaruar, por nga ana tjeter gjaku i mijera shqiptareve te vrare eshte dhurate e ketyre shteteve qe i dhane ne menyre te padrejte Kosoven Serbise dhe disa qytete Shqiptare Malit Te Zi.
    Biles kur folim per Malin e Zi, edhe pse keto qytete iu dhane Malit te Zi, malazezet kurre nuk paten force qe ti fusin nen kontrollin e tyre, ashtu qe iu drejtuan per ndihme forcave qe ua falen keto vise, dhe ishte flota Angleze ajo qe bombardoi dhe dobesoi forcat shqiptare qe e shfrytezuan malazezet per te okupuar viset tona.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga D@mian Lexo Postimin
    Derjans, e verteta eshte se Serbia e mori vete dhe ne nuk kishim asnje mundesi per ta mbajtur. Ne ato kohera ashtu ishte: nqs dicka nuk mund ta mbrosh, nuk mund ta mbash.

Ne fakt Serbia (dhe Greqia) i kishin te gjitha mundesite te merrnin edhe cfare kishte ngelur nga Shqiperia, po t'u kishte lene dore te lire "Evropa".

Kjo filologjia e "Evropes qe na copetoi" eshte historikisht false dhe vetengushellim kolektiv, per te shmangur perballimin me pergjegjesine historike.
    S'ka c'i shtohet me shume kesaj qe eshte shkruar. Por s'rri dot pa e shkrujt edhe nje gje: Se ka fajin Europa qe ne jemi treguar popull i dobet pergjate historise, kete nje shekull e gjysmen e fundit te pakten.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga D@mian Lexo Postimin

pajtohem pak a shum

po po te kesh parasysh Ulqinin del tjeter histori
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  3. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •