Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 87
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    me ne fund,
    bravo arabia.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Vista Lexo Postimin
    Pershendetje per vllezerit dhe motrat muslimane te Arabise , ky pranim nga ana juaj , i ka deshperuar minoritaret ketu ne forum , qe thonin se Serbia do ta pranon Kosoven para arabve musliman, por ne e dijm se seshte ashtu dhe e dijme se populli musliman ne mbar boten mbeshtet Kosoven , pa marr parasysh cfar lojra bejn politikanet ne shtetet e tyre.

Faleminderit Arabia Saudite , faleminderit Bashkesive Islame te Shqiperise , Kosoves dhe Maqedonise qe punonin qe Arabia Saudite ta njoh pavarsine e Kosoves , perkunder interesave politike ...
    Sa per popujt do te kishte edhe PALESTINA shtet,por vendos politika.
    Fatkeqesisht.......
    Faleminderit Clinton+Blair+Schröder

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ç`lesh Shrëder? Shrëderi ishte mik personal i Putinit, dhe para ca kohësh deklaroi që "Gjermania bëri gabim që njohu Kosovën". Prandaj Kosova e shtyu aq shumë deklaratën e Pavarësisë. Sepse as Shrëder dhe as Shirak, nuk donin (dhe akoma s`duan) t`i prishet rehati serbit.
    Klinton, hajde de.
    Por ç`t`i bëjmë ndonjë hajdari nga mendja, që na tregon "popllin myslimon" që na paska mbështet Kosovën. Falemners, popull jena vet boll. Na mjafton edhe populli amerikan, populli i Gambias apo populli i Ishujve Marshall.
    Ne na duhen njohjet zyrtare. Dhe Arabia nuk ishte në "pararojë" që t`ja dimë shumë për faleminderit.

Edhe ato lidhjet "relogjoze dhe kulturore" t`i fusë në ndonjë vrimë se shqiptarët e Kosovës kanë akoma atë fe dhe atë kulturë që kishin edhe përpara një viti.
    Por mesa duket sot na e paska zbuluar Arabia "kulturën dhe fenë" e shqiptarëve. Si duket i paska zgjatur ca rruga, se ndoshta i ka rënë nga Beogradi.
    -

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga Vista Lexo Postimin
    Pershendetje per vllezerit dhe motrat muslimane te Arabise , ky pranim nga ana juaj , i ka deshperuar minoritaret ketu ne forum , qe thonin se Serbia do ta pranon Kosoven para arabve musliman, por ne e dijm se seshte ashtu dhe e dijme se populli musliman ne mbar boten mbeshtet Kosoven , pa marr parasysh cfar lojra bejn politikanet ne shtetet e tyre.

Faleminderit Arabia Saudite , faleminderit Bashkesive Islame te Shqiperise , Kosoves dhe Maqedonise qe punonin qe Arabia Saudite ta njoh pavarsine e Kosoves , perkunder interesave politike ...
    " Prit gomar sa të dal bari - bari doli gomari ngordhi"!
    Ndodhen vrasjet, perdhunimet, deportimet!
    Një miljon shqiptare u perzunë dhe asnjë reagim nga bota arabe!
    Pastaj e shpallëm pavarsinë
    më 17 shkurt të vitit 2008 dhe serish asgjë nga bota arabe! Po të lihej se kur do t'ju dilte gjumi atyre ne Serbia me të vëret do t'na bënte Lesh disa herë!
    Kjo njohje megjithëse ( akoma se kam dëgjuar lajmin e konfirmuar) shumë e Vonshme është e mirepritur sikur njohjet tjera!
    Por ne NUk harrojmë që administrata Amerikane me në Krye zonjen e madhe HILLARi KLINTON kanë themeluar një ekip të posaçëm ( ku bë pjesë edhe BIll Klintoni dhe Hollbruku) që do të bëjë Llobimin për Njohje të Kosovës!
    Në faktë thuirrja në Uashington e Presidentit dhe Kryeministrit ishte dëshmi që ata u dhanë që do t'bëjnë më shumë trysni tek Bota arabe ( karshi Rusëve) për të lëvizur në njohje të Kosovës!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nje nder ta eshte ky Lart

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Per Qudi ka pasur Shqiptar dhe ka akoma,qe nuk e ka dashur dhe nuk e don kete Lloj Njohje!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 20-04-2009 më 13:27
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    u kujtun arabt i vit e ca mrapa. un smor vesh po kta vehabistat siper pse u ngazellyn kaq shum. apo kur i permenet 'atdheu' i vlon gjaku

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Ç`lesh Shrëder? Shrëderi ishte mik personal i Putinit, dhe para ca kohësh deklaroi që "Gjermania bëri gabim që njohu Kosovën". Prandaj Kosova e shtyu aq shumë deklaratën e Pavarësisë. Sepse as Shrëder dhe as Shirak, nuk donin (dhe akoma s`duan) t`i prishet rehati serbit.
    Klinton, hajde de.
    Por ç`t`i bëjmë ndonjë hajdari nga mendja, që na tregon "popllin myslimon" që na paska mbështet Kosovën. Falemners, popull jena vet boll. Na mjafton edhe populli amerikan, populli i Gambias apo populli i Ishujve Marshall.
    Ne na duhen njohjet zyrtare. Dhe Arabia nuk ishte në "pararojë" që t`ja dimë shumë për faleminderit.

Edhe ato lidhjet "relogjoze dhe kulturore" t`i fusë në ndonjë vrimë se shqiptarët e Kosovës kanë akoma atë fe dhe atë kulturë që kishin edhe përpara një viti.
    Por mesa duket sot na e paska zbuluar Arabia "kulturën dhe fenë" e shqiptarëve. Si duket i paska zgjatur ca rruga, se ndoshta i ka rënë nga Beogradi.
    Nga KOMUNISTI Schröder vinin armet per UCK,linja BRD,Bari,Durres destinacioni dihet!Por tamam tradhetar,pse ne keshillin drejtues ose ne managerimin e Gaspromit merr pjese,dhe eshte akoma mik i Putinit(pra ma do mendja pro Sllav).
    Schröderi eshte politikan,dhe jo callmaxhi(jam dakord ketu)
    Shnet!

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Me vendimin e sotëm, Arabia Saudite u bë vendi i 58-të që ka njohur pavarësinë e Kosovës.

FLM, Arabia Saudite qe njohe Kosovën !

Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    Ua asigjo mi, e kemi per nder!

Me dashuri,
    Arabia Saudite

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga Preng Sherri Lexo Postimin
    " Prit gomar sa të dal bari - bari doli gomari ngordhi"!
    Ndodhen vrasjet, perdhunimet, deportimet!
    Një miljon shqiptare u perzunë dhe asnjë reagim nga bota arabe!
    Pastaj e shpallëm pavarsinë
    më 17 shkurt të vitit 2008 dhe serish asgjë nga bota arabe! Po të lihej se kur do t'ju dilte gjumi atyre ne Serbia me të vëret do t'na bënte Lesh disa herë!
    Kjo njohje megjithëse ( akoma se kam dëgjuar lajmin e konfirmuar) shumë e Vonshme është e mirepritur sikur njohjet tjera!
    Por ne NUk harrojmë që administrata Amerikane me në Krye zonjen e madhe HILLARi KLINTON kanë themeluar një ekip të posaçëm ( ku bë pjesë edhe BIll Klintoni dhe Hollbruku) që do të bëjë Llobimin për Njohje të Kosovës!
    Në faktë thuirrja në Uashington e Presidentit dhe Kryeministrit ishte dëshmi që ata u dhanë që do t'bëjnë më shumë trysni tek Bota arabe ( karshi Rusëve) për të lëvizur në njohje të Kosovës!
    Edhe shume miljona njerz te vdisnin arabia dhe shtete muslimane nuk e kane kete problem andaj edhe palistinen e shikojne duke i vrare edhe femijet te pasa lindure dhe rrine duare kryq andaj prej te ligut mos prit asgje .

pore prape se prape nje vote me shume eshte e mirseardhur dhe i falenderojme qe u kujtun mene funde per ne.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  3. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •