me ne fund,
bravo arabia.
me ne fund,
bravo arabia.
Ç`lesh Shrëder? Shrëderi ishte mik personal i Putinit, dhe para ca kohësh deklaroi që "Gjermania bëri gabim që njohu Kosovën". Prandaj Kosova e shtyu aq shumë deklaratën e Pavarësisë. Sepse as Shrëder dhe as Shirak, nuk donin (dhe akoma s`duan) t`i prishet rehati serbit.
Klinton, hajde de.
Por ç`t`i bëjmë ndonjë hajdari nga mendja, që na tregon "popllin myslimon" që na paska mbështet Kosovën. Falemners, popull jena vet boll. Na mjafton edhe populli amerikan, populli i Gambias apo populli i Ishujve Marshall.
Ne na duhen njohjet zyrtare. Dhe Arabia nuk ishte në "pararojë" që t`ja dimë shumë për faleminderit.
Edhe ato lidhjet "relogjoze dhe kulturore" t`i fusë në ndonjë vrimë se shqiptarët e Kosovës kanë akoma atë fe dhe atë kulturë që kishin edhe përpara një viti.
Por mesa duket sot na e paska zbuluar Arabia "kulturën dhe fenë" e shqiptarëve. Si duket i paska zgjatur ca rruga, se ndoshta i ka rënë nga Beogradi.
-
" Prit gomar sa të dal bari - bari doli gomari ngordhi"!
Ndodhen vrasjet, perdhunimet, deportimet!
Një miljon shqiptare u perzunë dhe asnjë reagim nga bota arabe!
Pastaj e shpallëm pavarsinë
më 17 shkurt të vitit 2008 dhe serish asgjë nga bota arabe! Po të lihej se kur do t'ju dilte gjumi atyre ne Serbia me të vëret do t'na bënte Lesh disa herë!
Kjo njohje megjithëse ( akoma se kam dëgjuar lajmin e konfirmuar) shumë e Vonshme është e mirepritur sikur njohjet tjera!
Por ne NUk harrojmë që administrata Amerikane me në Krye zonjen e madhe HILLARi KLINTON kanë themeluar një ekip të posaçëm ( ku bë pjesë edhe BIll Klintoni dhe Hollbruku) që do të bëjë Llobimin për Njohje të Kosovës!
Në faktë thuirrja në Uashington e Presidentit dhe Kryeministrit ishte dëshmi që ata u dhanë që do t'bëjnë më shumë trysni tek Bota arabe ( karshi Rusëve) për të lëvizur në njohje të Kosovës!
u kujtun arabt i vit e ca mrapa. un smor vesh po kta vehabistat siper pse u ngazellyn kaq shum. apo kur i permenet 'atdheu' i vlon gjaku
Nga KOMUNISTI Schröder vinin armet per UCK,linja BRD,Bari,Durres destinacioni dihet!Por tamam tradhetar,pse ne keshillin drejtues ose ne managerimin e Gaspromit merr pjese,dhe eshte akoma mik i Putinit(pra ma do mendja pro Sllav).
Schröderi eshte politikan,dhe jo callmaxhi(jam dakord ketu)
Shnet!
Me vendimin e sotëm, Arabia Saudite u bë vendi i 58-të që ka njohur pavarësinë e Kosovës.
FLM, Arabia Saudite qe njohe Kosovën !
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Ua asigjo mi, e kemi per nder!
Me dashuri,
Arabia Saudite
Edhe shume miljona njerz te vdisnin arabia dhe shtete muslimane nuk e kane kete problem andaj edhe palistinen e shikojne duke i vrare edhe femijet te pasa lindure dhe rrine duare kryq andaj prej te ligut mos prit asgje .
pore prape se prape nje vote me shume eshte e mirseardhur dhe i falenderojme qe u kujtun mene funde per ne.
Krijoni Kontakt