Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Hajt shoku se kta e kane biznesin primar, se kane problem shume kush e blen, por kush i bjen ma shume para. Njerez materialista, eh kta jon sikur myslimanet shqiptare(pseudo mysliman), kta jane pseudo kristian

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Hajt shoku se kta e kane biznesin primar, se kane problem shume kush e blen, por kush i bjen ma shume para. Njerez materialista, eh kta jon sikur myslimanet shqiptare(pseudo mysliman), kta jane pseudo kristian
    E ti cfar je ?!! Pseudo i ditur ashtu ?!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Shendroni ne diskoteka , ashtu sic keni be deri me tani. Ose ma mire shendroni ne shkolla ku mesohet shkenca , dhe mblidhni te gjithe tipat si puna jote qe mendojne se Toka eshte ne qender te universit dhe edukoni ato me te verteten, duke i mesuar njehere e pergjithmone se Toka nuk eshte as ne qender te Sistemit Diellor e jo me universit

GV_USA
    GV ka supozime qe galaktika jone ndodhet ne qender te universit por ama seshte e vertetuar mos dalim bllof pas nja 10 vjeteve kur te thone se jemi ne qender

Mjani tani se ska lezet me gricje te tilla beni feste si vista qe ben feste per xhamine e re ne buffalo NY.

Vistush I logel po pse mos beni si llapaqena se ju beri amerika me lek ju arabet me naften po nuk llogarisni qe njerzit po u vdesin nga urija vellezrit ne iran e pakistan e meradhe po e keni mendjen se sa xhami u hapen. Po prisni e pak se kur tja u mar ato leket me zor kur te ngeleni pa nafte. Ooo se harova une keni deve ju me vete.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    GV ka supozime qe galaktika jone ndodhet ne qender te universit por ama seshte e vertetuar mos dalim bllof pas nja 10 vjeteve kur te thone se jemi ne qender

Mjani tani se ska lezet me gricje te tilla beni feste si vista qe ben feste per xhamine e re ne buffalo NY.

Vistush I logel po pse mos beni si llapaqena se ju beri amerika me lek ju arabet me naften po nuk llogarisni qe njerzit po u vdesin nga urija vellezrit ne iran e pakistan e meradhe po e keni mendjen se sa xhami u hapen. Po prisni e pak se kur tja u mar ato leket me zor kur te ngeleni pa nafte. Ooo se harova une keni deve ju me vete.

Ardi
    Sa i perket galaktikes sone, ate nje Zot e di se ku eshte ne mesin e galaktikave tjera.
    Por sa i perket Tokes, shoku i juaj mesia4ever qe beson se eshte ne qender te universit, me fal por kjo eshte ide komplet e gabuar.
    Dhe mesia4ever kur vjen ne kete perfundim , bazohet ne Bibel , andaj shprehet qe Toka eshte ne qender te univerist!
    E nga ana tjeter Toka nuk eshte as ne qender te Sistemit Diellor!!!
    KEto gjera nuk keni nevoje qe te mi sqaroni mua, keto gjera sqarojeni mesias4ever!
    Ai ka nevoje per ligjerata shkencore, e jo une.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Rroni01
    Anëtarësuar
    19-03-2009
    Postime
    355
    Po mire kot e keni o miq te dashur kot e keni me propagana te juaja.
    ne Zagreb, ne xhami bahen bizniset me te medha e me te veshtira qe mund te bahet dikun.
    ne restoranin e xhamis, posht, shko e shihni se si luhet dallaveret.
    pra, me propaganda te tilla - nuk ka efekt kundershtimi ok.

pra, Katedralja po bahet.

edhe e fort a.

ok, edhe kjo eshte tolerance, dikun mbyllen e dikun hapen.

ashtu ndodh edhe me xhamia ok, po bahet gati ndertimi i tyre si kepurdhat, e askush nuk shkon ne to, vetem disa pleq e disa matufa.
    rinia nuk eshte askund.

pra, mos me propaganda te kota.

shko e vizito ... shko neper xhamia... e shih.
    askush me floke te zeza... te gjithe pleq me mbi se 60 - 70 vjet.
    kah fundi i jetes se tyre, dojn te kthehen, pak von por ok.

beht mire.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •