Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    It's Good to Be Yourself Maska e new-man
    Anėtarėsuar
    16-10-2008
    Postime
    355

Sa per fe nuk e di se a eshte mire apo keq te mbash lepur ne shtepi por une vete e kam pasur me pare nje lepur jam nje specie shume e bukur por gjithashtu edhe hane bukur shume.Por bari mendoj se ka ēdokush ne shtepi(park) dhe nuk besoj se eshte ndonje problem i madhe qe te mbashe nje apo dy lepura...!!!
    I don't like to fuss or fight, just tryin' to live life right ! Florim Qerimi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-01-2009
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga bombona Lexo Postimin
    do te rrekomandoja qe te mos e merrje sepse nuk ben me fene myslimane,eshte keq.ti vendos vete....
    nese dikush thote per diēka ben apo nuk ben (behet fjale per ndalesat dhe urdheresat ne fene Islame) duhet te jape argumentin(nga Kur'ani dhe Sunneti) dhe jo te thote thjesht ben apo nuk ben.

me sa di une lepurin nuk e hane bektashinjte (te cilet perkundrejt librit te Allahut,Kur'anit, hane mishin e derrit,porse asesi nuk e duan ne shtepi lepurin,ndersa ne Islam mishi i lepurit eshte i lejuar dhe per kete argument eshte fakti se nuk ka ndalese per ngrenien e tij e njejta gje eshte edhe me mbajtjen e tij).

nese dikush di ndonje argument qe lepuri eshte i ndaluar te mbahet le ta thote.

ndersa nga ana ime ke nje keshille ,qe nuk ka lidhje me fene, porse ka lidhje me sferen afektive,( nese ti e mban lepurin sikur me e mbajtur macen),sepse fakt eshte qe njerezit afeksionohen shume me kafshet shtepiake ne ate mase sa i konsiderojne pjese te familjes dhe keshtu humbin diēka nga dashuria per njeri-tjetrin.

shembull: vjen gruaja ne shtepi dhe te parit qe i hidhet siper duke e mbushuir ne te puthura nuk eshte burri por qeni. hahaaaaaaa.......inskenim

ndersa vete kam asistuar ne biseden e dy grave ,aty tek te dyzetat, ku njera i thoshte tjetres:
    -me mire qeni se sa goca
    -qeni sben fare shamate,ti i flet ai te degjon
    -i flet goces e as ta ve veshin fare

monologu ishte ne italisht dhe une kam bere veēse nje perkthim me pershtatje

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Mirė se tė urdhėroni nė sofrėn e Dibrės sė madhe e tė vogėl
    Nga biligoa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 129
    Postimi i Fundit: 17-05-2010, 17:53
  2. Kush janė Dibranėt ?
    Nga biligoa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:37
  3. Antitrafiqet nisin gjuetinė e bazave tė prostitucionit
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 17-11-2007, 14:23
  4. Berati Dhe Beratasit Mbi Tre Shekuj Me Pare
    Nga Newhost nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 21:55
  5. Londėr, shtėpi publike me emra politikanėsh shqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 10:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •