Vella Ceni Ka nje dicka ketu ,si edhe ne shkrimet tuaja ju flisni ne ajer se keni lexuar vetem kuranin edhe keni ngelur aty,
Nqs se po me thua per faktet qe ti disponon kam une nje sere faktesh per kuranin,por thelbi nuk eshte ky thelbi eshte dicka tjeter ,se une nuk dua qe te debatoj pafundesisht pasi e kam kuptuar qe eshte e pamundur qe te kuptohemi ,pasi ju myslimanet nuk e pranoni edhe as keni per ta pranuar te verteten me argimenta ose pa argumenta/ dhe mqs ra fjala tek argumentat,,, argumentat me te bindeshem kurani ia ka marre nga Tevrati qe ne kuran jane etiketuara si te zbritura kur ato argumenta kishin 500 vjet e kusur qe kishin ardhur,por Muhamedi Zoteri ka marre vetem ato pjese qe i interesojne 500 vjet me pas ,dhe i ka shemtuar ato ne menyren me te paturpeshme qe te mundej ,ateher si ka mundesi qe Muhamedi ja ka ndryshuar Emrat Profeteve nga Moisi ne Musa ,Nga Jezus ne isa e shume profet te tjere i ka ndyshuar emrat ,pse e ka bere ? kush e ka urdheruar? si ka mundesi qe ato emra kishin 500 vjete qe perdoreshin na vjen muhamedi dhe i ndryshon,po c'fare eshte kjo more ,? pra muhamedi per te qene me i besueshem i nderroi emrat ,nje gje eshte e Sigurt Vella Ceni : Per njerezit qe kane lexuar vetem kuranin eshte normale qe kane ngecur aty sepse e kane njohurin te kufizuar, Surea Mejreme flete edhe per Jezusin qe Muhamedi pa kurre fare pergjegjesie e ndryshoi emrin e tije ne Isa
Kush ja tregoi Muhamedit Ngjarjen se si lindi Jezusi tek sureja Mejreme Engjell i Zotit ? Pergjigja eshte jo Sespe nqs se do te ishte se do ja kishte thene engjell i zotit Emri i tije nuk do te ndryshohej sipas qefit,Pastaj ku e gjeti Muhamedi faktin se Jezusi tha adhuroni Allahun? c'fare eshte kjo more Zoteri? Jezusi tha adhuroni Atin perndeni Krijuesin edhe Jo Allahun , Pastaj Muhamedi e beri Jakobim ose Jakubin sic e thote kurani e beri Mysliman ,po ca eshte kjo more Zoteri ? ku e gjeti muhamedi kete more ? kur ne nje kohe qe keta profete kishin mbi 500 vjete qe kishin ardhur.
Une e kam te qarte qe ti ske kurre fare argumenti edhe per kete jam i bindur,sic jam edhe i bindur qe ky debat nuk ja vlene aspak sespe ne mund te debatojme ne pafundesi dhe rezultati do te jete =0 Sepse ju e keni ligj qe nuk hiqni dore nga kurani edhe pse kurani eshte nje tufe me Fabula edhe deshirat e mishit edhe epshe sexuale
Vella Ceni Te Uroj Paqe
Krijoni Kontakt