Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar Maska e ELBASANLLIU
    Anėtarėsuar
    31-05-2002
    Vendndodhja
    ATJE
    Postime
    91

Post "qemal Stafa" I Elbasanit

per ju o elbasanlli

ca veni i keni ba studimet ne elbasan?

i/e regjistruar Maska e xhinamarsi
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    19
    Pershendetje patriot! Une kam bere te mesmen tek "Ali & Mahmud Cungu" E di se ku i bie?
    Mos urre kurre ate qe ke dashuruar se do te jete nje urrejtje plot dashuri!

i/e regjistruar Maska e ELBASANLLIU
    Anėtarėsuar
    31-05-2002
    Vendndodhja
    ATJE
    Postime
    91
    po tallesh lal?
    U BA CA U BA LENE MA....

ckemi o njerez...o elbasanlli...po ti byrazer,temen duhet ta quaje ndryshe,ku di une...psh "Per ish-gjimnazistet e Elbasanit",po jo kshu. Edhe pastaj pyet ku e keni bere gjimnazin,nejse...kjo ishte vecse keshille,mos ma merr per te keq.Une po te pergjigjem...e kam bere tek Dhaskal Todhri,matura 97-98. Ti Xhina duhet te jesh me e re pasi deri kur kam qene une,s'ekzistonte nje gjimnaz i tillle ne Elbasan. Mos ndoshta eshte ish-bujqesorja? Jo se ajo u quajt Qemal Stafa...bohhh...ciao te gjitheve
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e Janet
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    Texas, USA
    Postime
    1
    pershendetje te gjithe juve nga elbasani
    mbarova vitin e trete te gjimnazit ne elbasan dhe erdha ne amerike vitin e fundit.

me ka marre malli shume per elbasanin

i/e regjistruar Maska e Siara
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Postime
    64
    Pershendetje patriote !

O xhina kur e ke mbaruar ti motla se dhe une aty e kam mbaruar per frengjisht.

Majemy sa per sqarim po ju them qe "Mahmut & Ali Cungu" u quajt me 1996 shkolla e mesme e gjuheve te huaja pra ish "Luigj Gurakuqi", ky i fundit i ngeli shkolles pedagogjike dhe gjuhet e huaja tashme kane nje godine tjeter jo tek pedagogjikja ku ka qene me perpara dhe sigurisht ka dhe emrin e saj.
    Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.

Ehhh kujtesa...kshu eshte kur shkon nje here ne vit ne Shqiperi...Flm qe ma solle mendjen ne vend Siara se po leja nam,as shkollat e qytetit nuk njoh!!! Megjithate dicka me thoshte qe e kisha degjuar si emer....ndoshta ngaqe kam pasur prindin qe jepte mesim tek gjuhet e huaja... Ah nje korrigjim per kete lapsusin tend:
    ...shkolla e mesme e gjuheve te huaja pra ish "Luigj Gurakuqi", ky i fundit i ngeli shkolles pedagogjike...
    Pedagogjikja(ish Normalja) e ka pasur qe me kohe emrin Luigj Gurakuqi Ah se mos harroj,edhe une bera nje lapsus tek postimi i meparshem kur thashe qe ish-bujqsorja u quajt Qemal Stafa...
    Nejse...po tju pyes une juve per keto shkollat e tjera(sa per t'ju vene ne prove ) Sali Ceka,Ali Myftiu,e dini cfare shkollash jane???

Ehhh kujtesa...kshu eshte kur shkon nje here ne vit ne Shqiperi...Flm qe ma solle mendjen ne vend Siara se po leja nam,as shkollat e qytetit nuk njoh!!! Megjithate dicka me thoshte qe e kisha degjuar si emer....ndoshta ngaqe kam pasur prindin qe jepte mesim tek gjuhet e huaja... Ah nje korrigjim per kete lapsusin tend:
    ...shkolla e mesme e gjuheve te huaja pra ish "Luigj Gurakuqi", ky i fundit i ngeli shkolles pedagogjike...
    Pedagogjikja(ish Normalja) e ka pasur qe me kohe emrin Luigj Gurakuqi Ah se mos harroj,edhe une bera nje lapsus tek postimi i meparshem kur thashe qe ish-bujqsorja u quajt Qemal Stafa...
    Nejse...po tju pyes une juve per keto shkollat e tjera(sa per t'ju vene ne prove ) Sali Ceka,Ali Myftiu,e dini cfare shkollash jane???

i/e regjistruar Maska e Siara
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Postime
    64
    Pershendetje majemy !
    Sa per ate "lapsusin" qe me vute ne dukje ju, do te shtoja qe une nuk thashe qe ish normalja nuk ka pasur kete emer, thashe i ngeli asaj dhe jo "e mori " dmth e ka pasur ate, por me ndarjen e shkollave ne dy godina shkolla e gjuheve te huaja meqe njihej edhe ajo me kete emer kishte pretendimin ta mbante akoma, gje qe sigurisht nuk mund te ndodhte... OK ?
    Sa per ate pyetjen do te thoja qe (shpresoj te mos gaboj LOL)
    "A.Myftiu" eshte shkolle e mesme mekanike perballe Doganes, ndersa "Sali Ceka" eshte ish Bujqesorja e cila tashme eshte kthyer ne gjimnaz.

Ciao majemy !

P.s Ke ke pasur prind mo ēun se kushedi me ka dhene mua, vetem lenden me thuaj se e gjej vete pastaj...
    Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.

Pershendetje Siara,qenkam keqkuptuar dhe une,nuk e dija qe gjuhet e huaja "bashkejetonin" gjithashtu nen emrin Luigj Gurakuqi pervec se dhe godines (thashe se kishte emer tjeter,por problem per ndertese)
    Ato shkollat e tjera i gjetet...hmmm...kemi ndonje gjimnaz tjeter/shkolle te mesme ne pervec ketyre qe thame, Ahmet Daklit dhe Kristoforidhit,se mua sme vijne ndermend? Ah po ka qene nje shkolle tjeter e mesme me duket ngjitur me industrialen,ku kam pas bere praktiken e gjimnazit dhe nje vit kur u riparua gjimnazi im. E mban mend njeri si quhej?

PS.Siara cfare mature jeni dhe sa e keni nxjerre biologjine 2 vitet e para?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 04-12-2002 mė 17:29

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1013
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 13:05
  2. KF Elbasani, Tigrat verdh e blu nė sezonin 2008-2009.
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 08-03-2010, 23:23
  3. Blloku "Qemal Stafa"?
    Nga BOKE nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-12-2005, 10:38
  4. Kongresi i Elbasanit dhe Shkolla e Kalase
    Nga Iliriani nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-09-2005, 18:26
  5. Grabiten guret e portes se Kalase se Elbasanit.
    Nga kolombi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 16:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •