Une jam me mendimet e macja _blu, e cila i ka thene te gjitha fjalet me vend:
Une jam me mendimet e macja _blu, e cila i ka thene te gjitha fjalet me vend:
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
hej o cuna po kujenio mar si nuk shkruni kyt tem ehapa per ju mar
sa te shkathta jan gocat mar zot gjithkun nerhyjn si duhet me i than ksaj pune din ma shum se na djemt apo si esht puna
flm per te gjith juve si keni shkru
me rresekt ben-shkodrani
Mė vjenė ndonjėherė nė mendje, e nuk shkruaj dot. Mė duket sikur tė gjitha fjalėt para teje janė tė kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie pėrsėri, e si mund tė jem i qetė kur nė zemėr je ti?! Prandaj shko moj vajzė, shko ti prej kėtej, largohu...
ja mor ti ja qe u merove ti per pergjigje
une i kap qe te dy i fut ne nje thes dhe nje shkop thane
ku te dhemb e ku te therr
pastaj i nxjerr nga thesi i pyes duheni apo e kishit kot.
po me thane se e kishin kot do i fut prape ne thes
po me thane se duhen do ju paguaj darken.
ketu behet fjale per nje goce qe nuk u dua
se ta dua e te me tradhetoje me shokun?
i vras qe te dy dhe le te rrine bashke ne boten tjeter.
mos degjoni kisha e xhamija
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
edhe njehere moderatorit
kjo teme se ka vendin ne kete rubrike
Ne rradhe te pare bashkohem me mendimin e islamway se kjo teme nuk e ka vendin ketu, por meqenese m'u dha rasti po jap e une mendimin tim.
Dashuria dhe miqesia duhet te sprovohen! Ne rast se ato i rezistojne sproves, ato jane dashuri apo miqesi reale, perndryshe del qe kane qene fallco. Ne kete situate te dyja keto( pra lidhja me ate vajze e miqesia me ate shok) kane qene fallco e duam s'duam ne, ato tashme jane te vdekura.
Nuk eshte ceshtja se a do i falim apo jo, por e rendesishme eshte se ato kane qene te rreme dhe si rrjedhim nuk mund te vazhdohet e te humbet kohe me to.
Ne duhet te jemi mirenjohes qe me ne fund u zbulua se cfare "e dashure" apo cfare "shoku" ishin ata qe kishim afer.
Asgje nuk e justifikon kete veprim. Nuk eshte fjala per nje gabim. Qe te arrish deri aty duhet te kryesh SHUME gabime qe pasojne njera-tjetren.
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Krijoni Kontakt