Do ma kishte qejfi qe ne finale te mundnim Arsenalin , por edhe per manchesterin nuk jam kunder. Tek e fundit kemi per te dale kampion , pavaresisht kundershtarit![]()
Do ma kishte qejfi qe ne finale te mundnim Arsenalin , por edhe per manchesterin nuk jam kunder. Tek e fundit kemi per te dale kampion , pavaresisht kundershtarit![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Do kisha deshire ti shikoja Barcelona-Arsenal dhe ne fund te fitoj Barcelona
Dėshira ime ėshtė Barcelona - Man Utd. Ishalla kualifikohet Man Utd nė finale, se Barcės nuk ja kam gajlen.
P.S
Barca fiton CH-L kėtė sezon.![]()
#VamosArgentina
Barcelona - Manchester Utd ėshtė finalja e kėtij sezoni.
Fitues ėshtė Barcelona padyshim.
Sui generis
Chelsea - Manchester United dhe fitues Manchester United.
Chelsea - Manchester United dhe fitues chelsea![]()
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
chelsea-arsenal...chelsea win
Arsenal dhe Barcelona
- Per Barcelonen nuk ka cfare diskutohet, thjeshte per momentin jane me forme ne Evrope.
- Kurse Arsenali pas rikoperimit te dy lojtarve kryesor Van Persie dhe Eduardo dhe blerjes se Arshavin, Arsenali eshte kthyer ne forme dhe kam besim te plote qe do ta mundin Chelsea-in.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 19-04-2009 mė 11:30
Perse nuk ka dhe nje opsion tjeter ku te thoj:
Barēa vs Barēa
Nuk mendoj, se per Barcelonen kete vit ka kundershtar per ta perballuar ne Europ. Nese do flisja me inat, do bija ne kontradit me shkrimet e mia qe kam thene me perpara. Sa do qe Barca hoqi turpshem ekipin e zemres time, nuk do te thot qe sdo ti jap meritat. I ka ardhur dita qe te lozi ping-pong ne Europ, po nuk doli ndonje ekip tjeter konkurues i trembem dominimit katalanas per disa vjet me radh.
Krijoni Kontakt