O katunar,,,,,nuk keni faj ju qe flisni keq per qytetin jo...fajin e kena na qytetaret qe u ndertum rruget me dal ne qytet dhe qe spo ktheheni ne fshat....gabimi jone me i rende eshte ai i ndetimit te rrugeve.
e dini ca boni katunari nga Rugova, kjo eshte histori e vertete:
IShte nje rugovas para shum e shum vitesh, nga malet e Rugoves, qe une kam nje rrespekt supernatyror per kte treve, dhe bje ne qytet,ne Peje per te bo pazare.
Nejse ky Rugovasi, shet nje dash ne Peje dhe merr pare me shume se ce priste, kshuqe vendos me bo qef dhe ta festoje, me kte rast blen buke te bardhe dhe disa sheqera (karramele).
Niset rruges per te shku ne Rugove, dhe kur afrohet afer nje kroni me uje te ftohte qe derdhej ne nje lume qe perfundon ne Peje, vendos te pushoj pak dhe te haje buken qe kishte ble.
I merr sheqerat (karramelet) dhe i lan ne krue....laj e laj i shkrihet njona karramele, ai kujto se i ra ne uje e ja mori uji, lyp e lyp se gjen.
Nxjerr karramelen tjeter dhe perseri fillon ta laje, shkrihet edhe kjo karramele, nxjerr karramelen e trete dhe duke e la i shkrihet edhe ajo.
Pastaj katundari i merzitur kthen koken poshte nga qyteti i Pejes, dhe bertet:
heuuuuuu Peje knaqu me sherbet se Rugova ktu po qeras hahahahahhahahahahahaha
Kujtoi katundari i mire se me karramelet e tij e boni gjith lumin SHERBEThahahahahahahhahahahahahahaahahaha
kjo osht histori e vertete, ngjarje qe ka ndodh.
skendero, barcaleta per ty dhe patriotat tu kam boll, ne qytetaret kto barcaleta na majne gjall![]()
Krijoni Kontakt