Pamje filmike nga dashuria e ndërsjellë.
Pamje filmike nga dashuria e ndërsjellë.
We are all Aliens
sa duhen mer jaho
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
hahahaha jane prifta te shkolluar gjasme, ne meka shkojne 5 miljon musliman per nje heresh kryej haxhin, dhe nuk ka asnje zenije, kurse keta ngelen tu bo box per hera hahahahahahah.
Ndryshuar për herë të fundit nga oktapodhi1 : 19-04-2009 më 10:47
prap edhe kete vit?
se vitin e kaluar ishin rrahur prap.
Une mbaj anen e armeneve, mbase greket kane inat qe armenet kane kishe autoqefale reale dhe jo si kjo e jona qe eshte mbushur plot me servila dhe spiuna grek me ne krye janullatos.
Duhet te marrim shembull nga armenet.
Po kjo eshte e vjeter mo....si fytyre e pare a tipi me te kuqe
Sa me ka gajasur kur e kam pare per here te pare...ishte nje pjese qe e kepuste me kryq ne koke
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Eh mor yahoo...
Kjo eshte feja orthodokse greke, keta mendojne se kane monopolin mbi krishterimin, paten kerku ndihme nga kryqtaret, pastaj i rane pishman, pastaj u prishen, i vrane dhe i shpallen heretike te gjithe ata qe nuk pajtoheshin me krimet e tyre, qitash ju kane mbet qe vetem te rrahen. Keta skane te bejne asgje me Bibel e as me Krishterimin hiq, larg teper jane kta.Ani krejt e kane mbushur fene e tyre me paganizem, mallkim, ikona, budallalleqe etj. Keq
Krijoni Kontakt