Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 107
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Mosha thon qe ska shume rendesi por personalisht nuk kam qene as nje here e terhequr nga moshatar. 5 deri 9 vjet me i madh mashkulli besoj se eshte shume mire. Tani varet dhe nga pjekuria e personit. Ka raste ku nje 20 vjecar del me i pjekur dhe ka me shume gjera ne terezi se nje 25 apo 29 vjecar.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Nga perfundimet e nje studimi dolen se :
    1~~ciftet 10--15 vjet diference(pra mashkulli me i madh)
    risin femije pa probleme dhe shume pak te stresuar (mund te jen prinder jo biologjik ose bilogjik),dhe kane nje familje shume te stabilizuar,dhe kjo lidhje eshte teper e qendrushme.
    2~~ciftet 5--7 vjete diference(pra mashkulli me i madhe) jane ciftet qe gjithmon kane shume femije dhe jane prinderit biologjik te tyre.dhe kane nje jete normale
    3~~ciftet qe jane njesoj ne moshe ,risin femije shum problematike ,% me e madhe e tyre skane ecuri te mire ,pra jane nje lidhje qe nuk funksionon mire.
    4~~ndersa ciftet ku mashkulli eshte 5---10 vjec me i vogel ,gjithmon kane gjasa te mos ecin fare,jane lidhje kohore,ne% te madhe nuk bejn femije bashk,,,,,,,.
    UNE PER VETE MENDOJ SE JO ME SHUME SE 6 VJECE ME TE MADH DO ISHTE SHUME OK

ju pershendes
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Duhet te kete pak diferenc diku aty tek 5 vjet edhe jo me teper se pastaj i bie qe Burri te shikoj lajmet ndersa Gruaja te doje te shikoj filma vizatimor.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Nuk mendoj se diferenca ne moshe eshte nje kusht i domosdoshem per nje marredhenie te sukseshme ne çift. Sipas mendimit tim gjithçka varet nga nga psiokologjia dhe menyra se si dy personat e kane krijuar marredhenien e tyre qe ne fillim.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Po duhet te ket diference ne moshe.
    Diferenca mos te jet me shum se 6 - 7 vjet , sepse nuk do kishte kuptim pastaj.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Per mendimin tim cuni duhet te jete 3 deri ne 5 vjet me i madh se goca, jo me teper se pastaj ka perplasje mentalitetesh dhe mosperputhje mendimesh e idesh.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    per mendimin tim duhet te ken burri duhet te jet nja 2 ose 3 vjet me i madh....une me burrin tim kemi 3 vjet diferenc...ta kisha moshatar nuk do me pelqeje ...

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Kur dy njerez dashurohen nuk eshte se ne ate moment konsiderojne edhe moshen!!!
    Por besoj se lidhjet qe kane probabilitet te jene jetegjate jane ato ku mashkulli eshte deri ne 5 vjet me i madh!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anëtarësuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Citim Postuar më parë nga PlAyBoY Lexo Postimin
    Duhet por jo se thote suada ashu se ja rrit neren vetes se per ate pune avash ti se burrat dallohen per me shume gjera po se kshu a asa ma shum tju lirosh doren aq me shum ju rritet menja disave kendej nejse mosha maksimumi 5 vjet difference ma shume ska lezet duket si kur eshte lidhur me baben e vet
    Nuk thash qe burrat nuk dallohen per shum gjera,
    si femrat dhe meshkujt dallohen per shum gjera,por femra piqet me shpejt kshuqe nuk shkon dakort me menien e mashkullit.kot sthojn qe femra eshte 3 vjet me e madhe se mosha e vet reale per sa i perket kapacitetit mendor.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Dashuria nuk njef mosh,ajo kerkon dashuri....as zogu nuk asht i lumtur ne kafaz te ART
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  2. Labinoti - Elbasan
    Nga mullaymeri në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 24-01-2006, 06:10
  3. A njeh moshë dashuria?
    Nga Albi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 19-11-2005, 17:44
  4. Lajmi më i fundit nga zgjedhjet e 3 korrikut
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 06:04
  5. Mardheniet me diference te madhe ne moshe
    Nga cherry13 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 04-06-2003, 07:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •