xfiles ore paska plas Nuse me Formul ketej derman.
Une i shkreti e mora pa formul edhe ndihem pak ne siklet.
Rendesi ka qe te kete dialog edhe dashuri pa te tjerat rregullohen.![]()
xfiles ore paska plas Nuse me Formul ketej derman.
Une i shkreti e mora pa formul edhe ndihem pak ne siklet.
Rendesi ka qe te kete dialog edhe dashuri pa te tjerat rregullohen.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Mendoj se ndermjet cifteve duhet te kete diference moshe.
Ato formulat qe ka vene NEOLK mire jane gje ne moshen 34, po e kalove ate edhe nuk je i martuar, e hengre peshkun, me mire merr nje gur edhe hidhu andej nga lumi.
kapni mer daj rastin aty po leni llogarit. plus pes minus pes i aty vertiten tgjith. un sboj llogari. me ngjiti shoqrohem nuk pys o ma e vogel a mo e madhe. masanej si tjet kismet
no glove no love
Me keto formulat e shekullit te ri, duheshka me dal nje xhiro nga spitali. Mos ka mbetur ndonje akoma i gjalle. Allah-allah!
- The rest is silence.
varet teresisht nga mentaliteti i njerezve e jo mosha qe kan. Ka meshkuj qe jan 30 vjec dhe sillen sikur kan 20, njashtu femrat. Un personalisht mendoj kshu, qe nese u shkon biseda mir, respektivisht, te lidhen pa asnje problem. Mirepo, per t'u ndier mir, si mashkulli ashtu dhe femra, diferenca maks duhet te jet 9-10 vjet.
Nuk arrij dot te imagjinoj veten ne krah te nje njeriu 10 vite me te madh se vetja .... me duket dhe pak absurde ! Personalisht keshtu e mendoj.
Eshte normale qe ka raste e raste,sikurse ka dhe cifte qe ndonese me nje diference moshe te madhe shkojne mire.
Per veten do te preferoja nje diference moshe jo teper te madhe, qe ne te kuptone pa shume probleme sikurse dhe une te kuptoja ate. Mendoj se kjo eshte e rendesishmja ne nje raport !
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Tani eshte per tu habit, si femrat 18 vjecare kan deshire te lidhen me cuna nga 27/28 vjec.Nuk arrij dot te imagjinoj veten ne krah te nje njeriu 10 vite me te madh se vetja .... me duket dhe pak absurde ! Personalisht keshtu e mendoj.
Per fat jam ne kte moshe :P
Une do te thosha se nje diference e vogel duke i dhene perparesi mashkullit ne moshe pasi femra zhvillohet me shpejt dhe plaket me shpejt sdo te ishte e keqe por edhe sikur ajo te mos egzistoje sebsoj se do te bente ndonje problem te madh.
Gjithsesi une gjithnje do te thosha se mashkulli sduhet te jete ne moshe me i vogel sesa partnerja e tij.
Krijoni Kontakt