Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 107
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Per mendimin tim cuni duhet te jete 3 deri ne 5 vjet me i madh se goca, jo me teper se pastaj ka perplasje mentalitetesh dhe mosperputhje mendimesh e idesh.
    kshu qe qenka per te ncjerr dokumentat per tu dashuruar soto ti e vogel,ti hajde kur te mbarosh kopshin,ty te ka dal mjekrra ke vetllat..
    ku i dihet thuj se ca te delo u dashurove thuj tna e coj Zoti mbar..
    po thuj qe nga nje femi mendime femish mund te presesh dhe burri smund te merret me nje femi se njeri don familje tjetra luan ala me lodra..
    po eshte edhe e vertet qe nje djal i ri ose femer edhe se e re mund te jen me shum te pjekur se sa mosha qe kan..varet nga experienca jetes qe kan ber dhe ca i ka hyr ne kok!
    per vete sdi ca te them se te medhajat(2 vjet diferenc) me kan qelluar trape fare nga trut dhe nje tani qe rri (dhe shpresoj te ndaloj ketu se e kam yll) vetem ne enderr mund ta gjesh..
    kshu qe ca tju sjelli jeta perpiquni ta gezoni se njeriu qe mendon them un mendon ka gjithmone mendime te kqija

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po, ama thone gjithashtu se femrat vdesin para meshkujve!! Nuk e di se sa e vertete eshte kjo, por ne disa raste qe di une, gruaja ka vdek para burrit, ndoshta jan edhe pasojat e femijeve qe ka lind, edhe lodhjet qe ka kaluar ne jete, se sic e dime, femra ka nje dite me te lodhshme se nje mashkull, perjashto ato femra qe se vene ujin ne zjarr, por ne pergjithesi, dita e nje femre eshte shum here me e ngarkuar, se dita e nje mashkulli.
    Hmm eshte e kunderta.Eshte mashkulli qe rron me pak se femra per shkak te puneve te renda fizike qe bejne ,abuzimin me alkoolin dhe duhanin.Jane meshkujt ata qe vdesin me shume nga ataket ne zemer,se femrat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Nga perfundimet e nje studimi dolen se :
    1~~ciftet 10--15 vjet diference(pra mashkulli me i madh)
    risin femije pa probleme dhe shume pak te stresuar (mund te jen prinder jo biologjik ose bilogjik),dhe kane nje familje shume te stabilizuar,dhe kjo lidhje eshte teper e qendrushme.
    2~~ciftet 5--7 vjete diference(pra mashkulli me i madhe) jane ciftet qe gjithmon kane shume femije dhe jane prinderit biologjik te tyre.dhe kane nje jete normale
    3~~ciftet qe jane njesoj ne moshe ,risin femije shum problematike ,% me e madhe e tyre skane ecuri te mire ,pra jane nje lidhje qe nuk funksionon mire.
    4~~ndersa ciftet ku mashkulli eshte 5---10 vjec me i vogel ,gjithmon kane gjasa te mos ecin fare,jane lidhje kohore,ne% te madhe nuk bejn femije bashk,,,,,,,.
    UNE PER VETE MENDOJ SE JO ME SHUME SE 6 VJECE ME TE MADH DO ISHTE SHUME OK

ju pershendes
    po ato qe kan vec 4 vjet diference, ku bien :P?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po, ama thone gjithashtu se femrat vdesin para meshkujve!! .
    Eshte e kunderta...meshkujt kane nje mesatare 75 vjec dhe femrat 81..

Prandaj edhe kur shteti ben llogarine e pensioneve femrave i bie te kene pensione me te uleta se ngaqe do paguhen per nje koh me te gjate se meshkujt!
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    po ato qe kan vec 4 vjet diference, ku bien :P?
    Rexhina studimi se bera une moj noku qe te them ekzakt per secilen moshe(nuk doja ta merja copy past dhe vetem mora keto qe klasifikonte moshat)
    por ju me siguri jeni aty ku thote mbi 5 (cberi 5 cberi 4 aty aty jane).
    te uroj nje jet te lumtur
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anëtarësuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Un Per Vete E kam Partneren me te modhe por ekam rregullu punen kam nxjere dokumenta fallco e kam ndryshu ditelinjen time
    po kjo prish gje pune ???
    BanDa-BuTueSi

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Mendoj se dif nuk ka shume rendesi: rendesi ka te jene te dy te pjekur.Ka raste kur djali eshte goxha me i madh se vajza ,por eshte nga mendja me adoloshent se ajo dhe e kunderta.
    shum e vertet mashkujt jan femij te medhej, shum pak jan te pjekur,ata piqen me femra ma te medha ose vazhdojn femirin
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nuk ka rendesi mosha fare, une dua nje vajze me te madhe se une, dhe jam i lumtur per kete, as qe dua tja di fare. E pse tja di, sepse opinioni publik (opinioni i idiotesise masive) thote qe eshte pak e pazakonte qe nje djale me i vogel te lidhet me nje vazje me te madhe.

P.S. Per vazjen qe dua, o te marr ty o plas .

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    P.S. Per vazjen qe dua, o te marr ty o plas
    S'ke shanc

-----------------------------------------------

Shakate menjane, mashkulli duhet me i madh nja 5 vjete se keto i cike te papjekur jane per vete, po i more me te vegjel ne moshe atehere kur te duash perfundo ne fazen e playstation.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    S'ke shanc

-----------------------------------------------

Shakate menjane, mashkulli duhet me i madh nja 5 vjete se keto i cike te papjekur jane per vete, po i more me te vegjel ne moshe atehere kur te duash perfundo ne fazen e playstation.
    Ka mashkull ka dhe mashkull .....

Pastaj ju femrat nuk e di pse ju duket vetja "te pjekura" po deri tani mua te shinjura me keni dale te gjitha

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rezultatet e zgjedhjeve vendore, 18 shkurt 2007
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 18:16
  2. Labinoti - Elbasan
    Nga mullaymeri në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 24-01-2006, 06:10
  3. A njeh moshë dashuria?
    Nga Albi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 19-11-2005, 17:44
  4. Lajmi më i fundit nga zgjedhjet e 3 korrikut
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 06:04
  5. Mardheniet me diference te madhe ne moshe
    Nga cherry13 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 04-06-2003, 07:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •