,
Nuk ishte shpjegimi qe prisja, po ta marrim si te vertete.
Kjo "dy vjet me vone" eshte nje rezultat shkencor i arritur ne baze te cilave studime?
Ti thjesht po i fut te gjithe meshkujt e femrat me nje thes dhe po e pergjitheson.
Po meqe te pyeta si ç'kupton ti me "pjekuri" atehere mendoj se duhet te jap dhe une nje version timin.
Vendosmeri, gjakftohtesi, seriozitet ne ate qe thua dhe ben, fleksibilitet ne perballimin e problemeve te ndryshme, durim, perballimi i problemeve dhe jo evitimi i tyre qe thjesht vonon momentin kur do te duhet te perballesh me to.
Dhe realizem, po nje realizem qe duhet te na beje te permiresojme jeten tone e jo te na çoje ne marrjen e vendimeve "te pjekura" ku gati gjithmone vihet ne loje lumturia jone.
Per mua nuk ka rendesi mosha,mjaftone te jete e 'perxhelitur' lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
sipas statstikave femrat jetojn me shum se mashkujt dhjet vjet, ather duhet femrat te martojn mashkuj me te ri,
une jam e ketij mendimi....
ne pune kam taku nji burr 75 vjeç qe vinte per ta vizitu vajzen e smur e kalonte ter pasditen ulur ne fotele po nji vajz 22 vjeçare i rrinte ne preher ter kohen e pyeta kjo kush asht , tha puntorja ime ....po pse i rrinte puntorja ne preher se kuptoja .....femra 22 vjeqe ishte nga filipinet ....tash po e dini ....
mashkujt gjejn lumturin aty ku munden ......
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Bravo Dorontina plotesisht pajtohem me opinion e juaj.Me e rendishme eshte te ket mirkuptim respekt te ndersjell,mosha,prejardhja jan gjera te dores se dyt.
them qe diferenza e moshes tek partneret nuk eshte e rendesishme...
ka njerez qe jane gati 40 vjec dhe e kane koken si adoleshentet dhe ka te tjere qe sa kane kaluar moshen 20 vjecare dhe jane me te pjekur se 40 vjecaret..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
hmmmmmmmmmmmmmm dashuria eshte irracionale dhe si pasoje nuk hyn mosha fare,nese eshte e dyanshme
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt