Close
Faqja 0 prej 36 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 357
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Postime
    202

A do të dashuroheshit me një prostitutë?

Tregetia e mishit te bardhe po lulezon per vite te tera dhe shume femra shqiptare kane perfunduar ne semaforet e Greqise dhe Italise qofte me deshiren e tyre apo qofte me dhune. Ne rast se do te njiheshit me nje prostitute, qofte gjate kohes qe ajo ushtronte shitjen e trupit, apo qofte pasi ajo eshte shkeputur, do te mundnit te binit ne dashuri me te deri ne ate pike sa ta benit nenen e femijes tuaj? Pra do te kapercenit mentalitetin e tmerrshem qe i gjykon dhe te krijonit familje me te? Ne rast se po si do te silleshit me shoqerine apo fisin tuaj qe nuk mund ta suportoje dhe ju shmanget per te mos ju takuar?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Never , per mue personalisht eshte e pafytyrueshme te dashurohem ne nje prostitute absolutisht jo.
    Sui generis

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Nuk mund te jepet nje pergjigje e prere per dicka hipotetike.Ose me sakte kjo qe thashe me siper vlen per nje kategori njerezish qe nuk kane rregulla te parashkruara per menyren se si duhet te jetojne jeten e tyre.Pra kjo kategori njerezish vepron sipas asaj qe ndjen ne nje rrethane te caktuar.Kategoria tjeter perbehet nga njerez qe ecin me rregulla te parashkruara,pra per ta eshte e percaktuar c'do gje,deri te martesa.Nuk ka rendesi ndjenja e tij ose saj,rendesi ka se c'thote babai,mehalla,fshati,kanuni, kisha apo xhamia.Personalisht nuk mund te jap pergjigje te paracaktuar perderisa nuk jam ndodhur me pare dhe nuk ndodhem sot perpara nje situate te tille.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga murik
    Nuk mund te jepet nje pergjigje e prere per dicka hipotetike.Ose me sakte kjo qe thashe me siper vlen per nje kategori njerezish qe nuk kane rregulla te parashkruara per menyren se si duhet te jetojne jeten e tyre.Pra kjo kategori njerezish vepron sipas asaj qe ndjen ne nje rrethane te caktuar.Kategoria tjeter perbehet nga njerez qe ecin me rregulla te parashkruara,pra per ta eshte e percaktuar c'do gje,deri te martesa.Nuk ka rendesi ndjenja e tij ose saj,rendesi ka se c'thote babai,mehalla,fshati,kanuni, kisha apo xhamia.Personalisht nuk mund te jap pergjigje te paracaktuar perderisa nuk jam ndodhur me pare dhe nuk ndodhem sot perpara nje situate te tille.
    Pershendetje murik!
    Do te doja te drejtoja nje pyetje direkte:...a te nevojiten ty si murik,rregulla te parashkruara per menyren se si do apo duhet te jetosh jeten tende?

Dhe per ti kthyer nje pergjigje temes,them se nese do te ndodhesha perpara nje situate te tille,do ti injoroja rregullat e parashkruara dhe do te beja ate qe me ndiente zemra...e di se per shoqerine ne te cilen jetojme,kjo do te thote veteinternim' por do ti beja balle presionit duke e injoruar..

Nuk jam mashkull, ndaj dhe pergjigjia ime mbase do dukej absurde ne kete teme.

Megjthate do te doja vetem t´ju kujtoja filmin "Pretty Woman"...dhe me pas do te shtoja..."No coment".

i/e regjistruar Maska e javac
    Anëtarësuar
    30-10-2005
    Vendndodhja
    GJILAN
    Postime
    35
    Paj, s'ma merr menja qe kisha mu pershtat me ni prostitute qaq shume sa qe mu dashuru n'te! Femna e andrrav t'mija nuk ka naj veti t'prostitutes! .
    Po nejse, pytja s'osht e shtrume mire, nuk eshte puna ktu a do t'dashurohesha a po jo, nuk nalna me pyt veten, A ta dashuroj a jo? Ajo nese ndodh, ndodh! Pra po te dashurohesha me nje prostitute, ska aty duhet me vazhdu se s'nalna

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    Po

Dhe është një po e madhe.Përse???
    Sepse.Prostitutë nuk lind asnjë,por bëhet.Kjo do të thotë se ka një arsye! Duke vendosur dhe pranuar logjikën me arsyen,çdo gjë merr zgjidhje normale dhe mjaft pozitive.Kaq.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Une jam kunder prositutucionit dhe po ashtu nuk mund te jem kurre me nje prostitute si me leke e si pa leke, ka miliona vajza tjera pse duhet te dashurohem me nje prostitute?

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga Acid_Burn
    NE mbeshtetje te kesaj qe ka thene Palma une do ju kujtoja fjalen e urte popullore: Pac fatin e ... shoqes Lenka lol
    Se c'te eshte ngulitur ne ty ne koke kjo..

Per temen, nese do isha mashkull nuk e di. Do me benin pershtypje dy gjera..

1) Kjo femer qe sot punon prostitute mund te jete futur me zor ne kete 'zanat' apo profesion
    2) Do i beja pyetje vetes: A meriton gjithmone te kete vuajtje kjo femer?

Shembull: Gruaja e Ali Pash Tepelenes (Jo ktij te forumit se mos na keqkuptoni) a ishte ashtu me pare?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 06-07-2007 më 07:57
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    epo c'pyetje qe beke dhe ti i zoti i temes...por si mund t'a parashikoje robi i shkrete nese do dashurohet apo jo me nje prostitute.... dashuria eshte e paparashikuar,spontane e paprtitur...nuk te lajmeron kur vjen...

tjeter gje ajo nese do kishe guximin t'ia pranoje vetes dhe te tjereve kete lloj ndjenje...

Faqja 0 prej 36 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Flete nga ditari i nje prostitute
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 09-12-2015, 11:49
  2. Si u bera prostitute
    Nga Klevis2000 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 25-06-2005, 03:24
  3. Lypesja, 12 vjece prostitute dhe ... nene
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 24-04-2005, 11:10
  4. Te punosh si prostitute shkatrron jeten!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 20-09-2004, 13:08
  5. Rrëfimi: Ëndrra ime ishte të bëhesha prostitutë
    Nga Beqari002 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •