Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 89
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    30

Si mund të rroj pa të?

Doja qe te gjithe ata qe jane larguar nga Shqiperia duke lene atje personin e zemres, te shprehen.
    Problemi eshte se ju keni ikur dhe s'mund te ktheheni perseri, te pakten jo para disa vitesh dhe personi qe doni nuk mundet te vije aty ku jeni ju.
    Si e jetoni dashurine nga larg? Si jetoni kur personi qe doni eshte aq larg jush? Si e keni jetuar? A ju ka ndare largesia? A ju ka bashkuar perseri jeta?
    Edhe ju fatmiret qe nuk ju ka ndodhur nje gje e tille, mund te shprehni çfare mendoni.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Pershendetje Bebe!!!
    Une kam pasur te njejten situat me nje person qe iku ne universitet (1 or larg nga un) edhe u ndam. S'ja vlente, sepse ai ne shkoll atje, une kendej thash varja fare. Ti qe je kaq larg, them qe shiko cuna te tjere, edhe ai besoj se po del me goca te tjera. Fundja fundit, po qe fati qe te perfundosh me ate, dhe n.q.s duheni me verte, do te perfundosh. Mos e vrit shume mendjen. Hapi syte cfare ke verdall se mund te gjesh nje tjeter me te mir.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Me pelqeu kjo qe thote Fiona.Jo shume ''e moralshme'',apo jo ajo cfare bebe do qe te degjoje,por ama te flasesh realisht eshte fiks ashtu.
    Shih jeten bebe,se pervec se eshte e shkurter,eshte edhe shume e bukur kur mundohesh ta jetosh.
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421
    Moj mire bebe mavria duhet te sakrifikoje,po ku e di bebe se edhe ai anej po sakrifikon?????????
    Largesia eshte armiku numer nje i dashurise.Nuk them per largesi per pune muajsh,ama nese behet fjale per shume vite,mendoj se vete koha i zbeh gjerat.
    Nejse bebe,degjo 7 a 8 dhe bej si e ndjen vete.
    Kalofshi mire.
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    "Larg syrit , larg zemres "- keshtu kane thene .

Jeta vazhdon bebe , me nje emer me pak por vazhdon . Do jetosh pa te se nuk do jesh as e para as e fundit .

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Bebe pershendetje!!!
    Se pari ne nuk i dime mire rrethana tuja!
    Ti thua qe as person qe ti do nuk ka mundesi te vije te ti,mire bebe pra do te thote se ai e ka deshiren por jo mundesin,bebe ti me mire te bisedosh me te
    dhe shiko se si ai i ka mundesi,pastaj nese e shef qe ai me patjeter tani nuk ka mundesi duhet ta kuptosh.

Ne munges te atije qe e don bebe mos ju hudhe tjetrit ne krah,sepse do jeshe ti ajo qe do lendohesh,mendimi im ky!

Asgje nuk eshte e pamundur bebe kure dy veta duhen dhe mundohen te jene bashke!

Dikush thote Larg syve large zemres!
    Tjetri thote Sa me larg qe je aq me shume te dua!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    30
    Njeri thote "Sakrifice", tjetri thote "Larg syrit, larg zemres". Sa mendime te ndryshme qe paskeni o njerez! Ketu behet fjale per dashuri, eshte vuajtje te jesh larg jo sakrifice. Ku e dinte njeriu se ku do e çonte kjo rruge qe shume te tjere e kane zili keshtu se jashtmi, se perbrenda nuk e dine si te punon zemra. Po ç'ti besh, a mund te lihet ne mes "nje shprese kaq e madhe", qe kane vendosur tek ty te gjithe ata qe te shtyne ne kete rruge?

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar më parë nga bebe
    Njeri thote "Sakrifice", tjetri thote "Larg syrit, larg zemres". Sa mendime te ndryshme qe paskeni o njerez! Ketu behet fjale per dashuri, eshte vuajtje te jesh larg jo sakrifice. Ku e dinte njeriu se ku do e çonte kjo rruge qe shume te tjere e kane zili keshtu se jashtmi, se perbrenda nuk e dine si te punon zemra. Po ç'ti besh, a mund te lihet ne mes "nje shprese kaq e madhe", qe kane vendosur tek ty te gjithe ata qe te shtyne ne kete rruge?

Edhe ne per dashurine po te flasim bebe, jo per gorrica . Shumica e anetareve te ketij forumi jetojne jashte dhe pak a shume cdo person qe shkruan ne kete forum e ka kapercyer nje situate te tille qe per ty eshte e re. Prandaj edhe mundohen te te japin kurajo edhe mbeshtetje. Por ne gjendjen qe ndodhesh ti tani edhe fjala "shendet" , te duket "Plac" e dashur .
    Cfaredo te te thone , per ty jane fjale boshe, se zemra jote nuk rreh ne kraharorin e askujt qe shkruan.

Po jeta vazhdon do ti apo nuk do ti . Me dashuri apo me dhimbje eshte jete se drejton dot vetem me nje levizje te dores .

Kalofsh mire e dashur.
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Bebe, meqe me pyete, eshte e vertete qe gjithçka ndodh ne kete jete eshte e pashlyeshme ! Nuk ka asgje qe ndodh dhe qe te mos jete e gdhendur njehere e pergjithmone ne kujtesen tone.

Por... ne nuk jemi te denuar te vuajme nen varganet e kohes. Nqs ka vertete diçka qe ti mund te besh per ate mikun tend, beje ! Brejtja e shpirtit nuk durohet. Por ama, ne jemi njerez dhe kemi trurin per fat te mire qe vjen dhe i thote shpirtit qe tani e tutje eshte ai qe do te kujdeset per te. E si e ben kete ? Po ja, ai i thote shpirtit keshtu : "Degjo zogu i vogel, e di qe po digjesh ashtu ne heshtje, por ma le ne dore mua dhe do te shpetosh njehere e mire. Ja psh une do te bej qe ti te bindesh qe nuk kishte rruge tjeter, une do te bej qe ti te shohesh nje shpirt tjeter diku aty rrotull qe ti do te hutohesh fare, e do shohesh ti sa mire do te jete..."

Edhe shpirti, si zog i vogel qe fluturon andej-kendej, genjehet ose e le veten per tu genjyer dhe fillon te qeshe perseri...

Keshtu bebe, avec le temps... tout s'en va...

i/e larguar Maska e dora
    Anëtarësuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    75
    BEBE une mendoj se eshte shume e veshtire se jame duke e perjetuar vete kete situat.nese duheni une mendoj qe te presesh.

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •