Ju lutem permbajuni temes dhe mos e ktheni ne chit_chat.
Gjithashtu kujdes me fjalorin.
Flm per mirekuptimin.
Ju lutem permbajuni temes dhe mos e ktheni ne chit_chat.
Gjithashtu kujdes me fjalorin.
Flm per mirekuptimin.
"Carpe Diem"
Me perqindje nuk mund ta dij veq se sa kam mundur të kuptoj, kjo veq është me një perqindje të madhe, më vjen keq pse është këshu por kjo është e vertetë!
Sakt nuk mund të them pse, nuk mund të them sepse nuk kam bë një veprim të këtij llojit. Mendoj se epshi i njeriut i cili është fryt i djallit i cili e lufton njeriut është shkaku i tradhtisë në mes të mashkullit dhe femres. Lufta më e mirë është nepermes epsheve kështu qe vjen deri te shkatrrimi i familjes.
Edhe pse i perkas gjinisë mashkullore detyrimisht kërkohet të flas realitetin. Mashkujt janë më të ligj në këtë pikë! Këtë e them duke u mbeshtetur në jeten e perditshme. Shumëher vërej se si femrat kan oferta thuaja se në çdokohë, mdersa mashkujt (vetem në raste te veqanta) zakonisht paraqesin oferta dhe imponohen.
Mashkujt tradhtojnë më shpesh se sa femrat, edhe femrat nuk janë engjuj. Ajo qe unë mendoj është se femrat janë më të mshefta dhe dinë të duken më të ndalura, kush e di se qka kan në zemer!
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
me keto kohe qe jan as nuk mundem te them qe kaq % femra dhe kaq% mashkull trathtojn se jan bo njisoj gati ke sa te duash femra qe trathtojn por dhe mashkull.....pse e bejn? ca jan merzit me partnerin dhe e bejn ca thon kisha pi dhe nuk mabj mend ca jan zi per momentin me partnerin dhe e trathtojn cave nuk i pelqen me partneri etj etj etj......
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Te dy palte qe tradhtojne jane mbeturina , si meshkujt si femrat njerz te pa vlere kot fare.
meshkujt sigurisht , edhe pse o tradhti e pafajshme![]()
ajo varet se kush e ka ne gjak me shume tradhetine. nuk besoj se ka te beje gjinia
Kështu është kur kakarisin pulat ! lol
Tradhetia ka emrin Paknaqsi ne dashuri mes qiftev...
Femrat sigurisht, sepse jane me te ndjeshme, kane me teper nevoje per SEX, bien me shume viktima dhe koha e ka treguar kete gje, jo vetem ne Shqiperi , por kudo, disa do te thne, JO JOOOOO..........Meshkujt meshkujt tradhetojne me shume, po mire, une po i pyes ato qe mendojne keshtu....... ME CILAT TRADHETOJNE MESHKUJT?
Me shpejt tradhto gjinia qe i jepet rasti me shume
me i shkathti me i shpejti![]()
....vet femrat ashtu jan te ndertuara per tradhti...
- Femrat Tradhtojn -
Krijoni Kontakt