Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Epshi tradhton, duke u bazu ne ket kontekst kush eshte me e roberuar ose me i roberuar ne epshet e veta qoft mashkull apo femer ai do jet me tradhtari ose me tradhtarja.
    Absolutisht e drejte por jetojme ne kohen e tradhtise(fatkeqesisht)
    Dhe kur tradhetia hyn ose ka hyre ne familie,c'pret atehere nga shoqeria e jone Moderne.
    Por jemi akoma ne progres......
    Tu rrit ndera.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga AJSBERG Lexo Postimin
    Tradhetia e femres eshte me e rende se ajo e mashkullit edhe me e hidhur. Per fat te keq mua me duket me e shpeshte se ajo e meshkujve. Ndoshta sepse meshkujt romantik jane shtuar ca si teper kto kohet e fundit. Shikojne ca filma ne tv dhe besojne te shkretet. Ou kjo qenka jeta thone. Nderkohe femrat me intuiten e forte qe i karakterizon kane hapesire me te madhe per te realizuar ambicjen e jetes se tyre Te terheqin sa me shume meshkuj. Por me e dhimbshmja me duket se ato as nuk e vrasin mendjen fare per te tradhetuarin. Normale qe kte e bejne edhe meshkujt. Por ata nuk kane faj se femrat te vijne si llokum te goja.
    Cila eshte tradhetia e vertete e mashkullit apo e femres. (15 pike)
    Po me shume kush tradhetojne (10 pike)
    Me fal po ata meshkuj qe tradhetojne, me ke shkojne? Me meshkuj te tjere apo me kafshe? nese ata shkojne me femra, atehere i bie qe te jete perqindje e barabarte!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Tradhetia ska gjini!Ne kohet e fundit shkon disi ne barazpeshe por si gjithmon dominojn mashkujt se jane me te ,,fort''kurse ne si gjini e mire si edhe na quajn,nuk them qe jemi krejt ok, veq nuk ja u marrim fytyren me u dale perpara se ,,mashkuj jeni''nuk ua marrim at te drejt!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    meshkujt e dominojne kete fushe.................
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e larguar Maska e Edna- shpk
    Anëtarësuar
    21-03-2009
    Vendndodhja
    Tirane.http://www.edna-professional.com/
    Postime
    150
    Tradhetia eshte e njejte si me zemer dhe me trup dhe nuk ka gjini .Qe te arrish ne tradheti dicka nuk shkon mire ne cift , sidomos per femrat kurse meshkujt tradhetojne sepse thjesht u pelqen nje femer dhe nuk e mendojne gjate.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Tradhetia ska gjini!Ne kohet e fundit shkon disi ne barazpeshe por si gjithmon dominojn mashkujt se jane me te ,,fort''kurse ne si gjini e mire si edhe na quajn,nuk them qe jemi krejt ok, veq nuk ja u marrim fytyren me u dale perpara se ,,mashkuj jeni''nuk ua marrim at te drejt!
    Femrat e sotme jane pasqyre e meshkujve te djeshem!
    Sipas nje anketimi ne nje vend perendimor 78% femra,dhe 22% Trapusha!
    Meshkujt shikohen vetem si SEX objekt,dhe rrolet jane ose po nderrohen.
    Mire do banet

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Me fal po ata meshkuj qe tradhetojne, me ke shkojne? Me meshkuj te tjere apo me kafshe? nese ata shkojne me femra, atehere i bie qe te jete perqindje e barabarte!
    Jo ti ke te drejte qe thu kshu,po zakonisht meshkujt qe tradhtojne nuk shkojn me femra te lidhura,fejuara ose martuara,po me beqare...kshuqe si del tani %?
    Really Dude... Get A Life!!!

Burrat e dine me mire se me ke e dredhin ,me te zena apo me beqare .....duhet te flasin ato me mire .....,per meshkujt flasim ne.
    Sipas kesaj teorie, i bie qe grate pare se te martohen i paskan shpartallu mire e mire .....,ja paskan bo gati njoni- tjetrit shoqnia hahahaha.
    Po çfare rendesie ka statusi civil ,pyetja eshte kush tradhton me shume ?dmth ,me kete kuptojme qe ata/o jane te zene ,de jure e de facto ,a beqare te dashurume ,s'ka rendesi .
    Kështu është kur kakarisin pulat ! lol

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Kujt it vi per me mbar tradhton...

Zakonisht mashkulli tradhton me trup,kurse femra me trup e zemer...kshuqe tradhtia e femres eshte tamam tradhti ne kuptimin e plote te fjales....

Nje shprehje qe e kam degjuar diku: Femra fal nqs nqs mashkulli tradhton me trup,por nuk fal kur tradhton me zemer,kurse mashkulli preferon me mire tradhtine me zemer sesa me trup nga ana e femres....
    Ke fol tamon si burrat

Po me se miri eshte mos me tradhtu as me zemer as me trup as me kurgjo hiq

Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Te martumeve pas nje kohe iu ik edhe deshira seksuale,ne nje fare moshe...

Plus qe mbajne edhe me shum pergjegjesi familjare sesa meshkujt....

Po se mohoj faktin qe edhe te martumet tradhtojne,po jo ne ate nivel sa te martumit...
    Kur nderon partner ,vjen deshira,si ben dhe ti ......
    Kështu është kur kakarisin pulat ! lol

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sa shpesh shkoni në Kishë?
    Nga elbed në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 15:31
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-04-2007, 23:24
  3. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  4. Sa shpesh futeni në internet?
    Nga Adriano-10 në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 00:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •