Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2008
    Postime
    65

per moderatoret...jeni bere roje te tempullit totalitare;nxenes te mire te gebelsit

vetem vazhdoni...doshta do te emancipoheni e do te arrini shkallen e xhahxhit enver...edhe 10 vjet

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ēfarė problemi ke?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2008
    Postime
    65
    mos i cenzuroni temat se nuk eshte mire per shendetin tuaj intelektual

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Te lutem shume shprehu me qarte se nuk mund ti futesh te gjithe ne te njejtin kosh.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    prej sotit je i ngadalsum ne fsh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2008
    Postime
    65
    percpertimi,perkthimi i temave eshte qeshtje e lire e lexuesve..
    jane tre tema te ndaluara te mijat ne forum,pźr nje kohe shume te shkurter
    eshte nevoja te thuhet edhe nje here,beni si te doni(per moderatoret)...por nje forum me tema te cenzuruara eshte nje forum shume me pak kualitativ,ne boten e forumeve qe jane
    nje antar nuk eshte shume me rendesi,cfare shkrime ka...por per forumin eshte shume me rendesi te jete i lire e ku mund te postosh at qe mendon
    faliminderit

i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga necky Lexo Postimin
    Se pari duhet te dish disa rregulla qe kur te bjesh nje shkrim duhet te jesh sa me i kjart dhe te jene ne gjendje te tjetert te kuptojne thelbin se cfare ke dashur te thuash
    Tema mund censurohet apo edhe te fshihet atehere kur tema nuk eshte e kuptueshme dhe e kapshme per te tjeret
    Per fund kur te vendoesh te hapesh nje teme duhet ti kesh parasysh edhe keto gjera te jesh sa mi kuptueshem ne shkrime se ēfare ke dashur te thuash

FLM per Mirkuptim
    per ccfare rregulloreje ben fjale ti zotrrote..??
    mos valle cdo moderator paska nga nje rregullore te ndryshme te forumit...??
    duhet te pranoni se ky forum censurohet ne cdo moment!!
    per te vertetuar kete ,kam shum prova!
    konkretisht une kam postuar nje here ne nje teme duke shprehur mendimet e mia
    dhe ne moment moderatoret me bllokuan dhogarin time duke me hequr te drejten te postoj ne kete teme!!dhe cuditerisht kjo po praktikohet nga moderatoret ne cdo teme qe ata perballohen me fakte apo kundra fakte!!

ja shikoje se cfare moderatoret praktikojne !
    http://www.forumishqiptar.com/showth...17#post2232017
    keshtu me ndolle pothuaj se ne 3 apo 4 tema!!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ky shkrim me del edhe mua shpesh,por arsyen nuk e dij.Nuk ofendova askend dhe nuk i futa hundet ne pune te huaja,po ja qe ne dore e kan dhe ske c'te besh!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e H2SO4
    Anėtarėsuar
    28-03-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Ky shkrim me del edhe mua shpesh,por arsyen nuk e dij.Nuk ofendova askend dhe nuk i futa hundet ne pune te huaja,po ja qe ne dore e kan dhe ske c'te besh!
    lexoje dhe nje here shkrimin tim dhe qartesohu!!
    une nuk thashe se kisha ofenduar njeri!por kisha shprehur mendimin tim te lire per temen!dhe konkretisht une kam kretikuar ne pergjithsi ata te cilet
    perdorin fjale banale ofenduese ne forum,dhe ne vecanti ju terhoqa vemendjen moderatorvet per njeanshmeri,ose per mos reagim ndaj fenomenit!!
    dhe pikerisht per kete me kan heqr te drejten te shprehem ne me shume se 4 tema!!atehere cfare i thua kesaj ti..??a nuk eshte censure e pastert kjo..???

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    e panjohura, nuk jeni i autorizuar qė tė vizitoni kėtė faqe. Arsyeja pėr kėtė mund tė jetė njė nga aryet mė poshtė:

Llogaria juaj nuk ka lejet e duhura pėr tė vizituar kėtė faqe. Mos jeni duke u pėrpjekur tė ndryshoni postimin e dikujt tjetėr, apo duke dashur tė hapni njė faqe qė e perdor vetėm stafi i forumit?
    Nėse jeni duke u pėrpjekur tė postoni njė mesazh nė forum, ka mundėsi qė llogaria juaj nė forum tė mos jetė ende e aktivizuar ose administratorėt mund ta kenė pezulluar.
    Une te kuptova por thash qe shpesh me del ky shkrim ne disa tema!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Papa Benediktit XVI katekizmat kushtuar Shėn Palit
    Nga toni77_toni nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 27-04-2009, 18:40
  2. Dita kur Unė u kryqėzova
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-03-2006, 07:27
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •