Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    ua nuk kan turp moderatoret rrin perjashtojn te tjer po keta i tolerojn nuk e kuptoj....turp te ken nji hjer qe kan folur keshtu...dhe ju moderator ku jeni kur duheni?????

Jan tuj lexu postet e tua psh, ose tuj te gjurmu ip tende, ose duke dhene pergjigje fill mbas teje qe te duken sa me interesant, njoh nja dy tipa qe jane moderatore ketu, kalamaj hesapi, por ka edhe plot te tjere goxha te mire.

Ka kohe qe ky forum po bie dita dites.

Dito.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    E pra edhe une kete gje jam duke pyetur veten, a kane nje cik ftyre moderatoret ose jo!

GV_USA
    sa e pash ai hehe esht i perjashtuar ato te tjeret nuk edi...
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Dito Lexo Postimin
    Jan tuj lexu postet e tua psh, ose tuj te gjurmu ip tende, ose duke dhene pergjigje fill mbas teje qe te duken sa me interesant, njoh nja dy tipa qe jane moderatore ketu, kalamaj hesapi, por ka edhe plot te tjere goxha te mire.

Ka kohe qe ky forum po bie dita dites.

Dito.
    ke shume te drejt esht prishur forumi.....po u moren me keto gjera me mire ti heqin si modertator dhe te vejn ca qe e bejn tamom punen dhe jo si keto dhe vet e ke then jan si kalamaj...athere pse jan akoma moderator?????????

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    sa e pash ai hehe esht i perjashtuar ato te tjeret nuk edi...
    Tironcja_BLN behet fjale per te njejtin tip. Nese shikon stilin e te shprehurit , eshte i njejte.
    HEHE, UJKU2, Kobra-1984 jane i njeti person , biles ky person ka edhe ca nofka tjetra me te cilat ka bere nga 4 ose nga 5 postime.
    Por me padisktim qe eshte personi i njejte. I njejti fjalor, e njejta sjellje dhe e njeta grup e shqiptareve sulmohen , dmth behet fjale per nje person, i cili sic duket ka lidhur marveshtje me moderatoret qe ti ofendoj shqiptaret musliman dit e nat.
    Besimi eshte liri e garantuar e cdo individi, nqs se dikush eshte kristijan nuk dmth se ai eshte grek ose serb, dhe e njejta nqs se dikush eshte musliman nuk dmth se eshte turk , arab ose ku ta di une se cfar.
    Ne te gjithe pa marre parasysh se ciles fe i perkasim, ne te gjithe kemi shqiperine ne zemer.
    Keta tipa deshirojne te shfrytezojne divergjencat tona fetare qe midis nesh te perhapin urrejtje, qe te kthejne popullin shqiptar si puna e serbeve dhe kroateve, edhe pse nje popull por me fe te ndryshme historia tregon se njeri tjetrit i kane dhene dhimbje te pa imagjinuara.
    Duhan te kthejne popullin tone si puna e Cifuteve dhe Palestinezeve, te cilet kane rrenje te njejta por fe te ndryshme, qe cdo dit vriten midis veti.
    Keta tipa do te deshtojne , njelloj sic kane deshtuar edhe ata para tyre, por e keqja eshte se ne kete forum keta tipa ndihmohen nga ana e moderatoreve.
    Valle, parashtrohet pyetjeja me cilen jane moderatoret, me ata qe mbjellin percarje midis popullit shqiptar ose me ata qe luftojne kete fenomen te shpifur ?!!

GV_USA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 17-04-2009 mė 15:43
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Tironcja_BLN behet fjale per te njejtin tip. Nese shikon stilin e te shprehurit , eshte i njejte.
    HEHE, UJKU2, Kobra-1984 jane i njeti person , biles ky person ka edhe ca nofka tjetra me te cilat ka bere nga 4 ose nga 5 postime.
    Por me padisktim qe eshte personi i njejte. I njejti fjalor, e njejta sjellje dhe e njeta grup e shqiptareve sulmohen , dmth behet fjale per nje person, i cili sic duket ka lidhur marveshtje me moderatoret qe ti ofendoj shqiptaret musliman dit e nat.
    Besimi eshte liri e garantuar e cdo individi, nqs se dikush eshte kristijan nuk dmth se ai eshte grek ose serb, dhe e njejta nqs se dikush eshte musliman nuk dmth se eshte turk , arab ose ku ta di une se cfar.
    Ne te gjithe pa marre parasysh se ciles fe i perkasim, ne te gjithe kemi shqiperine ne zemer.
    Keta tipa deshirojne te shfrytezojne divergjencat tona fetare qe midis nesh te perhapin urrejtje, qe te kthejne popullin shqiptar si puna e serbeve dhe kroateve, edhe pse nje popull por me fe te ndryshme historia tregon se njeri tjetrit i kane dhene dhimbje te pa imagjinuara.
    Duhan te kthejne popullin tone si puna e Cifuteve dhe Palestinezeve, te cilet kane rrenje te njejta por fe te ndryshme, qe cdo dit vriten midis veti.
    Keta tipa do te deshtojne , njelloj sic kane deshtuar edhe ata para tyre, por e keqja eshte se ne kete forum keta tipa ndihmohen nga ana e moderatoreve.
    Valle, parashtrohet pyetjeja me cilen jane moderatoret, me ata qe mbjellin percarje midis popullit shqiptar ose me ata qe luftojne kete fenomen te shpifur ?!!

GV_USA
    e po nuk kan cfare te bejn kat njerez rrin regjistrohen me 100 emra......une e pash qe gati njisoj e kishte ate te shjatem sitiln qe shkruante po thash jo me nuk ka mundsi ose qenka pa pune dhe nuk di cafre te bej.....eeeee po aman me mire leje fare se cu pa moderatoret flejn gjume ose mua me duket ndonjiher sikur perjashtojn ose fshin postime te atyre qe i kan mare pak si inat.....
    le te shjan lej se i shef zoti kto gjera si flasin per fen ose si mendojn!!!!!!!!!!

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Juve te rjepeni per se gjalli e keni pak lema te ju shajne.

i/e regjistruar Maska e RinorZ
    Anėtarėsuar
    08-06-2008
    Postime
    325
    Te paska ikur edhe nje emer tjeter qe perdor...

Gjergj Presheva = Agron Presheva = Kobra-1984 = Hehe = Ujku 2 = Usa Usa ...

Lista vazhdon!!!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    E kotė tė pyesim pėrse janė tė papunė Shqiptarėt.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    E kotė tė pyesim pėrse janė tė papunė Shqiptarėt.
    Pse ti keta shqiptar i quan ??

Jo jo keta me se paku quhen shqiptare .

Kam bere kerkese me heret per moderator por si duket ALBO nuk i kam pelqyer dhe nese vazhdojne postime te ngjajshme edhe mos veprime nga ana e mod. edhe une do largohem nga forumi.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Gjilani
    Nga cod3r nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  3. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  4. Publikohet portali i forumit
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •