Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    ny
    Postime
    10

A Jane Shqiptare Ata Qe Mendojne Se Greqia Na Mban Me Buke?

A JANE SHQIPTARE KETA PERSONA SHQIPFOLES ? MENDOJ SE JO SE PO TE ISHIN SHQIPTARE DO E KUPTONIN QE NE NUK NA MBAN GREQIA ME BUKE PO NA MBAN DJESA E BALLIT DHE KRAHET TONA NUK KEMI VAJTUR NE GREQI SI YZMEQARE QE PUNOJNE VETEM PER TE MBAJTUR SHPIRTIN GJALLE , NUK JEMI NE GREQI PER TE LYPUR DHE PER MESHIRE ,HARRONI JU SHQIPFOLES QE EMIGRANTI SHQIPTAR NE GREQI PUNON DHE JETON NE KUSHTE TE VESHTIRA DHE NEN PRERSJONIN ANTISHQIPTAR GREK DHE KEMI ARSYE QE SHPREHIM PAKENAQESI NDAJ GREQISE DHE JO SE JEMI <<DHI TE ZGJEBURA>>
    CDO QINDARKE QE E MARRIM NE GREQI E MARRIM ME DJERSE DHE ME MUND ME SAKRIFICE MBINJERZORE ,KESAJ I THONI JU GREKOFONE SHQIPFOLES <<MBAJTJE ME BUKE >>KUR DIKUSH NGRE KOKEN PER TE DREJTAT ME ELEMNTARE JU E QUANI <<DHI TE ZGJEBUR>>?
    JU JENI ATA QE HIDHNI BAALTE MBI NJERZIT TUAJ DHE PER INTERESA TE NGUSHTA VETJAKE BEHENI VEGEL E PROPOGANDES ANTI SHQIPTARE NE MBARE BOTEN
    DHE ESHTE TURP PER JU DHE IDJOTIZEM NGA ANA JUAJ QE E QUANI VETEN SHQIPTARE JU NUK JENI ASGJE ME SHUME SE DISA MBETURINA QE DINE TE FOLIN DHE TE SHKRUAJNE GJUHEN TONE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    Hera e trete qe po te shkruaj ne kete teme. Heret e tjera me humbte postimi edhe sepse ndiqja te njejten rruge si me perpara.

Ne shqiptare jemi mirenjohes dhe do i jemi mirenjohes popullit grek dhe atij italjian per ndihmen qe na kane dhene ne keto kohe te veshtira, kohe qe nuk po mbarojne akoma.
    Por borxhe nuk i kemi askerkujt!
    E dime mire ne, e dine mire ata, e di mire gjithe bota. Greqise per nje te "ndritur" janatullas qe na ka sjelle i kemi dhene ne te kaluaren heronj te vertet si Marko Boēari me shoke, Italise i kemi dhene perandore dhe i kemi ruajtur shtepite nga turku, Botes i kemi dhene Nene Terezen.
    Kush na permend buken shpesh eshte ndonjeri qe vjedh vellezerit e tij sepse eshte me pozite ose qe i shet fare tek i huaji shqiptaret. Shpesh qe nuk di te flase mire as shqip as ndonje gjuhe tjeter qe ai pretendon se e njeh sepse eshte gjuhe e tij. Po le te fitojne para sa te duan si qente do te rrojne neper bote edhe femijte e tyre prap te perēmuar do jene sado para qe ti kete lene babi. Dhe me te shemtuarit jane ata qe mohojne qe jane shqiptar

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621

Re: A Jane Shqiptare Ata Qe Mendojne Se Greqia Na Mban Me Buke?

Ata qe mendojne keshtu jane greke edhe ne qoftese flasin shqip.
    Jo vetem qe Greqia nuk i mban shqiptaret me buke por shume here edhe ate qe u takon nuk ja u jep. Shqiptaret ne Greqi bejne te kunderten e asaj qe greket bejne ne Shqiperi. Ne Greqi punojne disa qindra mije shqiptare duke rritur, shendoshur dhe pasuruar ekonomine greke. Ndersa ne Shqiperi punojne disa dhjetra greke duke u perpjekur qe ekonomia shqiptare te mos zhvillohet, sepse duke u zhvilluar nuk do te kete me argate shqiptare per te punuar me rroga qesharake per greket.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    artur !!!
    "Ne shqiptare jemi mirenjohes dhe do i jemi mirenjohes popullit grek dhe atij italjian per ndihmen qe na kane dhene ne keto kohe te veshtira, kohe qe nuk po mbarojne akoma."
    une e kam provu vete greqine me perpara sipas teje kush eshte e mira qe te kesh frike te shohesh nje polic se mbase eshte zgju me ore te keqija dhe te ndalon dhe te nis per shqiperi duke te grisur dokumentat? nuk e kam provuar italine po besoj se nje ... eshte greqine. nese mendoni ashtu se na ka ndihmu me mire mos bej komente fare se sa te tilla. per mendimin nese tera sakrificat qe kemi be kemi ndihmu veten se greku me nje dore te ndihmon me dy te xhvat. shnet!!!!

lindi te jap shume te drejte per tera ca ke shkruar dhe une jam me mendimin se ata qe mendojne se greku na mban me buke nuk jane shqipetare. une nuk jetoj me ne greqi por jam bere aq pishman qe kam jetuar aty sa nuk e di ca me thene me. nejse shnet lal kalofsh mire. me respekt sweetie.
    Fjalet jane si bletet kane edhe mjaltin edhe thumbin

Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.

jetoj_x_ty_a..... Maska e eni3
    Anėtarėsuar
    28-10-2002
    Vendndodhja
    ne zemren tende A.....
    Postime
    136
    Greqia na mbane me buke????

me buke,na mbajne krahet tona,djersa jone......asnje tjeter
    Forza Milan

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2002
    Postime
    278
    O sweetie flas per popujt. Duke shpresuar gjithmone qe populli nuk ka faj. Dhe dua te ndaj veē politiken. KUPTON I JAM MIRENJOHES POPULLIT!
    Une ne 12-te vjet emigrim ne itali kam pare shume raste, si mua vete ashtu dhe shume te tjere qe kane qene te ndihmuar nga italiane. Kam pare edhe shume raste kur italianet ma kane hedhur mua dhe ja kane futur shqiptareve te tjere.
    NUK MUND TE MOHOJ KETO GJERA DOT! Se pastaj kot qe jam krenar per veten qe jam shqiptar.
    I jam mirenjohes Amerikes per nderhyrjen ne Kosove!
    Por duke qene mirenjohes nuk do te thote qe nuk kupton kush ta ka me te hedhur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    po pra per popullin po flas edhe une se populli e ben nje vend.... njerezit jane ata qe ta fusin sa krahu se edhe politika ne fund te fundit nga njerezit behet... shnet artur

Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    25-10-2002
    Vendndodhja
    ny
    Postime
    10
    ARTUR ti nga nje ane ke te drejte
    ndan popullin nga politika dhe thua qe faji grek eshte politika
    po ti nuk ke qene ne greqqi
    se po te ishe do te shikoje shtremberim fytyrash nga njerzit<<popull>> kur marrin vesh se cfare shtetesie i perket dhe atehere mund te kishe nje mendim me te qarte duke mos ndare politiken greke nga populli grek.
    dhe besoj se nuk eshte per tja ditur popullit grek per nder por duhet tja u dime kraheve tona dhe durimit tone .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    lindi ke jetuar ne greqi ? ti? nese po do e kuptosh kete. sweetie pai na pi oti eimai polu glikia me tous alous kai oloi me fonazoun sweetie ( glika) as simple as that. bye kalofsh mire.

Tema tė Ngjashme

1. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  4. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •