Nastradini si vejan martohet me një vejushë. Një muaj në rregull, pas një muaji:
Gruaja: "Nastradin! Burrin e parë e kam pasur fortë të mirë!"
Nastradini: "asgjë nuk ka qenë burri yt, çfarë ka qenë gruaja ime e parë!"
Nastradini si vejan martohet me një vejushë. Një muaj në rregull, pas një muaji:
Gruaja: "Nastradin! Burrin e parë e kam pasur fortë të mirë!"
Nastradini: "asgjë nuk ka qenë burri yt, çfarë ka qenë gruaja ime e parë!"
Kur te kerkon llogari "kur do te dije ne cdo moment te dites se ku je" arrggghhh
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
une bezdisem , acarohem .. kur i bie cellit dhe sma kap. Grrrrrrrrrrrrrr. I wanna kill him.
Po ja kam gjet hilene dhe kesaj pune, so ska nevoje me . Sdo ta kapesh cellin ti hmmm, ska gje se vjen vete te une. ne menyra te tjera qe teknollogjia ka krijuar sot .
I love it kur e ben ama, padashje.. po he does.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mbushet "karikatori" në komshi, brrrrrrr!, Zbrazet në shtëpi.
Unë fajësoi shënjat e kafës në filxhan! Ka mundësi që nuk dijnë mirë me i identifikuar dhe i ngatërronin gjërat "profetike" nga kafeja. Po ua fali se kur shoqet e bashkëshortës sime vijnë në kafe, të gjitha me përqafonin. Kështu që kam ca ngushllim edhe nga ato duke ma "zbutur hidhërimin" "brrrrrrr!"
I/e dashur Elna, ky profesori që thua ty, me këtë mentalitet o duhet të jetë shqiptar o ballkanas gjithsesi!
Bota ka ecur përpara!
Një vend quhet i përparuar sa e ka të përparuar botën femërore. Në ato vende ( si Danimarka ku jetoj unë) ku dëgjohet zëri i femrës, aty ky femrës i jepet roli i duhur, aty ka mirëqenie, ka rehati ka gjithë të mirat e botës.
Po të ishte në gjithë botën kështu, kurrë s'do të kishte luftëra, kurrë s'do të kishte shkelje të të drejtave të njeriut.
Përshëndetje,
Adem Gashi, Danimarkë
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Përshëndetje i nderuari "salihaj".
Duke hulumtuar nëpër Forum rastisa në temën që paske hapur.
Të përgëzoj për këtë temë.
Unë pasi lexova disa shkrime, mendova e mendova se ç'përgjigje të jepja dhe m'u kujtua një aforizëm i Sami Frashërit i cili (po e lexuat me vëmendje) e sqaron shkakun e "bezdisjes".
"Njeriut të gëzuar gjëmbi i duket trëndafil, për njeriun e pezmatuar s’ka ndryshim
trëndafili nga gjëmbi; në çdo gjë ai sheh një pezmatim, një dëshprim, s’kënaqet
me asgjë".
Unë nuk po jap sqarim të mëtejmë, sespse aforizmi e sqaron vetë.
Përshëndetje,
Adem Gashi, Danimarkë
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
cka e bezdis jeten e nje cifti?..
mendoj se e bezdis kur ndonjeri nga partneret nuk eshte vetja...heredokur qe e shfaqe ne sheh fytyren ose veten e vertete,atehere partneri-ja zhgenjehet edhe per sjelljet me te vogla...kur je vetja,qe ne fillim te pranojne ose jo ashtu sic je e jo ashtu sic ke deshire dhe pretendon te behesh.
ArsGothicë
Para dy dite isha te një mik i imi për ta vizituar. Miku im është njëri ndër kirurg ma i respektuar, apo siç i thonë më i zoti në këtë qytet. Intelektual i lartë. Gruaja e ti ishte duke përgatitë mish në skarë, kur arritëm të skara, miku im ja zbrazi disa fjalë të ashpra ndaj gruas vet, duke ju drejtuar: “ ti je budalla! Nuk dinë të pjekësh mishin si duhet! Pse nuk ke marrë asi pjata ta plastikës por këto të porcelanit? Pse nuk ke marrë gota për birrë por këto t ujit? Etj, etj. Mua me vinte turp për qortimet që ja bëri gruas gjithashtu intelektuale. Pasi që u larguam nga vendi i skarës, dolëm të shëtisim i thash mikut: “mik i dashur sikur se ti them gruas ime këto fjalë, nuk kishte mbet asgjë tjetër vetëm të divorcohemi. Për mua gruaja ishte në rregull. Përveç asaj ka tre fëmijë nga të cilët janë dy çuna dhe një vajzë e bukur, çfarë kërkon nga ajo më shumë?” Ja se çfarë me tha: “Unë kam mjaft para, plus edhe rogën ajo ma dorëzon cent për cent. Vetë unë i kam thënë, që çfarë të nevojitët në botë unë do ta siguroi, ndërsa me para unë do menaxhoi!” Ja ky është rrëfim i një tregimi të përjetuar këto ditë
Krijoni Kontakt