Se pari nuk mendoje se titulli eshte dashru te vehet ne kete menure pasi se pari gabimet e pushteti kurr nuk duhet t'iu veshne mbare popullit
A eshte e veretet a po jo mendoje se po regjimi komunist dhe sidomos Ramiz Alia kishte gisht ne kete loje tragjike per te rinjet Shqiptar nga Kosova
Cila eshte e verteta nga gjithe kjo me se miri mund ta tregojne kronikat e kohes dhe ata qe urdheruan kete gje pasi per te shuar kete plage shume te rend se paku duhet te marrin guximin dhe te kerkojn falje per kete gabim te madhe
Shume here ne emer te popullit jane kryer krimet me te medha por gjithehere eshte deshmuar se populli eshte me se paku fajtor nga keto lojra te pushtetareve
Por ironia me e madhe ishte se ne Kosove kishte nje simpate te madhe per kete regjim
Ndoshta nga qe se njihnin realitetin e hidhur apo ndoshta se kete e benin vetem per inat te regjimit te PKJ-se
Mendoje qe edhe pse vone Partia Komuniste dhe lideret e saj duhet te kerkojne falje se paku falje morale
Po more RapSouL po populli as qe ka guxuar te shikoj e lere me te flasJack, mu këtu qëndron çështja se nëse bëhet fjalë për tradhëti apo jo, pra ti nuk je i mendimit se shqiptarët u tradhëtuan nga vëllezërit e tyre apo? Unë kam mendim ndryshe.
Ndryshuar për herë të fundit nga YlliRiaN : 08-05-2009 më 11:51
[[[[[[Proudly to be a son of the Eagle]]]]]]
Pra thon shkurt ti (T)Rapsoulo, po i msho faktit se shqiptaret e shqipnis vrane shqiptaret e Kosoves.
E para , kjo qe thua ti se shqiptaret e Shqipnis vrane shqiptaret e Kosoves , nuk eshte e vertete ! Dhe ketu ti bie erë UDB-ashi te qelbur !
E dyta ti po thua (duke kundershtu veten) se nga shqiptaret e Shqipnise e dinin se shqiptaret kosovare do te vritesghin dhe masakroheshin ne Tivar ? Edhe kete e merr te mireqene pa e vene aspak vehten ne dyshim dhe duke mos sjelle asnje argument ! Me vjen keq qe edhe ketu bie dy here erë UDB-ashi te qelbur !
E treta , me sa thua (pavaresisht se nuk na jep asnje prove apo argument) se shqiptaret e Shqipnise jo vetem qe e dinin por edhe bashekpunuan me ekzekutoret per te vrare shqiptaret e kosoves duke i tradhetuar ata !
Kjo eshte hera e trete qe ti bie erë UDB-ashi te qelbur !
Sic e shikon ERA E QELBUR TU RRIT shume prandaj e ke vendin ne nevojtore bashke me akdemine tende te beogradit.
Ka ikur koha kur shqiptaret i qunin budallenj !
Krijoni Kontakt