Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015

Kush do ishte perfekti per ty dhe pse????

Titulli i temes eshte paksa i manget, dhe po e bej plotesimin brenda temes.Ketu ne F.SH por dhe ne forume te tjera,kemi degjuar,kemi biseduar rredh partive poltike, per bemat dhe programet e tyre ne pergjithesi.Dhe shum pak jan ber, nga gjith ato qe jan premtuar nga te gjitha partit e ndryshme poltike qe kan marr pushtet mbas zgjedhjeve.Per faktin se jemi perpara zgjedhje te qershorit, e shikova te arsyshme te shtroj pyetjen?

Ne cilin ze politikani ju gjeni dhe zerin tuaj??Ose ne cilin poltikan ju gjeni, veten tuaj?Dmth cili eshte ai poltikan qe flet, ose vepron ashtu sikure do vepronit ju,nese do ishit ne vendin e tij?

Pra pyetja eshte e qarte dhe une ju ftoj te pergjigjeni,por me nje kusht qe tema mos te ndrrohet ne chit chat humoristik dhe shkembime batuatash.Cdo anetar i forumit ka te drejt te pergjigjet nje her ne ket tem.

Po e nis vete si fillim;

Un e gjej veten time, nepermjet zerit kritik te Spartak Ngjeles, dhe partis se tij te sapo formuar ligj dhe drejtesi,---- sepse ai ashtu si une kerkon nder, kerkon ligj, kerkon drejtesi, ai ashtu si une i njeh mire plaget e shtetit ton, dhe ka vizion te qart per te ardhmen, sepse ai e ka treguar veten kush eshte, sot e kaq vjet ne parlament, zeri i tij ka qen dhe zeri im(zeri i nje i nje shtetasi shqiptar ne kerkim te drejtesis dhe respektit ndaj ligjit).

Ju ftoj dhe ju te pergjigjeni,beni nje koment te shkurter rreth politikantit, ku ju gjeni veten tuaj, ose nepermjet tij ju degjohet dhe zeri juaj.flm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sulioti : 17-04-2009 mė 12:58

Tema tė Ngjashme

1. Foto nga Kinematografia Shqiptare
    Nga The Dardha nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 13:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •