Rinia Shqiptare eshte cop cop me keq nuk ka ku te vej me. ;(
Rinia Shqiptare eshte cop cop me keq nuk ka ku te vej me. ;(
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Ngadal ju e paskeni bere rinin leck fare.
Me sa pash keni fol vetem per nje pjes te rinis shqiptare.Per ate pjes qe perfaqsojne te rrinjt me mangesira.si kjo lloj rrinie ka cdo shtet.!S'ka vetem shqiperia rini dembele dhe te shthurur ,ka gjithe bota.Rinia e vertet shqiptare, eshte ajo rini qe ka mbushur dyert e univesiteteve te tirane dhe botes me shume se kurre.Ne ditet e sotme konkurenca eshte shume e madhe per te arritur rezultate te larta dhe per te kapur vendet e punes ,per vet faktin se vendi eshte akoma ne zhvillim e siper.Megjitheate rinia po ja del mbane ,po fiton konkurse e po mer pjese ne olimpiada dhe festivale e sesione shkencore qe zhvillohen neper bote.Per te ardhur keq eshte edhe per nje pjese tjeter te rinise qe kane vene si primare fene.Gdhihen e ngrysen xhamive dhe kishave.Bejne gjithe diten propoganda fetare dhe kan haruar te studjojne shkencat dhe te punojne ti japin duarve te tyre aftesi per te krijuar dicka.Trurit per te prodhuar dicka .Po vetem dine te falen e te luten.Nuk e di ku e gjejne gjithe ate kohe te lire .Nuk di se si arsyetojne.Nuk di se si do jetojne.Ishte mbushur xhamia dhe kisha plot me te rinj ne qytetin tim. Per dite ne xhami kishe.as pune as zanat.Vetem faleshin.O zot mblidhi mendjen miletit.
Ka qe jane shume te kulturuar dhe ja kane dale mbare kudo na kane nderuar , ndersa ata qe kane mbetur pas jane ne pergjithsi ata qe rrine ne Shqiperi.
Pershendetje,
me vjen keq qe pergjigja ime do jete direkt pas kesaj "hataje" te parashkruajteses por ajo duket qe eshte akademike dhe ka arritur shume dhe dhe .. - i falet.
Per mendimin tim, rinia Shqiptare = Shqiperia e sotme.
- E shperndare - ne cdo cep te botes, te larguar nga syte kembet / Poshte "Demokracia" (ajo ne thonjeza).
- E tradhetuar - Poshte Qeveritaret Tradhetare te Atdheut tim te mjere. Ardhte dita kur ne perkujtimoret tuaja te thuhet : "Po vallaj shume para beri dhe pushtet kishte, por ama goxha lire e shiti Shqiperine - Tradhetar ishte"
- E droguar - pa qellimet fisnike, pa krenarine e paster te dikurshme. Dikur droga as nuk njihej kurse sot ashtu si edhe ne perendim konsumohet edhe ne sferat VIP (thone se une pishtarin nuk jua kam mbajtur)
- E korruptuar - ska nevoje per koment. Poshte Tradhetaret Qeveritare te te gjitha ngjyrave. Edhe me i pakorruptuari i te sotmeve do punonte ne Spac ne kohen e te djeshmeve
- E coroditur - e paorganizuar
- E Forte + E Pambytshme + E Ardhmja - do vije dita kur ujerat e turbullta do kullojne !! Pasi ne rinia e sotme te kemi lare dhe pare tere halene perendimore do rikthehemi ne rrenjet dhe traditat tona. Shpresoj
Te me falni per gjuhen e ashper :-)
Poshte Zagaret Qeveritare (si Ata qe jane ne pushtet, si Ata qe duan te vijne ne pushtet dhe Ata qe do vijne dikur ne pushtet)
@Saura : hm "i ri" cfare quhet kjo ?? I vjeter nuk jam, pra i takon te jem "i ri".
Nje gje di te sigurte - Ne vitin 1991 isha ne Univ dhe them qe e kam me te lehte se shume "te rinj" te tjere te bej dallimin. Nuk e di. Nese ja kam futur kot, ja kam futur thjesht sepse keshtu e mendoj une dhe jo sepse me mesoi dikush :-))))
@Saura - ohooo ku te rreh Ty
Jemi keqekuptuar - Peace
Te kam shkruar edhe privat
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KokeKatrori : 21-06-2009 mė 06:07 Arsyeja: .
katrori ti u dashke vene per deputet .
Krijoni Kontakt