Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Rinia Shqiptare eshte cop cop me keq nuk ka ku te vej me. ;(
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ngadal ju e paskeni bere rinin leck fare.

Me sa pash keni fol vetem per nje pjes te rinis shqiptare.Per ate pjes qe perfaqsojne te rrinjt me mangesira.si kjo lloj rrinie ka cdo shtet.!S'ka vetem shqiperia rini dembele dhe te shthurur ,ka gjithe bota.Rinia e vertet shqiptare, eshte ajo rini qe ka mbushur dyert e univesiteteve te tirane dhe botes me shume se kurre.Ne ditet e sotme konkurenca eshte shume e madhe per te arritur rezultate te larta dhe per te kapur vendet e punes ,per vet faktin se vendi eshte akoma ne zhvillim e siper.Megjitheate rinia po ja del mbane ,po fiton konkurse e po mer pjese ne olimpiada dhe festivale e sesione shkencore qe zhvillohen neper bote.Per te ardhur keq eshte edhe per nje pjese tjeter te rinise qe kane vene si primare fene.Gdhihen e ngrysen xhamive dhe kishave.Bejne gjithe diten propoganda fetare dhe kan haruar te studjojne shkencat dhe te punojne ti japin duarve te tyre aftesi per te krijuar dicka.Trurit per te prodhuar dicka .Po vetem dine te falen e te luten.Nuk e di ku e gjejne gjithe ate kohe te lire .Nuk di se si arsyetojne.Nuk di se si do jetojne.Ishte mbushur xhamia dhe kisha plot me te rinj ne qytetin tim. Per dite ne xhami kishe.as pune as zanat.Vetem faleshin.O zot mblidhi mendjen miletit.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Ka qe jane shume te kulturuar dhe ja kane dale mbare kudo na kane nderuar , ndersa ata qe kane mbetur pas jane ne pergjithsi ata qe rrine ne Shqiperi.

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Ka qe jane shume te kulturuar dhe ja kane dale mbare kudo na kane nderuar , ndersa ata qe kane mbetur pas jane ne pergjithsi ata qe rrine ne Shqiperi.
    Pershendetje,

me vjen keq qe pergjigja ime do jete direkt pas kesaj "hataje" te parashkruajteses por ajo duket qe eshte akademike dhe ka arritur shume dhe dhe .. - i falet.

Per mendimin tim, rinia Shqiptare = Shqiperia e sotme.
    - E shperndare - ne cdo cep te botes, te larguar nga syte kembet / Poshte "Demokracia" (ajo ne thonjeza).
    - E tradhetuar - Poshte Qeveritaret Tradhetare te Atdheut tim te mjere. Ardhte dita kur ne perkujtimoret tuaja te thuhet : "Po vallaj shume para beri dhe pushtet kishte, por ama goxha lire e shiti Shqiperine - Tradhetar ishte"
    - E droguar - pa qellimet fisnike, pa krenarine e paster te dikurshme. Dikur droga as nuk njihej kurse sot ashtu si edhe ne perendim konsumohet edhe ne sferat VIP (thone se une pishtarin nuk jua kam mbajtur)
    - E korruptuar - ska nevoje per koment. Poshte Tradhetaret Qeveritare te te gjitha ngjyrave. Edhe me i pakorruptuari i te sotmeve do punonte ne Spac ne kohen e te djeshmeve
    - E coroditur - e paorganizuar

- E Forte + E Pambytshme + E Ardhmja - do vije dita kur ujerat e turbullta do kullojne !! Pasi ne rinia e sotme te kemi lare dhe pare tere halene perendimore do rikthehemi ne rrenjet dhe traditat tona. Shpresoj

Te me falni per gjuhen e ashper :-)

Poshte Zagaret Qeveritare (si Ata qe jane ne pushtet, si Ata qe duan te vijne ne pushtet dhe Ata qe do vijne dikur ne pushtet)

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Pershendetje,

me vjen keq qe pergjigja ime do jete direkt pas kesaj "hataje" te parashkruajteses por ajo duket qe eshte akademike dhe ka arritur shume dhe dhe .. - i falet.

Per mendimin tim, rinia Shqiptare = Shqiperia e sotme.
    - E shperndare - ne cdo cep te botes, te larguar nga syte kembet / Poshte "Demokracia" (ajo ne thonjeza).
    - E tradhetuar - Poshte Qeveritaret Tradhetare te Atdheut tim te mjere. Ardhte dita kur ne perkujtimoret tuaja te thuhet : "Po vallaj shume para beri dhe pushtet kishte, por ama goxha lire e shiti Shqiperine - Tradhetar ishte"
    - E droguar - pa qellimet fisnike, pa krenarine e paster te dikurshme. Dikur droga as nuk njihej kurse sot ashtu si edhe ne perendim konsumohet edhe ne sferat VIP (thone se une pishtarin nuk jua kam mbajtur)
    - E korruptuar - ska nevoje per koment. Poshte Tradhetaret Qeveritare te te gjitha ngjyrave. Edhe me i pakorruptuari i te sotmeve do punonte ne Spac ne kohen e te djeshmeve
    - E coroditur - e paorganizuar

- E Forte + E Pambytshme + E Ardhmja - do vije dita kur ujerat e turbullta do kullojne !! Pasi ne rinia e sotme te kemi lare dhe pare tere halene perendimore do rikthehemi ne rrenjet dhe traditat tona. Shpresoj

Te me falni per gjuhen e ashper :-)

Poshte Zagaret Qeveritare (si Ata qe jane ne pushtet, si Ata qe duan te vijne ne pushtet dhe Ata qe do vijne dikur ne pushtet)
    Koke katrori i ri je ti ?
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    @Saura : hm "i ri" cfare quhet kjo ?? I vjeter nuk jam, pra i takon te jem "i ri".
    Nje gje di te sigurte - Ne vitin 1991 isha ne Univ dhe them qe e kam me te lehte se shume "te rinj" te tjere te bej dallimin. Nuk e di. Nese ja kam futur kot, ja kam futur thjesht sepse keshtu e mendoj une dhe jo sepse me mesoi dikush :-))))

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    @Saura : hm "i ri" cfare quhet kjo ?? I vjeter nuk jam, pra i takon te jem "i ri".
    Nje gje di te sigurte - Ne vitin 1991 isha ne Univ dhe them qe e kam me te lehte se shume "te rinj" te tjere te bej dallimin. Nuk e di. Nese ja kam futur kot, ja kam futur thjesht sepse keshtu e mendoj une dhe jo sepse me mesoi dikush :-))))
    Jo mo thjesht per kriezitet ,si antar i ri e qe je ne dilem per nuse thash te te njoh me mire qe te te ndihmojme(me idera) he vella .

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    @Saura - ohooo ku te rreh Ty
    Jemi keqekuptuar - Peace
    Te kam shkruar edhe privat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KokeKatrori : 21-06-2009 mė 06:07 Arsyeja: .

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    @Saura - ohooo ku te rreh Ty
    Jemi keqekuptuar - Peace
    Te kam shkruar edhe privat
    Mua ka filluar te mos me rrahi fare mo ,por me qe e the se une nuk doja ta thoja ngaqe me kishe shkruajtur ne privat mo me bere kurioz me shume ,he se keqkuptimet zgjidhen.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    katrori ti u dashke vene per deputet .

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  4. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  5. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •