Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga zerbina Lexo Postimin
    Une e pranoj, jam me origjine turke.Por kam njohur dhe shume persona te tjere qe me kane shprehur se kane rrenje nga Turqia.Kjo gje eshte theksuar madje edhe nga vete shteti turk qe kemi lidhje gjaku me shqiptaret ,gjithashtu dhe personalitete te larta shqiptare.Eshte e vertete se ne turqit e Shqiperise e kemi humbur gjuhen dhe nuk e besoj se ka shpresa te fillojme te flasim perseri turqisht.Por mendoj se ekzistojne forma te tjera njohje minoriteti si psh. kulturale ose te prjardhjes se perbashket ashtu sic ka shembuj te tjere ne Shqiperi apo jashte Shqiperise.
    Po ju kujtoj se sa me demokratik eshte nje vend dhe sa me shume i respekton minoritetet ,aq me i zhvilluar eshte ai dhe me prane Evropes.
    Me u vet une krejt ju kisha fut ne bisht ballanes e drejt e ne anadoll ju kisha qu,a akoma se ke kuptua qe turku si okupator ka ardh ne ballkan a,ketheu e shkeli me gishta thembrat dhe drejt e ne stamboll,se sherrin jau kena pa ,na bat musliman pa deshiren ton po me dajak e tash po lypni te drejta,qfar te drejtash kan shqiptaret ne turqi,ani ai kryeministri i juaj kerkon qe te hiqet skenderbeu nga historia kombtare.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Me u vet une krejt ju kisha fut ne bisht ballanes e drejt e ne anadoll ju kisha qu,a akoma se ke kuptua qe turku si okupator ka ardh ne ballkan a,ketheu e shkeli me gishta thembrat dhe drejt e ne stamboll,se sherrin jau kena pa ,na bat musliman pa deshiren ton po me dajak e tash po lypni te drejta,qfar te drejtash kan shqiptaret ne turqi,ani ai kryeministri i juaj kerkon qe te hiqet skenderbeu nga historia kombtare.
    nuk kam se ēfare te shtoj ma teper.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Ka Turq ne Shqiperi por nuk e shprehin origjinen e tyre, do ishte mire te dinim se me ke kemi te bejme.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga safinator Lexo Postimin
    Ka Turq ne Shqiperi por nuk e shprehin origjinen e tyre, do ishte mire te dinim se me ke kemi te bejme.
    O vllai une them te bejme exchange mjekerrcjapat me arbereshet po c'turq thua ku ekzistojne turqit.Turqia e sotme eshte simotra e Greqise ka nja 100 etni dhe per ti veshur callmen i fut nga nje Oglu cdo mbiemri,njesoj kane bere me greqerit,me shqiptaret,pakistanezet,ufot,qenient njeqelizore e ku di me une.Edhe ata turq krenare qe e rrahin gjoksin fort klane me shume mundesi qe te jene shqiptare sesa tunxh
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    O vllai une them te bejme exchange mjekerrcjapat me arbereshet po c'turq thua ku ekzistojne turqit.Turqia e sotme eshte simotra e Greqise ka nja 100 etni dhe per ti veshur callmen i fut nga nje Oglu cdo mbiemri,njesoj kane bere me greqerit,me shqiptaret,pakistanezet,ufot,qenient njeqelizore e ku di me une.Edhe ata turq krenare qe e rrahin gjoksin fort klane me shume mundesi qe te jene shqiptare sesa tunxh
    Dite e nate.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga zerbina Lexo Postimin
    Une e pranoj, jam me origjine turke.Por kam njohur dhe shume persona te tjere qe me kane shprehur se kane rrenje nga Turqia.Kjo gje eshte theksuar madje edhe nga vete shteti turk qe kemi lidhje gjaku me shqiptaret ,gjithashtu dhe personalitete te larta shqiptare.Eshte e vertete se ne turqit e Shqiperise e kemi humbur gjuhen dhe nuk e besoj se ka shpresa te fillojme te flasim perseri turqisht.Por mendoj se ekzistojne forma te tjera njohje minoriteti si psh. kulturale ose te prjardhjes se perbashket ashtu sic ka shembuj te tjere ne Shqiperi apo jashte Shqiperise.
    Po ju kujtoj se sa me demokratik eshte nje vend dhe sa me shume i respekton minoritetet ,aq me i zhvilluar eshte ai dhe me prane Evropes.
    Nuk duhet te njihet i ashtuquajtur minoritet turke ne Shqiperi.

Njekohesishte ,nuk duhet te njihet edhe minoriteti greke ne Shqiperi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2005
    Postime
    297
    Sa vete-urrejtsa ka ne shqiperi ? ....atehere kush na ka fajin?

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovės
    Nga JONI 1 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •