Close
Faqja 17 prej 34 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 331
    i/e regjistruar Maska e xhelil
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    82

muslimanizmi &KURANI jan luftenxites

Nuk diskutohet qe muslimanizmi dhe kurani jane luftenxites me te medhej ne bote.
    Dhe po te kujtojme 11 shtatorin e Osamas ajo nuk do te jet kurrgje po ta krahasosh me ekstremistin musliman qe ka lere dhe eshte rritur ne gjermani dhe emrin e ka pase Hitler dihet mbare nga bota se Hitleri ka qene musliman po keshtu dhe japonezt jane muslimane se pilotet japoneze jane te paret qe flijuan veten ne bazen amerikane ne fillim te luftes se dyte boterore.
    Por c`ka eshte me e rendesishme me sa di une njihen dy luftera boterore sot per sot ne bote dhe c`fare qe te dyja jane bere midis vendeve muslimane(gjermani,itali,france,angli,amerike.japo ni) dhe sic e dini keto vende ishin vendet me te vendosur per te zbatuar KURANIN
    Keto jane disa arsye qe kam nxJerre une qe kurani eshte luftenxites.
    Por pritni se nuk kam mbaruar se ne Amerike dhe Afriken e Jugut ANGLEZET(qe jane me muslimanet ne bote) I KANE PRERE ZEZAKET DHE NUK I LININ EDHE NE KISHAT E TYRE QE TE FALESHIN TEK JESUS sepse anglezet donin te perhapnin fene muslimane me lufte, e njejta situate edhe ne AMERIKE ku te krishteret zezake nuk mund te faleshin ne nje kishe me te bardhet, po keshtu dhe shume gjera te tjera mund te permendi une per poshteresite dhe mashtrimet tePer arbiterare per lufterat dhe grabitjet qe kane bere vended me muslimane ne bote si : Anglia,Amerika,Gjermania,Italia,Spanja,Hollanda, portugalia
    madje une do te futja edhe Greqine,Serbine.
    Faleminderit shume per mirekuptimin.
    "MOS SHIKONI KISHA E XHAMIJA SE FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ja edhe nje shembell fare i mire i fondamenatalizmit islamo-ateist injorant ishkomunist edhe pseudo atdhetar shqiptar i mbire kaq shpejt mbas 90-tes nen perkujdesjen shendetesore te kryedoktorit te saj Prof. Dokt. Servil. Ishkomunist. Idiot. S. Berisha!

E po kur keta duan te japin mend ne Shqiperi do te thote se ne ende jemi nen mallkimin qe s'di perse i eshte qep e s'po i ndahet Shqipnise!

Mos u mashtroni nga pseudo shqiptaria, se atdhe pa fe eshte antishqiptaria!

Ku do te dale ky person me kete ironi retorike te nje keqdashje analfabeto-islamo ateiste?

i/e regjistruar Maska e xhelil
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    82
    Ne angli nga statistikat e tanishme jane 150000 pedofile,mendoni sa jane te pa regjistruar se koto shifra jane per ato persona qe jane denuar nga gjykata.
    Ne angli jane 20000 femije qe jane perdhunuar nga prifterinjte.
    faleminderit

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

??????????

O KLOD E BERE FORUMIN
    SOFER SHARJESH EDHE OFENDIMESH...........
    TE RUJT ZOTI SHNETIN
    SE PER TRU TE KA DHENE ATO TE GOMARIT DJALOSH........

NA MYTEN BUDALLENJT NA MYTEN
    HAJDE ORE DISKUTONI NJE TEME KU TE JENI NE NJE MENDJE OSE TE DISKUTONI PA TE SHARA ............A ME FAL KY KLOD NUK RRI DOT PA OFENDUAR SE KA TRUT E GOMARIT............
    ORE I KE VET PO MUS U MUNDO TJA HEDHESH TE TJEREVE SE
    SJEN TE GJITH INJORANTE ME I TE MADHE SI PUNA JOTE...
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Postuar më parë nga xhelil
    Ne angli nga statistikat e tanishme jane 150000 pedofile,mendoni sa jane te pa regjistruar se koto shifra jane per ato persona qe jane denuar nga gjykata.
    Ne angli jane 20000 femije qe jane perdhunuar nga prifterinjte.
    faleminderit
    =======================================

A eshte Kurani luftenxites!!!???? XHELIIIIL

Bayern, cfare te te them ty.....(!!!!!) Shif, sic te kam pa, pranaj edhe s'po shkru'j, se s'ka nevoje!

Fajet i ka Bushi qe s'ju qit prej leckash atje ku e keni venin ju....!

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

I VETMI LUFTENXITES

ORETI QENKE I CUDITSHEM..................
    NEJSE SE SPO DU ME OFENDU ME SE SJA VLE BARRA QIRANE
    PO NJE GJO PO TE THEM .......E KAM THENE EDHE ME PARE I VETMI LUFTENXITES KETU JE TI MIK I DASHUR ME TIPA SI TY NUK JA VLE TE HYSH NE DEBAT SE KE NJE ARSYETIM TE SEMURE NGA PADITURIA DHE INTOLERANCA...........................
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ore po ku me jane qep keto kalavicat...

Bayern, une jam i cuditshem se nuk jom muslimon,e merr vesh apo jo, e tashti mus fut hunet kur njeri s'po te flet ty!

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

no coment

nejse
    e mora vesh me ca trungu po flitet
    edhe me then te drejten spo kam shum nerva
    me u mar me kto idiotlleqe prandaj po terhiqem un........

si thon kot
    hapi rrug budallait

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    pranaj ta hapen ty rrugen per ne amerike, se mos te vijne ment!

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anëtarësuar
    08-05-2002
    Postime
    407

Replika numer 2 me Kshtu Jam Une

Postimi im, si edhe gjithe postimet e tjera ne kete teme, perfshi edhe postimet e tua i binden rregullave te ketij forumi.

Ne postimin per te cilin ti je munduar qe te replikosh dhe t'a etiketosh si fyes nuk ka fyerje dhe sharje.

Ti po pate ndonje mendim tjeter raportoja ato moderatorit apo administratorit dhe le te vendosin ata nese ka patur apo jo sharje dhe fyerje postimi im.

Ne qofte se ata qe e drejtojne kete forum do te konkludonin se postimi ka fyerje, le t'a heqin postimin dhe te me tregojne vendin mua si shares dhe fyes.

Ne rast se ata e gjykojne se postimi nuk ka te tilla, nuk me ngelet vecse te shpreh edhe njehere keqardhjen se je ne forumin e gabuar.

Mire do ishte te shkoje tek forumi qe i pershtatet konceptit tend mbi sharjen dhe fyerjen.

Sic edhe duhet t'a kesh lexuar tek postimi im drejtuar Merites eshte e theksuar dhe bere thirrje per hapat qe duhet nje musliman i ndershem te ndermarre per te mbajtur paster figuren e fese islame ndaj akteve terrorriste te 11 shtatorit.

Aty edhe kam lidhur ne menyre alternative konceptin tim mbi hipokrizine.

Ata qe i lexojne postimet tona le te bejne gjykimin e tyre mbi gjithe c'kam shkruar une dhe cke shkruar ti.

Eshte e drejta jote qe te shpalosesh ketu ne forum konceptin tend mbi te miren dhe te keqen

Ti po pate fuqi qe me armen qe te jep forumi (FJALEN), bindi lexuesit se ti ke te drejte dhe jo une

Faqja 17 prej 34 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Qëllimi i jetes
    Nga Namila në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-05-2011, 10:01
  3. Kur'ani, Dituria dhe Shkenca
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 09:31
  4. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59
  5. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Saraj në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •