Nuk diskutohet qe muslimanizmi dhe kurani jane luftenxites me te medhej ne bote.
Dhe po te kujtojme 11 shtatorin e Osamas ajo nuk do te jet kurrgje po ta krahasosh me ekstremistin musliman qe ka lere dhe eshte rritur ne gjermani dhe emrin e ka pase Hitler dihet mbare nga bota se Hitleri ka qene musliman po keshtu dhe japonezt jane muslimane se pilotet japoneze jane te paret qe flijuan veten ne bazen amerikane ne fillim te luftes se dyte boterore.
Por c`ka eshte me e rendesishme me sa di une njihen dy luftera boterore sot per sot ne bote dhe c`fare qe te dyja jane bere midis vendeve muslimane(gjermani,itali,france,angli,amerike.japo ni) dhe sic e dini keto vende ishin vendet me te vendosur per te zbatuar KURANIN
Keto jane disa arsye qe kam nxJerre une qe kurani eshte luftenxites.
Por pritni se nuk kam mbaruar se ne Amerike dhe Afriken e Jugut ANGLEZET(qe jane me muslimanet ne bote) I KANE PRERE ZEZAKET DHE NUK I LININ EDHE NE KISHAT E TYRE QE TE FALESHIN TEK JESUS sepse anglezet donin te perhapnin fene muslimane me lufte, e njejta situate edhe ne AMERIKE ku te krishteret zezake nuk mund te faleshin ne nje kishe me te bardhet, po keshtu dhe shume gjera te tjera mund te permendi une per poshteresite dhe mashtrimet tePer arbiterare per lufterat dhe grabitjet qe kane bere vended me muslimane ne bote si : Anglia,Amerika,Gjermania,Italia,Spanja,Hollanda, portugalia
madje une do te futja edhe Greqine,Serbine.
Faleminderit shume per mirekuptimin.
"MOS SHIKONI KISHA E XHAMIJA SE FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.
Krijoni Kontakt