Lloj llojesh eshte kjo bote! Megjithate ka bukurine e vet!
Une nuk jam dhe nuk e preferoj islamin! Por ka dicka, qe te arrish ne ekstremin tjeter dhe te quash Bin Laden nje horr, ne kuptimin ordiner te fjales, mendoj, se nuk shkon.
Bin Ladeni per rrugen, qe ka marre ka sakrifikuar.
Nuk eshte nje alabak, gangster rrugash varfanjak, qe mundohet te fitoje fame, duke perdorur fene per kete gje.
As pamja e tij nuk deshmon nje gje te tille...
Une kurre nuk do ta quaja ate jo nje musliman te mire...,per me teper ju qe e komentoni ate si te tille, s'besoj se jeni me te mire, si musliman praktikant e kam fjalen.
Idete e tij permbajne te verteta relative, dhe menyrat qe ai perdor kane justifikime relative, qe varet nga kendveshtrimi, qe i ben dikush...
Une e respektoj potencialin e tij njerezor, dhe kete e bejne shume veta, qe e njohin dhe e dine kush eshte, madje edhe eksperte amerikane, e kam fjalen agjente...
U takon shkollareve dhe figurave te larta islamike, dhe jo besimtare ordinere, te komentojne, nese kjo eshte rruga, qe islami ka zgjedhur te shkoje ne te ardhmen????
Asnjehere ne forum nuk eshte diskutuar mbi kete teme, duke paraqitur njeren pale si engjellore dhe tjetren si djallezore...
Eshte diskutuar vetem, nese kjo eshte rruga, qe islami i parashtron njerezimit per zgjidhjen e problemeve?????
Gabimi i tij nuk qendron ne moral, por ne menyren se si ai e kupton fene....,prandaj edhe njehere vete perfaqesuesit me te larte te islamit duhet te prononcohen, nese kjo eshte rruga islamike, apo thjesht vendimi personal i nje njeriu....!
KRISHTI MBRET!
Krijoni Kontakt