Mos u mundo te me gjykosh mua se njeriun nuk mud ta gjykoje njeriu se eshte i mbushur me mekate ose haram njeriun e gjykon veten ALLAHU.
Eshte e drejta jote te replikosh per mendimin qe kam shprehur une ne ceshtjen e me siperme dhe keshtu qe vepro si te duash eshte ne doren tende.
Por mos thuaj se paskam then pa dashje nje te vertete ndaj SHQIPERISE se e kam thene me dashje dhe plotesishte i bindur per te treguar se neve nuk jemi xhungel por popull me histori te lashte qe Anglia,Franca,Gjermania etj, mundohe ta zhdukin.
Nuk dua qe te zgjatem me ne kete se eshte jeshte teme por Kosoven e cliroi kosova martire e ISA BOLETINIT,AZEM GALICES
Aglia dhe Franca per te kenaqur Rusin e lane Kosoven nen sundimin Serb.
Per BRAIN ADAMS e kam fjalen per kulturen e perendimit ne se te pelqen ajo per mua nuk ka asnje gje te keqe nuk jam kundra asnje kulture ne bote.
Persa i perket SHQIPTAREVE per mendimin tim shqiptaret nuk kan nevoje te shohin as nga perendimi dhe as nga lingja se i kemi pravuer qe te dyja tani ka ardhur koha qe te shohi vetem nga SHQIPERIA dhe vetem nga SHQIPERIA.
Krijoni Kontakt