Close
Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 166 deri 180 prej 331
    Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

I VETMI LUFTENXITES

ORETI QENKE I CUDITSHEM..................
    NEJSE SE SPO DU ME OFENDU ME SE SJA VLE BARRA QIRANE
    PO NJE GJO PO TE THEM .......E KAM THENE EDHE ME PARE I VETMI LUFTENXITES KETU JE TI MIK I DASHUR ME TIPA SI TY NUK JA VLE TE HYSH NE DEBAT SE KE NJE ARSYETIM TE SEMURE NGA PADITURIA DHE INTOLERANCA...........................
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ore po ku me jane qep keto kalavicat...

Bayern, une jam i cuditshem se nuk jom muslimon,e merr vesh apo jo, e tashti mus fut hunet kur njeri s'po te flet ty!

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

no coment

nejse
    e mora vesh me ca trungu po flitet
    edhe me then te drejten spo kam shum nerva
    me u mar me kto idiotlleqe prandaj po terhiqem un........

si thon kot
    hapi rrug budallait
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    pranaj ta hapen ty rrugen per ne amerike, se mos te vijne ment!

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anëtarësuar
    08-05-2002
    Postime
    407

Replika numer 2 me Kshtu Jam Une

Postimi im, si edhe gjithe postimet e tjera ne kete teme, perfshi edhe postimet e tua i binden rregullave te ketij forumi.

Ne postimin per te cilin ti je munduar qe te replikosh dhe t'a etiketosh si fyes nuk ka fyerje dhe sharje.

Ti po pate ndonje mendim tjeter raportoja ato moderatorit apo administratorit dhe le te vendosin ata nese ka patur apo jo sharje dhe fyerje postimi im.

Ne qofte se ata qe e drejtojne kete forum do te konkludonin se postimi ka fyerje, le t'a heqin postimin dhe te me tregojne vendin mua si shares dhe fyes.

Ne rast se ata e gjykojne se postimi nuk ka te tilla, nuk me ngelet vecse te shpreh edhe njehere keqardhjen se je ne forumin e gabuar.

Mire do ishte te shkoje tek forumi qe i pershtatet konceptit tend mbi sharjen dhe fyerjen.

Sic edhe duhet t'a kesh lexuar tek postimi im drejtuar Merites eshte e theksuar dhe bere thirrje per hapat qe duhet nje musliman i ndershem te ndermarre per te mbajtur paster figuren e fese islame ndaj akteve terrorriste te 11 shtatorit.

Aty edhe kam lidhur ne menyre alternative konceptin tim mbi hipokrizine.

Ata qe i lexojne postimet tona le te bejne gjykimin e tyre mbi gjithe c'kam shkruar une dhe cke shkruar ti.

Eshte e drejta jote qe te shpalosesh ketu ne forum konceptin tend mbi te miren dhe te keqen

Ti po pate fuqi qe me armen qe te jep forumi (FJALEN), bindi lexuesit se ti ke te drejte dhe jo une

i/e regjistruar Maska e Danieli
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    134
    Me pelqeu shume diskutimi i Xhelilit, porse doja tu shtoja krimeve te muslimaneve edhe Bomben Atomike, ishin shkencetaret musliman qe e zbuluan dhe pastaj bene kerrdine, edhe kryqezatat ata i kane bere, kushe e di se sa njerz te pafajshem, sidomos kristian, kane djegur...

Doja tu shtoja muslimaneve edhe krimin me te madhe qe po behet, qe na cane shteresen e Ozonit, qe po e beje planetin gati te pabanueshem...

Dija tu shtoja krimet qe muslimaneve serb, te cilet vrane kushedi se sa kristian boshnjak dhe kosovar, per te gjita keto e kan fajin muslimanet...
    Apo jo?

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    E shikoni??

1. Faj i pafalshem i atij qe e administron kete pjese te forumit, qe le nje nga temat, ne fund te fundit tejet te konsumuar, hapur, duke e bere keshtu nje shkak grindje e jo bashkebisedimi.

2. Prandaj edhe XHELI-LI here tjeter te qepe gojen edhe te mos permende me se cfare behet ne komunitetet e krishtera shqiptare (e ka bere ne vende te tjera, sikur te jete kryetar komuniteti ps ortodoks), se nuk i takon, se mbi te gjitha eshte musliman, pastaj nuk ka formimin e predispoziten e duhur per ti dhene shpjegim ngjarjeve fetare shqiptare.

3. Meqe jemi tek kjo teme, me vjen shume keq nga pergjigjet e fundit qe shoh. Nuk mbrohet dicka duke sulmuar dike tjeter! Po te doni hapni tema krahasuese..!
    Ketu po flitet nese eshte apo jo Kurani luftenxites, e jo ceceni e palestinazi ne vetvete..!

4. Sa per shpikjet, po sa ju embelsojne mor aman...! te gjitha zbulimet shkencore nga perendimi i "krishtere" edhe i krishtere, po i vishen Kuranit nga islamiket, megjithese muslimanet pergjithsisht nuk jane kurkund ne zbulime

ndersa kur vjen puna tek bombat, jo keto i kane shpikur te krishteret (pune kalamajsh, e le me kaq)!

5. Turp tu vije atyre, sidomos muslimane, qe jetojne e hane nje cap buke ne perendim, e llapin pabesisht...

ORE XHELO po ti ke ardhe me Maune mer cun, e ke ca me brisk ne Belgjike a France edhe ke hyp fshehtas ne mes te nates, e ke ardhe si kusar e si miush ne kete vend, e ti do ti japesh mend e moral anglezeve... (prej leckash tju qisin nga ky ven e keni pak..)

Plus qe rren me shifra, po kalamojt bashke me ty, ketu fillun ta shikojne se si sillen njerezit me edukate, e ju japin leke pa punu e shtepia e ku ta duj une, ju kon bo njerez nga cecen qe ishit, e ti po na i qiske anglezet pedofila...CECEN!

Pasioni për shkencën
    Anëtarësuar
    15-05-2002
    Vendndodhja
    Jacksonville Florida
    Postime
    280
    Në pergjithesi asnje fe nuk është e shkruar qe te ndeze vrasjet por mjaft njerez duke u mbeshtetur gjoja nen fene islame(ku injoranca eshte shume e madhe ngaqe njerezit islam nuk e kane zhvillimin kulturor te duhur) krijuan grupe te shumta terrorriste duke vrare njerez te pafajshem.Unë jam katolik poe e di se tere besimet fetare kane nje zot dhe zoti thote mos vrit,mos vjedh,ndihmoje tjetri e.t.j.Gjithashtu kam degjuar se po te vene kristjanet në Meke ato do te vriten sesbeb se keshtu thote Muhameti une nuk e besoj ngaqe ne Vatikan ka shkuar mijera myslimane(madje di mjaft raste kur kisha katolike në Shqiperi i ka paguar tere shpenzimet e tyre ne spitalet ne Itali(pra ishin muslymane)Per mendimin tim kurani nuk është luftenxites por jane njerez qe flasin në emer te tij duke hedhur balte mbi te mirat e tij(kuptohet se ai ka edhe te metat e saj se eshte shkruar qindra vjjet perpara)...

Made in Me!
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    u.s.a
    Postime
    187

PER DANIELIN

:::P
    Ndryshuar për herë të fundit nga cristal : 27-08-2002 më 12:25
    * x 0 and case closed!

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

o daniel lexo ca libra historie

KUR LEXOVA SHKRIMIN TEND PER KRIMET TE CILAT TI I QUAN SE I KAN BERE MUSLIMANET KUJTOVA SE ISHA TEK FORUMI I HUMORIT...
    TE THUASH QE MUSLIMANET JAN FAJTOR PER KRIMET E BOMBES ATOMIKE APO TE SERBEVE QE JAN TE KRISHTERE TE BETUAR DHE ME MJAFTON TE TE KUJTOJ
    SE MILLOSHEVICI ESHTE AKUZUAR PER GJENOCID KUNDER MUSLIMANEVE TE BOSNJES...(PER KETE DO TE SJELL MATERIALE KONKRETE
    NGA MEDIAT BOERORE JO MUSLIMANE)
    PLUS BOMBEN ATOMIKE E KRIJOI NJE SHKENCETAR CIFUT DHE JO MUSLIMAN SA PER KULTUR(JO PER GJE PO ME DUKET SE LEXON PAK)EDHE BOMBEN ATOMIKE E PERDORI AMERIKA OSE ME SAKTE
    NJE SHTET ME TIPARE TE THEKSUARA KRISTIANE........
    EDH PER SAI PERKET OZONIT...............VETEN E NY CITY EKZIZTOJNE ME SHUME MAKINA SE SA NJEREZ PRA SMOGU VJEN NGA SHTETE TE MBINGARKUARA..(SPO THEM KRISTIANE SE TASHME AMERIKA APO PERENDIMI NE PERGJITHSI SBEJNE DIFERENCA RACIALE APO FETARE.)
    KONKLUZIONI.......TE LUTEM MOS FOL E BASTARDO REALITETIN ME GENJESHTRA QE DUKEN SHESHIT....JNE MUUUUUUUUUUU THEMI NE TIRONCIT...................

OOC:::E FAL TE TE BEJ NJE PYETJE CFAR ARSIMI KE OR MIK????

Anëtarësuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Hahaha Bayerni

e ka kap nga bishti

Degjo bertit fort aty ne stadium

Bayern Munchen, Bayern Munchen

i/e regjistruar Maska e Bleti002
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Brenda rruzullit tokesor...
    Postime
    56

hahahaha

E di qe jam jashte teme por do ti thoja dicka Bayern...

lale je akoma ne tren.Danieli eshte musliman dhe ate qe e ka shkruajtur, e ka shkruajtur ne forme ironie.

Nejse gafa jemi dhe njerez bejme

Paqe...
    Sikur të gjithë drutë në tokë të jenë lapsa dhe sikur detit t'i shtohen edhe shtatë dete (e të jenë me ngjyrë), nuk do të mbaronin fjalët e All-llahut(do të shterroheshin detet, do të soseshin lapsat, e jo mrekullitë e Zotit). All-llahu është ngadhënjyesi i urtë.

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

DO TE VISH EDHE TI???

O BAOBAB DO ME ARDH EDHE TI ME MU NE STADIUM
    NEJSE DANIELO MA BO HALLALL PO TI SQAROU O VLLA
    SE NA HUTOVE......................................

Anëtarësuar
    08-05-2002
    Postime
    407

Aq dua sa

Ta shkulim gryken me britma

Bayern Munchen, Bayern Munchen

i/e regjistruar Maska e xhelil
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    82
    Kjo eshte per Klodin qe nuk ka ardhur ne angli me maune
    Me sa duket ke harruar temen perse behet fjale zoteri se edhe sikur british po te behesh nacionaliteti do te jete ai qe ke deklaruar nese jani shqiptar

QOJU SHQIPTARE PREJ GJUMI QOJU DHE ME NJI BESE TE GJITHE SHTRENGOJU MOS SHIKONI KISHA E GJAMIA FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA
    faleminderit Clodi qenke ANGLERIZUAR SHUME SHPEJTE

Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Qëllimi i jetes
    Nga Namila në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-05-2011, 10:01
  3. Kur'ani, Dituria dhe Shkenca
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 09:31
  4. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59
  5. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Saraj në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •