Close
Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 165 prej 331
    i/e regjistruar Maska e nimue
    Anëtarësuar
    06-08-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    78
    ej njerez perse nuk me shpjegoni se ci shtyu prifterinjte ne amerike te preferonin PEDOFILINE?jam shume kurioze te di se si do ma shpjegoni kete fakt.megjithate jeni shume te forte qe merreni me tema te tilla(e kam fjalen per besimtaret muslimane) pasi zoti e ka thene qe disa njerez kane nje perde te padukshme para syve e cila i pengon te shohin te vertetat dhe bukurite e kesaj jete.sa per terrorizmin, te dashur bashkeatdhetare, ate e gjen kudo ne shqiperi, amerike ,kolumbi,afrike me ne fjale ne cdo cep te botes.ndaj eshte e kote te ngecni ne tema te tilla.
    E mos u dobesoni (fizikisht ) dhe mos u deshperoni (shpirterisht)derisa ju jeni me te lartit ,po qe se jeni besimtare te sinqert.
    (kur'an 2:139)
    Guri i rende peshon ne vend te vet.

i Krishtere Maska e i krishteri
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

minues\

ehj po do te shikosh se çfare i shtyu atehere lexohe ne bibel. nuk eshte e thene qe jane katolik edhe jane te krishter, katoliket kane lindur nga njerezit, ndersa krishterimi ka ardhur nga vet emri(ndjekes se krishtit). te jesh i krishtere duhet ne fillim qe te japesh jeten tende per te tjeret se si beri krishti edhe jo qe te beshe ato qe bejne prifterinjte katolike ne amerike ose per natyren gay qe kane ketu ne itali. JEZUSI nuk i ka thene kurre keto gjera, a jane keto biles ka bere te kunderten, dmth i ka denuar keto akte.

ç' DO KUSH KA BARREN E VET QE DO TE PREZANTOJ TEK PERENDIA EDHE MOS TE MENDOJ ATE QE BERI TJETRI POR ATE QE BENE VET!!!
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

i/e regjistruar Maska e nimue
    Anëtarësuar
    06-08-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    78
    atehere ca doni qe flisni per bin ladenin e per terrorizmin islam ............kur i mendoke gjera keshtu ca don qe merresh me fene tone .zaten nuk do te te hyje ne tru me shume lehtesi .jeta eshte shume e bukur mos e ler te te shkoje kot.
    me shume optimizem ...............nimue
    Guri i rende peshon ne vend te vet.

i Krishtere Maska e i krishteri
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

nimue

degjo: ate qe te thashe nuk jane sepse une nuk besoj ne Jezusin ose sepse nuk jam i krishter, biles...shiko nick-un qe perdor.
    shiko une para se te behesha i krishter isha myslymane edhe po lexoja kuranin kur rastesisht me erdhi ne dore nje bibel(nepermjet motres time, qe nuk ishte as ajo e krishtere). kur fillova te lexoja edhe biblen pashe nje gje qe kurani nuk ma jepte, dashurine, sigurine, ngrohtesine shpirterore, qe bibla ta jep po ta lexosh pa e kritikuar. u ndjeva shume mire perbrenda(ne shpirtin time), edhe ndjeva nje shprese, nje gezim, nje ze qe methoshte se me donte. kuptova qe njeriu nuk shfajesohet me veprat qe bene por me besimin qe ka ne Jezusin. nje veper te mire qe bene(kur jeton nen ligj edhe jo nen hire), nuk te numerohet per miresi por per borxhe per te paguar kundra Perendise. Nuk ka qene nje katolik apo ortodoks apo protestant qe me ka folur per here te pare, por Fryma e Shenjte(Zoti vet), sepse nuk pranova ne jeten time nje fe por Jezusin!!!

Zoti te dhente frymen e vet!!!
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anëtarësuar
    08-05-2002
    Postime
    407

Replike me Kshtu_Jam_Une

Desha qe te te rikujtoj se shteti ku ti ndodhesh njeh per terroriste organizaten Al Qaeda e cila e ka marre frymezimin prej fese islame.

Qe ketu nxjerr konkluzionin se ti je kunder politikes se shtetit ku jeton dhe ushqehesh.

Nga kjo rrjedh se qellimi qe ti ke shkuar aty eshte i dyshimte.

Ajo qe di une eshte se Kanadaja si edhe shume vende te tjera perfshi edhe Shqiperine jane rreshtuar perkrah ShBA ne luften kunder terrorizmit dhe atij islamik ne vecanti.

Kjo do te thote se popujt e ketyre vendeve jo vetem qe nuk e duan terrorizmin perfshi edhe ate islamik por jane deklaruar hapur kunder tij dhe madje jane hedhur ne ne veprime konkrete per t'ia keputur koken kesaj funderrine.

Dhe nga sa me siper rrjedh se ne cilin front qendron ti dhe se cfare eshte nderi per ty.

Ajo qe dua te te them eshte se ti e ke shkruar artikullin e mesiperm pa marre mire parasysh se cfare do te nxjerresh.

Kur je ne te kundert me te drejten eshte pak e veshtire qe ti bindesh njerezit per ate qe do ti.

Kushdo qe lexon ketu ka konceptin e vet mbi te miren e te keqen, mbi te drejten dhe te gabuaren.

Eshte e drejta e cdokujt qe te jape vleresimin e tij per ato qe shkruaj une dhe per ato qe shkruan ti.

Ne qofte se ti e ndjen veten te pafuqishem per te patur ndikim per ate qe ti njeh si e mire kjo do te thote se ke pune per te bere me veten tende.

Ajo qe ti duhet te besh eshte te interferosh me njerezit me te cilet jeton.

Sa me shpejt t'a kuptosh kete aq me te lehte do t'a kesh dhe me mire do te jetosh midis tyre.

Po qe se ke kaluar ne kahun e kundert mos harro nje gje.

Me i forti fiton
    Ndryshuar për herë të fundit nga baobabi : 20-08-2002 më 14:00

i/e regjistruar Maska e Denisa
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    43

HI

Hi,

Mos u zini.
    If you ReAlLy LoVe SoMeThInG sEt iT fReE, iF iT cOmEs BaCk iT's YoUrS, iF iT dOeSn'T iT wAs NeVeR MeAnT tO Be

i/e regjistruar Maska e Kshu_jam_un
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    19

Replike Baobabit

Baobab,

Se pari,

Eshte shume kollaj te lozesh me fjalet.

Ti po me thua qe Amerika Canadaja Shqiperia etj kane shpallur i kane shpallur lufte terrorizmit. Ne listen e organizatave terroriste ka edhe organizata terroriste kristiane te cilat e marrin frymezimin nga kristianizmi. Mos do me thuash perseri se une po eci kunder politikes se shtetit ku jetoj dhe ushqehem?

Sipas asaj qe thua ti, une edhe po te isha ne Shqiperi nuk do te mund te jetoja dot, sepse mua nuk me lejohet te kem ide ndryshe nga shteti ku jetoj dhe ushqehem.

Plot Amerikane kundershtojne luften ne Irak. Edhe ata jane ne kundershtim me politiken e shtetit ku jetojne dhe ushqehen.

Se dyti,

Kush je ti qe do ta dish ne cfare fronti jam une? Kush je ti qe te me gjykosh mua per te dyshimte kur vete shteti ku une jetoj me ka pranuar ashtu sic jam pa me gjykuar.

Megjithate une nuk kam frike, e as qe me dridhet qerpiku te ta them se kush jam. Une jam Shqiptar. Une jam Musliman.

Se fundi,

edhe dicka tjeter. Hipokrizia eshte vesi me i urryer qe mund te kete njeriu. Po te me shikoje ne rruge nuk do mi thoje kurre ne sy keto qe thua ketu. Po i fshehur pas pseudonimit nxjerr nga goja mllefin qe mban ne zemer.

Une thjesht te thashe te mos akuzoje nje bashkatdhetaren tende, te mos e shaje dhe ofendoje vetem pse nuk mendon ate qe mendon ti. Ne te kundert ti mu hodhe ne fyt edhe mua.

Dhe sa per dijeni: Nuk ka rendesi kush eshte me i forti. Ka rendesi per cfare jeton dhe vdes.

E po me mire mbylleni fare kete tem. Se vet titulli i temes, me duket anormal. More po te jete Islami fe luftenxitese, krishterimi eshte ... prit se s`po gjej fjale, shkaterruse. Po ikni ore mos merrni veten me qaf me ato brockulla qe prrallisni per Islamin. Si se kuptoni njeher qe krishterimi eshte fe stimuluese. E kam fjalen sinqeriteti nuk egziston fare, edhe ne vendet krishtere ekzistojne epidemite e semundjet me vdekjeprurese ne bote. YYYYYYY, keshtu do ecim ne me degjenerim, me 80% te klertit homoseksuale. Ikni ore se lat nam. Ne Shqiperi jet e mot shumica ka qene eshte dhe do te jete islamike, po jo ai Islam qe komentoni ju te krishteret. Ajo eshte vetem deshira juaj qe Islami te jete ashtu. Prandaj ben mire te rrini urte, e mundohuni ti kuptoni gjerat dhe te shikoni se ne vend te globalizmit ka filluar amerikanizmi ne gjithe boten. Dhe shikoni se si kerkohen te shtypen, drita, paqja e drejta. Shikoni se si perdoret mjetet me te felliqura e mos u merrni me llafe fantazma.

Allahu(xh.sh) eshte nje dhe i vetem dhe Muhamedi(as) eshte i derguari i tij.

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Ju zotri i nderuar,nuk e keni te kuptuar mire fjalen e All-ahut.xh.sh. qe eshte në librin e shenjet"Kur`an".Kur`ani është një liber i shenjet që vën paqe në mes njerzëv,pa marë parasysh se a jan arabë,shqipëtar,amerikan,etj..Nëse nuk e keni "Kur`anin" në gj.shqipe,unë mundem ti ja sjell,në shqipë "Kura`nin".Të vërtetën nuk duhemi ta zhytemi....mos keqë pordorni"Kur`anin"....Kur`ni nuk ika shpallur luftë Amerikës,por njerzit që janë të pa fe,që nuk e kuptojn fjalën e All-ahut.xh.sh...Kish pasur dëshirë që ti kërkosh falje Zotit ....dhe feja më e paster që nuk e lejon të keqen të futet në zemren të njerijut është "ISLAMI".......Unë kish pasur dëshir të bëhesh musliman,se jeta e muslimanit është e pastër si loti i syrit pa kurrfar dilem...Nuk është sikur krisherizmi që falë mëkate me ndërmjetësimin e liderit të shpirtrit të Zotit(POPI).Kurse në Islam kjo nuk është kështu,por ështzë drejpërsëdrejti me Zotin...Në ditën e gjykimit nuk ka popa,nuk shok që të ndihmon por fetëm fjjala e Zoti(Kura`ni),ushqim i shpirtëri është "ISLAMI"....
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

i/e regjistruar Maska e xhelil
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    82

muslimanizmi &KURANI jan luftenxites

Nuk diskutohet qe muslimanizmi dhe kurani jane luftenxites me te medhej ne bote.
    Dhe po te kujtojme 11 shtatorin e Osamas ajo nuk do te jet kurrgje po ta krahasosh me ekstremistin musliman qe ka lere dhe eshte rritur ne gjermani dhe emrin e ka pase Hitler dihet mbare nga bota se Hitleri ka qene musliman po keshtu dhe japonezt jane muslimane se pilotet japoneze jane te paret qe flijuan veten ne bazen amerikane ne fillim te luftes se dyte boterore.
    Por c`ka eshte me e rendesishme me sa di une njihen dy luftera boterore sot per sot ne bote dhe c`fare qe te dyja jane bere midis vendeve muslimane(gjermani,itali,france,angli,amerike.japo ni) dhe sic e dini keto vende ishin vendet me te vendosur per te zbatuar KURANIN
    Keto jane disa arsye qe kam nxJerre une qe kurani eshte luftenxites.
    Por pritni se nuk kam mbaruar se ne Amerike dhe Afriken e Jugut ANGLEZET(qe jane me muslimanet ne bote) I KANE PRERE ZEZAKET DHE NUK I LININ EDHE NE KISHAT E TYRE QE TE FALESHIN TEK JESUS sepse anglezet donin te perhapnin fene muslimane me lufte, e njejta situate edhe ne AMERIKE ku te krishteret zezake nuk mund te faleshin ne nje kishe me te bardhet, po keshtu dhe shume gjera te tjera mund te permendi une per poshteresite dhe mashtrimet tePer arbiterare per lufterat dhe grabitjet qe kane bere vended me muslimane ne bote si : Anglia,Amerika,Gjermania,Italia,Spanja,Hollanda, portugalia
    madje une do te futja edhe Greqine,Serbine.
    Faleminderit shume per mirekuptimin.
    "MOS SHIKONI KISHA E XHAMIJA SE FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ja edhe nje shembell fare i mire i fondamenatalizmit islamo-ateist injorant ishkomunist edhe pseudo atdhetar shqiptar i mbire kaq shpejt mbas 90-tes nen perkujdesjen shendetesore te kryedoktorit te saj Prof. Dokt. Servil. Ishkomunist. Idiot. S. Berisha!

E po kur keta duan te japin mend ne Shqiperi do te thote se ne ende jemi nen mallkimin qe s'di perse i eshte qep e s'po i ndahet Shqipnise!

Mos u mashtroni nga pseudo shqiptaria, se atdhe pa fe eshte antishqiptaria!

Ku do te dale ky person me kete ironi retorike te nje keqdashje analfabeto-islamo ateiste?

i/e regjistruar Maska e xhelil
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    82
    Ne angli nga statistikat e tanishme jane 150000 pedofile,mendoni sa jane te pa regjistruar se koto shifra jane per ato persona qe jane denuar nga gjykata.
    Ne angli jane 20000 femije qe jane perdhunuar nga prifterinjte.
    faleminderit

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

??????????

O KLOD E BERE FORUMIN
    SOFER SHARJESH EDHE OFENDIMESH...........
    TE RUJT ZOTI SHNETIN
    SE PER TRU TE KA DHENE ATO TE GOMARIT DJALOSH........

NA MYTEN BUDALLENJT NA MYTEN
    HAJDE ORE DISKUTONI NJE TEME KU TE JENI NE NJE MENDJE OSE TE DISKUTONI PA TE SHARA ............A ME FAL KY KLOD NUK RRI DOT PA OFENDUAR SE KA TRUT E GOMARIT............
    ORE I KE VET PO MUS U MUNDO TJA HEDHESH TE TJEREVE SE
    SJEN TE GJITH INJORANTE ME I TE MADHE SI PUNA JOTE...
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Postuar më parë nga xhelil
    Ne angli nga statistikat e tanishme jane 150000 pedofile,mendoni sa jane te pa regjistruar se koto shifra jane per ato persona qe jane denuar nga gjykata.
    Ne angli jane 20000 femije qe jane perdhunuar nga prifterinjte.
    faleminderit
    =======================================

A eshte Kurani luftenxites!!!???? XHELIIIIL

Bayern, cfare te te them ty.....(!!!!!) Shif, sic te kam pa, pranaj edhe s'po shkru'j, se s'ka nevoje!

Fajet i ka Bushi qe s'ju qit prej leckash atje ku e keni venin ju....!

Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Qëllimi i jetes
    Nga Namila në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-05-2011, 10:01
  3. Kur'ani, Dituria dhe Shkenca
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 09:31
  4. Fenomeni i terrorizmit – Sfida e rendit te ri boteror
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-01-2004, 10:59
  5. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Saraj në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •