Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar mė parė nga digital Lexo Postimin
    ... Por tema nuk flet per Zogby-n por per IPR marketing.
    Ti vete me thua qe rri ne teme, vete vjen e me kerkon opinion per Fahri Balliun.
    Burre i mire apo i keq Fahri Balliu, kjo nuk ndikon fare tek besueshmeria e firmes IDRA apo e "Zogbi"-t (qe nuk e di per ēfar arsye nuk e tregon firmen nenkontraktore).

Une artikullin qe solla ketu e lexova ne Facebook (ai qe e kishte sjelle ne Facebook, e paska merre te "Gazeta 55").

Shkova tek faqja e internetit e firmes IDRA dhe pashe qe ne stafin e tij ishin nje drejtor dhe nje kordinator ēuna qe une i njoh dhe me te cilet kam bere debate per politiken (nuk e dija me perpara se ku punojne pasi nuk jane miq te mi, por thjeshte te njohur).
    Duke e ditur opinionin e ketyre ēunave per Ed Ramen (figurativisht: jane gati te japin jeten per te), u binda 100% per vertetesine e artikullit qe une lexova ne Facebook dhe prandaj e solla ketu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-09-2005
    Postime
    96
    Citim Postuar mė parė nga Antimafia Lexo Postimin
    Ti vete me thua qe rri ne teme, vete vjen e me kerkon opinion per Fahri Balliun.
    Burre i mire apo i keq Fahri Balliu, kjo nuk ndikon fare tek besueshmeria e firmes IDRA apo e "Zogbi"-t (qe nuk e di per ēfar arsye nuk e tregon firmen nenkontraktore).

Une artikullin qe solla ketu e lexova ne Facebook (ai qe e kishte sjelle ne Facebook, e paska merre te "Gazeta 55").

Shkova tek faqja e internetit e firmes IDRA dhe pashe qe ne stafin e tij ishin nje drejtor dhe nje kordinator ēuna qe une i njoh dhe me te cilet kam bere debate per politiken (nuk e dija me perpara se ku punojne pasi nuk jane miq te mi, por thjeshte te njohur).
    Duke e ditur opinionin e ketyre ēunave per Ed Ramen (figurativisht: jane gati te japin jeten per te), u binda 100% per vertetesine e artikullit qe une lexova ne Facebook dhe prandaj e solla ketu.

Nuk te kerkova opinion per Fahriun se nuk e besoj se ka ngelur njeri pa krijuar opinionin e tij per te. Ta solla si shembull per te argumentuar faktin se te bashkepunosh me dike jo domosdoshmerisht te ben si ai.
    Problemi eshte se ne Shqiptaret gjithmone do ti paragjykojme sondazhet derisa te krijojme nje kulture te tille per to.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-04-2009
    Postime
    131
    Miredita miq te forumit.
    Une jetoj ne itali prej shume vitesh.
    Punoj shpesh me keto lloj insitutesh qe bejne statistica te tilla.
    Kam punuar eshe me te famshmen IPR Marketing me qender ne NApoli.
    Mund te them se ne gjithe keto vite ,keto statistica nuk kane dhene asnjeheer rrezultate.Konkretishte ketu ne Milano ndollen te gjithe profesionistet qe bejne kete pune prej vitesh.Dhe te shumten e rasteve kane dale bllof .Mjafton te shikoni rrezultatet e egzitpol ne itali te viteve te fundit.te gjitha gabim.Sa per te famshmen IPR mund tju them se ata marrin ne itali Pune nga instituzionet shteterore.Dhe dihet se si dhe se kush e kontrollon shtetin ne qytete si napoli .Prandaj do tu thoja qe mos u merrni me keto sondazhe sepse eshte humbje kohe.Edhe per faktin sepse ne Shqiperi po nga keto sondazhe del qe 20 % e shqiptareve nuk dine se per ke te votojne .Dhe kjo eshte e vertete sepse 80% e shkodreneve ne zgjedhjet e fundit nuk shkuan te votojne.Nga kjo del se ato perqindjet qe kane nxjerre insitutet nuk kane asnje vlere.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-09-2005
    Postime
    96
    Citim Postuar mė parė nga Adavid Lexo Postimin
    Miredita miq te forumit.
    Une jetoj ne itali prej shume vitesh.
    Punoj shpesh me keto lloj insitutesh qe bejne statistica te tilla.
    Kam punuar eshe me te famshmen IPR Marketing me qender ne NApoli.
    Mund te them se ne gjithe keto vite ,keto statistica nuk kane dhene asnjeheer rrezultate.Konkretishte ketu ne Milano ndollen te gjithe profesionistet qe bejne kete pune prej vitesh.Dhe te shumten e rasteve kane dale bllof .Mjafton te shikoni rrezultatet e egzitpol ne itali te viteve te fundit.te gjitha gabim.Sa per te famshmen IPR mund tju them se ata marrin ne itali Pune nga instituzionet shteterore.Dhe dihet se si dhe se kush e kontrollon shtetin ne qytete si napoli .Prandaj do tu thoja qe mos u merrni me keto sondazhe sepse eshte humbje kohe.Edhe per faktin sepse ne Shqiperi po nga keto sondazhe del qe 20 % e shqiptareve nuk dine se per ke te votojne .Dhe kjo eshte e vertete sepse 80% e shkodreneve ne zgjedhjet e fundit nuk shkuan te votojne.Nga kjo del se ato perqindjet qe kane nxjerre insitutet nuk kane asnje vlere.
    Pershendetje dhe te faleminderit per informacionin mbi kompanite qe merren me keto statistika dhe mbi cilesine e punes se tyre.
    Qellimi qe une hapa temen nuk ishte sondazhi ne thelb, por fakti qe ne i vleresojme sondazhet jo duke u nisur nga ata qe i bejne, por nga rezultati qe ato nxjerrin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-04-2009
    Postime
    131
    Mund Tju them edhe se kete vit ne itaili ,mund te mos behet me sondazhi i egzit poll per zgjedhjet per ne parlamentin europian.
    Te them te drejten ketu ka insitute serioze ,Sic eshte DoXA SPA etj qe nuk ngaterrohen me te tilla pune.Sepse eshte e veshtire te nxjerresh nje rrezultat te tille me pak gabim.Dhe per te mos prishur imazhin e kompanise nuk hyjne fare ne keto pune .Edhe pse per te paren here ne itali kete sondazh e ka zhvilluar DOxa vite me pare ne bashkpunim me Gallup.Tashi keto pune ne itali i kryejne insitute si IPR ,Pjepoli etj qe egzistojne per pak kohe dhe pastaj nderrojne emer.Fakti qe Mediaset dhe Rai paguajne perseri te tilla budallalleqe eshte sepse arrijen ne ato momente te mberthejne njerzit para televizioneve e keshtu bejne rreklame.Per sa i perket punes qe behet ne shqiperi ,une qe e di si si funksionon kjo pune ketu ,mund te them se ato rrezultate qe dalin jane thjeshte te dala nga zyra e Berishes ne rastin e Gani BoBit, dhe nga Zyra e Edi Rames ne rastin e atij insitutit Amerikanit.
    Sepse une nuk e di se kush jane profesionistet ne shqiperi qe do te bejne intervistat ,dhe qe dijne te organizojne nje pune te tille
    Pra zoterinj per mendimin tim duhet thjeshte te presim diten e zgjedhje ,dhe rezultatet e komisionit te zgjedhjeve .Edhe pse keto shifra mund te ndokojne ne opinjonin publik qe eshte i lekundur .Pra jane thjesh maskarallek ne perpjekje per tu tallur me shqiptaret.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    po P. K SA % DO FITOJ

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Kelyshe komuniste jane ata qe nuk duan te pranojne realitetin tone madheshtor qe po jetojme ne Shqiperi dhe kjo vetem fale nje njeriu. Rritje ekonomike 2 shifrore, bum i papare investimesh, dyfishim i rrrogave, katerfishim i pensioneve. Korrupsioni ka marre goditje per vdekje. Askush nuk mund te akuzoje qeverine sot per ndonje afere korruptive. Reformat dhe vetem reformat e saj te sukseshme arriten te na fusin ne NATO. Kete e kuptojne edhe femijet e vegjel qe nga lumturia e madhe sakrifikojne shkollen dhe mesimet per te shkuar ne takimet me kryeministrin apo kryetaren e parlamentit dhe per ti shprehur atyre mirenjohjen per kete vend te lumtur e te begate qe ata kane krijuar.
    Ky eshte realiteti i mrekullueshem shqiptar dhe ky sondazh nuk ben tjeter vecse e shtremberon kete realitet.
    Hej,akoma ka njerez qe jan te verbuar???Nuk e dija...Po mvika keq!!!

Duke lene menjane ca ka ndodh 92-97...

Rritje ekonomike ne Shqiperi per shkak te zbritjes ekonomike ne gjith boten(ishalla nuk je fokusu vetem te "Nostradamusi" shqiptar)

Kujt i rriti rrogat e pensionet...ministrave,drejtorave,se per popullin e thjesht nga 12% rriti...kurse pensionet,tha qe do ti bej te gjitha mbi 100 mij lek...po akoma ka pensione me nga 30 mij lek...

Investime???...Po sa % e ktyre investimeve kan shku ne xhep te tyre?...dhe sa % e ktyre investimeve jan te paligjshme?...ose me mir te themi,do te kemi noj Gerdec te dyte???Ose te trete???

Korrupsioni...Ke te drejte...kemi te dal te tretet ne bote per mungese korrupsioni...NGA FUNDI AMA!!!...Dhe kto jan statistika te vitit 2008...Ska problem,shyqyr ia kemi kalu Kamboxhias dhe Azerbaxhanit...

NATO...Epo kishte ardhur koha dreqi e morri,shtetet fqinje po futen ne BE...kurse ne sdo prisnim me te futeshim ne NATO!

Kurse kjo me fmijt e vegjel qenka e papar fare...hahahha...Nga lumturia e madhe kane lene shkollen edhe mesimet vetem per te taku ate ******....hahahha

Se di a ke qene nojher femij ti...po arsyeja e par qe kta femij jan taku me Salen,ka qene se donin te linin msimin...kurse e dyta...aq kupton fmija...por me vjen gjynah per ca te tjere qe kuptojne me pak se femijet
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin

Kurse kjo me fmijt e vegjel qenka e papar fare...hahahha...Nga lumturia e madhe kane lene shkollen edhe mesimet vetem per te taku ate ******....hahahha

Se di a ke qene nojher femij ti...po arsyeja e par qe kta femij jan taku me Salen,ka qene se donin te linin msimin...kurse e dyta...aq kupton fmija...por me vjen gjynah per ca te tjere qe kuptojne me pak se femijet

Kjo eshte vetem nje episod i nje qyteti. Sa here qe vene per fushata apo takime me te medhenj, kalamaqerit e klasave te para jane aty. Asnje ndryshim nga vitet qe po mos te veje ne ndonje vend ndeshkohej prindi.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-09-2005
    Postime
    96
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin

Duke lene menjane ca ka ndodh 92-97...

Rritje ekonomike ne Shqiperi per shkak te zbritjes ekonomike ne gjith boten(ishalla nuk je fokusu vetem te "Nostradamusi" shqiptar)

Kujt i rriti rrogat e pensionet...ministrave,drejtorave,se per popullin e thjesht nga 12% rriti...kurse pensionet,tha qe do ti bej te gjitha mbi 100 mij lek...po akoma ka pensione me nga 30 mij lek...

Investime???...Po sa % e ktyre investimeve kan shku ne xhep te tyre?...dhe sa % e ktyre investimeve jan te paligjshme?...ose me mir te themi,do te kemi noj Gerdec te dyte???Ose te trete???

Korrupsioni...Ke te drejte...kemi te dal te tretet ne bote per mungese korrupsioni...NGA FUNDI AMA!!!...Dhe kto jan statistika te vitit 2008...Ska problem,shyqyr ia kemi kalu Kamboxhias dhe Azerbaxhanit...

NATO...Epo kishte ardhur koha dreqi e morri,shtetet fqinje po futen ne BE...kurse ne sdo prisnim me te futeshim ne NATO!

Ke te drejte te habitesh miku im. Se ne nje vend normal do te kuptohej ironia dhe tallja ne fjalet e mia. Ndersa ketu tek ne, keto fjale dalin ne menyre te natyrshme nga goja e qeveritareve tane cdo dite ne tv ndaj edhe duken normale.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Ke te drejte te habitesh miku im. Se ne nje vend normal do te kuptohej ironia dhe tallja ne fjalet e mia. Ndersa ketu tek ne, keto fjale dalin ne menyre te natyrshme nga goja e qeveritareve tane cdo dite ne tv ndaj edhe duken normale.
    Me fal nqs eshte dukur sadopak si personale,lexova vetem ate postimin tend dhe mendova se e mbeshtesje kte qeveri te "mrekullueshme"...Nuk i kisha lexu postimet e tjera te tuat...

Gjths ato fjale jan per robt qe kan mbetur akoma te verbuar e nuk e shofin realitetin me sy...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Adaes : 20-04-2009 mė 15:44
    Really Dude... Get A Life!!!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sondazhet dhe shqiptarėt
    Nga Albo nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-09-2009, 19:32
  2. Sondazhi i "Ora News": PS fituese me 43% dhe PD 42%
    Nga prenceedi nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-06-2009, 12:15
  3. Sondazhi per zgjedhjet parlamentare 2009
    Nga Antimafia nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 07-05-2009, 19:07
  4. Analiza mbi fushatėn parazgjedhore nė Shqipėri
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 04-07-2005, 03:27
  5. Sondazhi: Kosova dhe Hong Kongu vendet me optimiste
    Nga dodoni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 20:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •