Kėta interistat i kemi si hudhrat pėr syrin e keq. Do shqetėsohesha po tė mos i ndillnin ters Manēesterit.
Pra, kur i futėm hurin Interit, paskemi fituar dyfish. Kemi fituar ndeshjen, kemi fituar edhe hudhrat.
Kėta interistat i kemi si hudhrat pėr syrin e keq. Do shqetėsohesha po tė mos i ndillnin ters Manēesterit.
Pra, kur i futėm hurin Interit, paskemi fituar dyfish. Kemi fituar ndeshjen, kemi fituar edhe hudhrat.
-
Bindshėm fiton Manchester United.
My silence doesn't mean I am gone!
Come on Arsenal....ps Man ka shanc me fitu sonte se Fergusoni i paska dhe karton te kuq gomarit te ekipit Berbatov ..ai Tevez esht i frikshem ,.. gjithsesi next week Man Utd han kallinin....
surpriza arsenal sonte
une 2 e kam lujt
JO SEKS PARA MARTESE
do fitoi arsenali 2-1 ....
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Do fitoj Manchesteri 1-0 kėtė lojė ( pėr ndeshje tė kthimit nuk dihet )
Manchester do fitoj....sepse do marrim hak ne te Chelsit per finalen e vjetshme....edhe ket her sdo jete fati me me te dobtin...
Pjesen e pare, e zberrtheu fare Arsenalin (ose Bithanalin) ..te shohim se cdo sjelle pjesa e dyte. Imagjino, kur te ben gol edhe O'Shea, lojtari me barbon dhe druvar, tregon shume rreth gjendjes se Bithanalit. Duhet te ishin bere te pakten 4 gola deri tani. E rendesishme eshte te mos pesojme gol, se aty dhihet muhabeti fare. Une i pata vene nje bast 3-1..(kishte oddsa klas dhe nese bejme 3 gola, ja falim 1 pa problem)
Krijoni Kontakt