Shėnoi kinezi edhe Ronaldo pėr manchesterin![]()
Shėnoi kinezi edhe Ronaldo pėr manchesterin![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
deri tani 2 me 0 per manchester !!! skuader me tere mend e frikeshme !!! ia kam me shume friken se sa barcelones !!! u mbyll pa filluar akoma mire ndeshja !!! prape me duket manchester - chelsea finalja !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
SaS sa te jet ai gjyshi qe i ka kthyer nofullat ne morseta nga pertypja e pakove te cumcakezave, do jen ne Top List dhe nje nga ekipet me te frikshme. Ka bere nje skuader qe te fut te dridhurat ne cdo aspekt, vertet Barcelona ka klas dhe loje spektakolare, po Sir Fergi ka skema qe te prish gjithcka dhe e nderton ne favorin e tij.
P.s Dhe me larte sapo i thash njerit qe shikoje per here te fundit Arsenalin.
P.s1 Neser do shikojme ndeshje te bukur, do bej ndonje skem ai Hiddink qe do e paralizoj ne cdo repart Barcelonen, ujk i vjeter. Dhe nese del ne finale, do shikojme dy trajneret me te mire ne bote ne 30 vjecarin e fundit. Suksese mbas suksesi te dy. Njeri me i frikshem se tjetri.
qejfi ma kishte nje finale mancha - barca per te pare cila nga keto skuadra eshte me e mira ( personalisht me pelqen me shume manchesteri eshte skuader me cinike se sa barcelona ) por ai hidink edhe kur kishte nje skuader pler kur ishte me psv hoqi te zite e ullirit milani per ta eleminu !!! prandaj edhe ne parashikimin e finalisteve kam votuar per manchester - chelsea !!! celsi eshte skuader shume e forte ne fushe te vet kshu qe barca vetem me ndonje barazim me gola po e eleminoi chelsin se kshu veshtire e ka !!! nejse te presim deri neser !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Problemi i ardhshėm i Manchester ėshtė Barcelona .
keqardhje per Arsenalin une desha te fitoj Arsenali por qe nuk e deshti fati
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Manchester United e fiton.. edhe pse e kam inat kte skuader, duhet pranuar realiteti.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
e flliqi fare mancesteri arsenalin tuaj.....3 me nje tani ne highbury dhe ne aggregate 4 me 1 per man u.
82' Arsenal [1 - 3] Manchester U.
8' [0 - 1] J. Park
11' [0 - 2] C. Ronaldo
61' [0 - 3] C. Ronaldo
76' [1 - 3] R.v. Persie (pen.)
p.s. Romė: Man Utd-_________(emri eshte i vogel,nuk e nxe ate te Barcelones)!
Krijoni Kontakt