Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    shikoni njehere kete website ne lidhje me vizat per ne angli
    http://www.ukvisaandimmigration.co.uk/uk-visa-types.php

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2011
    Postime
    115
    Faleminderit davidd, e pashe adresen qe me dhe, dhe gjeta informacione te mira aty, por une nuk di se si te gjej nje kontrate pune per ne Angli, a me ndihmoni dot me ndonje gje?

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    me vjen keq Nardi, po sma merr mendja te gjej ndonje kontrat pune per arsyeje se une vet nuk jam vet pun dhenes, po posht ke dy adresa qe te japin e te gjejne pune. rregjistrohu aty jep te dhenat e tua, shpjegoja se cfare pervoje ke dhe cfare pune kerkon. ne qofte se ke kualifikime te mira apo ke mbaruar universitetin dhe ke pervoj pune do kesh shance, ne qofte se po kerkon pune kshu si tja them krahu, sma merr mendja te japin viz. keta ketu kan nevoj per ata qe kan dicka per te ofruar, me nje fjale tip zanati.

http://www.totaljobs.com/
    http://www.reed.co.uk/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2011
    Postime
    115
    Une kam mbaruar per teknik kompjuteri, tani dua te bej dhe nje kurs tjeter per agjent udhetimi, me keto te dyja ka ndonje shanc per te marre vize nqs gjej nje kontrate pune?

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    provoje nje here si teknik komjuteri, ke me shum shance me te. po eksperjence pune ke si teknik kompjuteri?

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    ho&co solicitors

Belmont House
    78-80 High Road
    Wood Green
    London N22 6HE

tel: 02088261400
    fax; 02088261401

po ta moren qeshtjen ne shqyrtim te mbarojne pune

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-12-2011
    Postime
    13
    Jane te sigurte keta avokatet? une dua te iki per nje kurs gjhe afatgjate ne Londer, me nxjerrin dot ndonje leje qendrimi ose status banor i perhershem keto? Kush e ka nxjerr nje status te tille ju lutem te me thoni sa i ka shkuar shifra ne total dhe per sa kohe e ka nxjerr.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga DEA27 Lexo Postimin
    per te gjithe ata qe jetojne ne ANGLI me duhet nje avokat shume i mire emigracioni, kam degjuar per nje NAIM HASANI ne londer por nuk e di si eshte, megjithse goxha reklame i behet neper gazetat qe dalin ne uk, apo eshte thjesht reklame per ta shitur, ju lutem me ndihmoni me sugjerimet tuaja dhe cfare mendimi keni per kete avokat te siperpermendur

me respekt

dea
    DEA mos u merr kot me Shqiptaret.
    Zakonsiht punojne perkthyesa neper zyra avokatesh e marrin ndonje 'cut' nga avokati nese i gjejne klientele.

Per mendimin tim, sic ka keshilluar benseven, provo ombadsman for law services. Une kam perdorur ombudsman for financial services per disa problme financiare qe kisha ketu e me ndihmuan shume.

Ose shko trokit tek zyra a 'Citizzens Advice Bureau'. C'do borough ne Londer ka zyren e saj perkatese, ne rrethe te tjera s'jam i qarte se si organizohen por besoj se me nje google search do gjesh zyren me te afert tek ti.

Te uroj fat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Luleakulli Lexo Postimin
    Jane te sigurte keta avokatet? une dua te iki per nje kurs gjhe afatgjate ne Londer, me nxjerrin dot ndonje leje qendrimi ose status banor i perhershem keto? Kush e ka nxjerr nje status te tille ju lutem te me thoni sa i ka shkuar shifra ne total dhe per sa kohe e ka nxjerr.
    Luleakulli, nqs hyn me vize studenti nuk do ta kesh shume te thjeshte te marresh lejeqendrrimi te perhershme.
    Njoh plote qe kane ardhur ketu me viza studenti (Shqiptar e Rus) edhe here-here ju refuzojne edhe rinovimin e vizes. Nje kolegu im Rus ne universitet mbeti pa perfunduar dimplomen se nuk i rinovuan vizen vitin e fundit.

Nuk dua te them qe eshte e pamundur por s'do te jete e thjeshte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-12-2011
    Postime
    13
    Shume faleminderit white snake, une doja te beja nje gje te tille por tani nuk kam ndermend ta bej se me ikin leket kot, po shoh per ndonje shtet tjeter ketej nga europa.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėrkoj njė avokat tė mirė pėr emigracionin
    Nga shahisti nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 11-02-2019, 12:15
  2. Me duhet nje avokat emigracioni
    Nga DEA27 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 12:32
  3. Opozita e mbyll fushatėn me njė miting madhėshtor nga sheshi Skėnderbej
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-07-2005, 01:28
  4. Humor nga glaukus_001
    Nga glaukus 001 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-08-2002, 12:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •