Hejj, na folni naj gjo per Rinora 4, kete diskon e madhe Shqoiptare ne Zvicerr, mendoj qe eshte nje nder diskot me te fuqishme ne Europ....
Na tregoni naj gjo kush o kon aty.
Hejj, na folni naj gjo per Rinora 4, kete diskon e madhe Shqoiptare ne Zvicerr, mendoj qe eshte nje nder diskot me te fuqishme ne Europ....
Na tregoni naj gjo kush o kon aty.
na jepni ndonje adrese
JO SEKS PARA MARTESE
Homza....me vjen keq per zhgenjimin....me e madhja eshte Ibiza ne Spanje!
http://druine.free.fr/ibiza/sanantonio_night.htm
Po kjo Rinora ku eshte ,ēa qyteti?
E gjeta..
Rinora 4, ein Party-Tempel am Rande von Zürich, mit einer Fläche von 1800m2 sowie
qeka e vogel....1800m2.....ne Tirane jane me te medhaja![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 27-12-2007 mė 23:55
"Carpe Diem"
Hej Zot i madh, po diskot cfare hyjne ketu mer aman, apo kemi vendos me bere ndonje party si pjesetare te forumit qe jemi bashkarisht hahahaha![]()
La vita č bella...
Rinora4 ka 2 lokale ne njerin organizon mbremje per rrinin kurse ne tjetrin per familje
Per me shum webfaqjaRinora4
Une vetem nje gje e di se ne 2004/05 per nje mbremje Rinora4 ka paguar Adelina Ismajlin 9.000 euroPer Rinora4, une e di qe pervec kengetareve me te medhenj Shqiptare, shkojn edhe kengetare e dj me fame boterore.sa jan te verteta nuk e di por keshtu eshte perfolur
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Nuk isha ne dijeni per kete diskoteke po mesa pashe dhe degjova me mbrapa eshte shume e bukur dhe ka koncerte vazhdimisht.
Kam disa kolege pune qe kane qene dhe ju ka pelqyer shume!
Personalisht kam qene ne Ibiza dhe per kete diskoteke mbaj nje kujtim te bukur...cte te them...nje qytet me vete!Bukuri perrallore!
Ps...neper disko lejohen edhe ata qe sdine me kercy
Respekte
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt