S`po di bre mendoj qe Barcelona ka me fotu nga ka ne Sulm e ka trekendeshin e Bermudes Henry Etoo Messi s`ka kush i mban kta...
S`po di bre mendoj qe Barcelona ka me fotu nga ka ne Sulm e ka trekendeshin e Bermudes Henry Etoo Messi s`ka kush i mban kta...
Sic e kam then kete here Barcelona nuk lshoj pe.. ajo do luftoj deri ne MAX dhe kam qef edhe pse jemi kundershtar te fort me njeri tjeterin haha .. me gjith qef kisha pas qe kete vit Barca ta marr CH.L se e meriton !!
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Po c'a i pe Barcelones ti ? Akoma flet me dhe per ndeshjen e djeshme ?!!!! Nuk e kuptove qe Barcelona po luante nje ndeshje kontrolli, ( luante thjesht me nje takim, pa bere presing fare ) nje gol qe deshi e beri dhe i tha lojtarve gjerman te rrini urte..... Ai qe shpirti i Gjermanve qe merrnin nje c'do 10 minuta nga nje karton te verdhe ?!
Chelsea vetem Barcelona e ka mundur ne fushen e tyre keto vitete e fundit ne Champions - League.
Nuk gje me habit me ju, kur pate nje futboll te tille, duhet te thoni : Barcelona fiton c'do gje te mundeshme ne kete sezon. E meriton sepse e pate vete sa inferior u duket perball Barēės.
Kam bindjen qe dhe pasi te kemi palluar Chelsea nuk do e pranoni perseri qe Barcelona do fitoj Champions - League. De facto e ka fituar champions-in, ka ngelur t'a fitoj de juro qe t'i mbushet mendja te gjitha atyre qe urrejne FUTBOLLIN.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Une jam edhe fansi i Chelesa , pasi luan Michael Ballack
Barcelona osht nje ekip mjaft i madh sidomos ne sulem , Henry , eTTo , Messi , por luan nje loj shum ma te ngadalshme se Chelesa
Chelesa Luan nje loj te shpejt te bukur , Shpresoi te shkoj chelesa kaq komenti imė.
Vota ime Shkon Per FC-Chelesa
barca asht top favorite
JO SEKS PARA MARTESE
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ere po boll se lat nam lat kur sluan barcelona tani filloni jo nuk luajti vet po ik re
se po na i shpifni futbollin me keto qethoni jo messi nuk luajti vet jo andei jo ketej nje *** luajti messi se ja mori shpirti lahm po boll ik re shiko telefizor ca thoni ikni se po lini lam kur sluan mir barcelona filloni ju jo sdonte vet te luante pranojeni re realitetin
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Ose nuk jeni realist ose nuk keni lidhje me futbollin
ter bota e sheh dhe gjith komentatoret po thon se barca esht ekip me i mir ne bot disa ketu nuk po e pranojn
ska dert se a shkon barca ne finale ajo futbollin qe luajn lojtaret e barcelones nuk e ben akoma ekip tjeter
te fusin ne mes dhe ta ziejn groshen hic pa uje
cili ekip esht dominant gjat 90 minutave sikur barca ndaj ekipeve kundershtare he me thoni
a nuk ju mjafton fakti se vetem eto mesi dhe henry kan shenuar gola me shum se shumica e klubeve evropiane plsssss s mos u beni femije
Krijoni Kontakt